Hocam Mars'a özel görev vermişler bence :)
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam Mars'a özel görev vermişler bence :)
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar. 15 Ocak -1 Mart doas takası paylaşabilecek varmı hayrına ? Şimdiden çok teşekkürler
Risk almayan kazanamaz
Sn barbaros;
işc hisseleri (üçte bir kadarı)hazineye aktarılacak. ben bu şekilde biliyorum. yani bütünüyle
kamu bankası gibi birşey olacak. temettü ödemelerine izin çıkmaması
yakında bir düzenleme yapılacağına işarettir.
koza grubunun tüm varlıkları yanlış bilmiyorsam tmsf de.
tmsf nin harcamaları denetim dışı. kontrolü hazinede.
özetle... işc nin hazineye aktarılacak hisselerinin temettüsü şirketi güçlendirmeyecek.
koza gurubunun da üç beş yıllık karları ki ... bir kuruş temettü verilmedi...
şirketlere el konulduğunda sadece kasadaki nakdi 500 mlyn$ diye hatırlıyorum...
üç aşağı 5 yukarı.. sadece üç yılın nakdi 1mlyr$ eder. kar olarak... bunlar deli paralar...
Kozaa grubunu yatay dirençlerin üzerinde kapanışlarda alıp yatay direncin 5-6 kr altı yandığında stop olmak, sonrasında tekrar alt yatay desteğe gelirse üzerinde kalırsa almak kırarsa tekrar 5-6 kr altında stoplamak lazım. Tekrar üzerinde kaldığı durumlarda üst direnci kırınca almak gerekiyor. Aralarda almamak lazım. Bu şartlar altında zarar yazılmıyor aksine kardayken de çıkılır. Aksi halde çok oynak olduğu için saç dökebilir[emoji4]
Sent from my iPhone
Sayın Nightbirds kardeşim, iltifatına teşekkür ederim. Ben de sizin buradaki yorumlarınızdan ve tecrübelerinizden faydalanıyorum. Size ve bütün yorumcu kardeşlerime teşekkür ederim. Çanakkale çevresine yolu düşen olursa beklerim. Bildiğiniz gibi Çanakkale çevresinde gezilebilecek tarihi ve doğal güzelliklerimiz çoktur. İstanbul, İzmir, Bursa bibi büyük şehirlerimize yakındır. Üniversitemizin denize sıfır güzel tesisleri var. Biz referans olduğumuzda, misafirimiz dediğimizde %50 ye yakın indirimler yapılıyor. hcamurcu@comu.edu.tr den yazışabiliriz. Herkese bol kazanç ve gönlünce günler diliyorum.