Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Benim 59 :) Komutanın seveni çok beni hemen geciyor :) Hep aynı, ayrım yok :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Benim 59 :) Komutanın seveni çok beni hemen geciyor :) Benim sabit 20... ne artıyor, ne eksiliyor.:vk:
Alıntı: Originally Posted by guneysu puan Verme gücü aldatmasın seni, ikisi at başı gidiyor.. medwig, apache, ayhan53 ...... guneysu. :kahkah: Tovbeee :) :kahkah: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Benim sabit 20... ne artıyor, ne eksiliyor.:vk: Nerden gorebiliyoruz
Alıntı: Originally Posted by guneysu Benim sabit 20... ne artıyor, ne eksiliyor.:vk: Abi sana ne gerek ünvanin yeter :bravo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Tovbeee :) :kahkah: :kahkah: :28::28::yahoo::yahoo:
Alıntı: Originally Posted by Eemr Nerden gorebiliyoruz Reputation Power 1 aldığın itibar puanlarının hemen altındaki kutucukta yazıyor Son Verdiğim İtibar Puanları (İtibar Puan Gücüm: x)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Abi sana ne gerek ünvanin yeter :bravo: Pek yakında değişim var...:ok: ünvanlar gelip geçici....