Bilanço geldi ve biraz rahatladı sanki :).kimse de iyi bilanço beklemiyordu ki .Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilanço geldi ve biraz rahatladı sanki :).kimse de iyi bilanço beklemiyordu ki .Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşin içinde bir tane spek yok. Yabancı ağırlıkta olduğu için kimse de gelip cesaret etmiyor. Yabancıların piyasadan çekildiği ortamda bu hissede de psikolojik olarak bir durgunluk söz konusu. Benzer yapıda olan Ccola var. Piyasadaki çoğu hisse bilanço realitesinin çok ötesinde fiyatlanırken, bu hisseye neden bu kadar gerçekçi yaklaşılıyor anlamıyorum. Sonuçta Fed para basmaya devam ediyor. Bu hisseye de bir şekilde sert bir giriş yapmaları lazım. Hala halka arz fiyatında debeleniyor.
BofA Securities, Türk tüketici ve perakende şirketleri için yeni fiyat hedeflerini açıkladı
BofA Securities, 18 Mart tarihli raporunda; pozitif görüşe sahip olmak içinaltı nedenin bulunduğunu vurguladığı Türk tüketici ve perakende şirketlerinde belirlediği yeni fiyat hedeflerini açıkladı:
Tavsiye Fiyat Hedefi (TL) Eski Yeni
----- ----- -----
BİM Nötr 85.0 85.0
Migros Al 61.0 59.0
Şok Al 22.0 25.0
Ülker Al 33.0 33.0
Coca Cola İçecek Al 100.0 104.0
Anadolu Efes Al 38.0 35.0
Mavi Al 67.0 65.0
Utanmasa eksi kapacaktı az daha
Yetiştim 60 dan
Merhaba,
Bloga #MAVI 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
En çöp de bu çıktı. Her hisse az çok toparladı