Şampiyonluk heyecanı daha da artacak. Galatasaray ın yenmesi belki de heyecanı artırdığı için ts ye olumlu yansıyacak.
Printable View
Şampiyonluk heyecanı daha da artacak. Galatasaray ın yenmesi belki de heyecanı artırdığı için ts ye olumlu yansıyacak.
Benim neyi ne kadar bildiğimi bilen biliyor.
Sen bilmesende olur.
Lakin çileden de çıksan , sinirde olsan verdiğin bilgi yanlış!
Bunun adına kalkıp birde " biz dertlesiyoruz " diyerek yalandan bahane uydurma.
Hatalı bilgi veriyorsunuz!
Zeytinyağı olmaya gerek yok!
Burası atışma yeri de değil!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam almış hisseyi 22 liradan 28 liradan her neyse... Hisse düşmüş te düşmüş arada bedelliyi çakmış adam parasız zamanında yakalanmış bedelliye de girememiş... Rüçhanlar zaten düşmüş 1 kuruşa satsan ne satmasan ne... Parası olmuş pul... Hisse düşmüş 0.79 kuruşa... Kalkmış burada yok bölündü de tarihi zirve o yüzden 11... E bizim adamın tarihi zirvesi hala aldığı rakam... Elindeki hisse 30 lirayı gördü mü... Gördü.... Hisse sayısı değişti mi... Hayır... Düştü mü 0.79 kuruşa kadar... Düştü... Daha neyin tatavasını yapıyorsun... Bedelliye giren adamın hesabına göre hisse tarihi zirvesi ile girmeyen adamın zirvesi aynı mı... Ben mesela ikinci bedelliye giremedim... Ama hissenin değeri düştü... Sayısı artmadan düşen hissede benim zirvem aldığım zamanki rakamdır... Şimdi edeplice sesini kes.. Sen yokken burdaydık...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusura bakma beyefendi,
Kimse senin 11 yılda hissede neler yaşadığını yada hangi barideleri atlattığını bilmek zorunda değil!
Hissede zarar etmişsin , sabredip beklemeyi tercih eden sensin.
Hisse bedelli açıkladığında masaya yumruk vuran ve ben katılmıyorum diyen yine sensin.
Hata üzerine hata yapmışsın.
Şimdi kalkmış kendi geçmişini bir doğru gibi anlatıyorsun!
Olmaz beyfendi!
Olmaz!!!
O anlattığın senin hikayen.
Hissenin değil!
Daha fazla kafa karıştırma bence.
Bir de gayet edepliyimdir!
Bilgin olsun!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
He ağam onu diyorum ben de işte... Cahilim ben... Paramı yönetmeyi de bilmem... Madem burada dertleşmek yok o zaman burası tavsiye mekanı mı oluyor... O vakit de hele ağam ne yapalım nasıl yapalım da önümüzdeki hafta para kazanalım... Şu akıl fukarası kardeşine bir tutam akıl ver de öğrensin...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürekli cumlelerimi çarpıtıyorsun.
Yazılarımızı okuyanlar bence kim haklı kim değil karar verecektir.
İyi geceler.
Haa bu arada bak yukarda horizon yazmış
2 küsür bin tl kâr ettiğini.
Sor bakalım ona TS hakkında şampiyonluk mümkün değil diyen kendisi nasıl bu kadar kâr ile hisseden ayrılmış.
Ama sor bak.
Hakkımı yeme.
Sonra zaten anlayacaksın tüm meseleyi!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustalar masallah herkez profosyel saygi duyarum ...tamam o sene fenerde 100 lere geldi. Tspor 26 lara kadar cikti.bolundu 13 tl tarihi zirve katiliyorum ozaman dolar 2 tl lerde geziyordu..simdi dolar 6 tl bu goz ardi etmeyin .o zaman var sistemi yoktu..ozaman sampiyonluga bu kadar guclu degildik .. islem hacmi bu boyutlarda degildi sureklilik arz etmiyordu..rakiplerimiz.. batakta gs futbolu trabzon kadar keyifli degil...yeter
Malatya gelene geçene yeniliyor.erteleme maçı 3 puan yakın.
Ts iki önemli eksik ve oyuna sonradan alınan ekubanı da hesaba katarsak üç önemli eksikle bjk deplasmanından puanla dönmüş. Ve Fikstür avantajına sahip. Tek eksiği Anadolu takımı olması... Hakemler her zaman ki gibi gaysarayı kollamazsa bu sene o sene olacak. 37 yıllık hasret bitecek
Hatasını kabul etmez birde laf söyler. Ne kazanıyorsan veya kaybediyorsan kendine. Bana ne senin paranın yönetiminden. Kimseyle sidik yarışına da girmiyorum. Yanlış yazdığın bilgiyi düzelttik bu iş bu kadar basit. Gereksiz sitem yaparak haklı çıkamazsın. Burada kimse ego tatmini yaşamak içinde yazmıyordur. Belki sen yazıyor olabilirsin onu bilemem. Dolars yazınca da yazdım sen yazınca da yazdım bir başkasına denk gelirsem ona da yazarım.
Dostum bence bu hafta sonu oynanan maçları bir daha izle derim..Sanırım izlemedin.
Keyif vermeyen takım gsray, fener'i ezdi geçti. 4-5 net pozisyonu vardı.
Bjk, keyif veren dediğin tspor'a karşı 12 pozisyon buldu maç mucize eseri 2-2 bitti. Topa sahip olma %68-32'di. Uğurcan mucizesi olmasa tarihi bir hezimet olurdu. Sorloth ve Uğurcan takımı buraya getirdi. 2 kişiyle şampiyon olunur mu bilemiyorum.
En azından doğruyu gören sizler varsınız.
Birileei hayalperest olmuş bizene.
Ah şu perde arkasindakiler bir kez olsa olaya müdahale etmese nasıl olurdu bir gorseydik.
Ülkemdeki bu kadar fanatik taraftara rağmen yazık diyorum...GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef yaptığınız yorum tek taraflı. Eğer her açıdan bakacaksanız şöyle demeniz lazım. “Trabzonspor beşiktaşla kendi sahasında en önemli oyuncuları mikel ve wkame olmadığı halde berabere kalarak zorlu fener gb sivas beşiktaş maçlarından 10 puan toplamış oldu” bu cümleyi kurmak gerçekçi olandır. Bu yazdığınız yorumu kendi lehine sanan bazı arkadaşlarda direk atlamış gerçekleri gören falan filan. Uğurcab olmasaydı demişsiniz uğurcan trabzonun oyuncu değil mi işi de gol yememek nokta. Böyle güçlü bir kalecisi olması büyük avantaj demek başka olmasa falan filan diye uzatmak başka. Lütfen konuşurken düşünelim
Saygılar.
TS kadrosu çok güçlü..şampiyon olamazsa yazık olur...GS piyangodan çıktı...
Para her zaman güçlü olandır!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ts kalecisi ugurcandaki kadar reflex kurtarışlar dünyada çok az kalecide var. karşı karşıya dikkat edin salisede topun gittigi yere açıyor kolunu. görene çarpıyor gibi görünüyor. buffon gibi bişey bu adam. bu maç için demiyorum tüm özetleri izledimde bu yorumu yapıyorum. defans cok kötü ama kova bir kaleci olsa ts 10. sırada falan olurdu şuanda. aşırı pozisyon veriyor. özellikle güçlü takımlara karşı.
Tspor aldığı 1 puan çok kıymetli çünkü gerçekten futbol mucizesi bir durumla 1 puan aldı..Belki bu alınan 1 puan şampiyon yapacak bu da olabilir..Ama arkadaşımız keyif veren bir futbol var demiş..Sivas maçında son 30 dak tspor ortada yoktu, beşiktaş maçında sahada yoktu..Yani tspor'da keyif veren bir futbol yok ama gsray'ın çok hızlı artan bir ivmesi var bunu kastetmiştim..Yani şu an ibre gsray'dan yana..Bu arada ben Besiktaş taraftarıyım her iki takımında hissesi yok elimde.
Gördüğümü yazdım.
Bol kazançlar
knuck nicki arkadaş im, kafkas26 eskişehir de ikamet eder, asli kafkas kökenlidir.. 2011 deki şike olaylarından sonra TS nin haksızlığa uğradığını görmüş ve TS formasının arkasına kafkas026 yazdırmış biridir ve TS aleyhine yorum yapmaz, hakikati görür ve içtenlikle yardımcı olmaya çalışır, yiğidi öldür hakkını yeme... #tspor hisse için ise benim yorumum olmaz benim için #tspor hisse bitmiştir, almam yorum da yapmam alana da karışmam, samimi biri olduğu için ve burda da çoğu kişi tanımadığı için aleyhte yazmış bende eski günlerin hatrına konuya açıklık getirmek istedim... bu formu eskiden beri takip ederim sadece kafkas26 yi samimi ve doğrucu buldum...TS nin şampiyon olmasını istemek farklı, şampiyon olacak diye hisse almak farklı, olabilir mi, güzel oyun ve kadro ile mümkün ama sadece bu beklenti ile hisse alırken çok iyi karar verin... fanatiklik bi yere kadar, ortaya para koyuyorsunuz ve çok iyi düşünmek lazım... kafkas26 sana kişisel olarak cevap vermeyeceğim, cevap hakkkim saklı kalacak bende, hakkın var emeğin var ve geçmişe de saygim var ben bana yakışanı yapıp sessizliğimi koruyacağım ve vardır bir bildiğin diye umuyorum... saygılar...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazi cahillere inanamiyorum besiktasdan istanbulda altin niteligde 1 puan sivasi yenmis fenerin guzel futfoluna karsilik 3 puan almis bir takim var .kasilyas gibi kalecisi ronaldo gibi golcusu. Var.maci lehine her an cevire bilen trabzonu hafife alanlar sadece derim ki lider trabzon...... 1 mac eksik aloo gozunu kulahini accccc..sakat oyunculari 1 takima bedel ... iki haftaya hepsi hazir....
Sevgili horizon
Sana tek bir şey soyliyecegim ve konuyu kapatacağım.
Seninle tanışmamız yine Tspor sayfalarında oldu.
Zararda idin ve sana samimi bir el uzatıp seni zarardan çıkarttım.
Rabbim bunu bana nasip etti çok şükür.
Keşke her küçük yatırımcıya bu denli yardım edebilseydim.
Son zamanlar üzeri kapalı da olsa telefon görüşmelerinde sana bazı detaylar verdim biliyorsun.
Sende zaten benim doğru söylediğimi bilerek bütün portföyünü Tspor hisesine gömdün.
Sadece 261 bin TL kazanmışsın.
Keşke daha çok kazansaydın.
Lakin bana verdiğin sözü unuttun.
Para sözünün önüne geçti ve bir kardeşini yitirdin.
Degermiydi bilmiyorum.
Belkide senin açından değerdi.
Sonuçta bir ömür boyu çalışıp belki bir o kadar birikimi zor yapardın.
Sana bu hayatta iki iyiliğim oldu.
İyiki kötülüğüm dokunmadı.
Dua et ki dürüst ve samimi birine denk getirdi Allah seni.
Lakin ufacık hakkım varsa ben helal etmiyorum bilesin.
Sende etme!
Ben mahşer günü ne sakladım her seyi.
Bu gün varız yarın yok.
Hoşçakal...GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzonspor taraftarı olarak nacizane görüşüm takım ligi ilk 3 de bitirecektir ama şampiyonluk çok düşük ihtimal. Yakın zamanda hisseye girenlere tavsiyem bu haftalardaki seviyelerden geri çıkmaları. Ts iyi istekli oynuyor ama küçük büyük demeden her rakibe çok pozisyon veriyor ve zor bir fikstüre girecek şampiyon çıkması çok zor ne yazık ki. Şampiyonluğun olmayışına vereceği tepkiden sonra kağıt yine cazip olabilir çünkü Uğurcan dan güzel bir geliri olacaktır, yine sorloth çok parladı ciddi bir teklifle satın alma maddesinden vazgeçin teklifleri gelebilir ki bu iki transfer ortalama 40-50 milyon civarı girdi saglayabilir. Takım iskeleti iyi durumda iki sezondur haddini bütçesini bilerek geçirilen transfer dönemi devam edecektir Trabzon üstüne koyarak daha iyi yerlerde olacaktır önümüzdeki sezon ama o sene bu sene değil bana göre
Beklenti hala devam ediyor ve şampiyonluğun en güçlü adayı. Neye göre çıkın tavsiyesi veriyorsunuz bir türlü anlayamadım. Borsa da beklenti satın alınır. Gerçekler satilir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ts şampiyon olacak. Açık ve net. Bu senede olamazsa daha da olamaz. Cok super bi hava yakaladi. He eger şampiyon olamazsa zaten Sorlot bu futbolla kesin gider ugurcani da satarlar iyi bi paraya. Takim dağılır.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya düşüşle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini -800, ortalama tahmin ise -783 oldu.
Foreks'in 41 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +450 puan olurken, en düşük beklenti -2.400 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 41 analistin 5'İ pozitif, 36'sı negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, Cuma gününü 1.187,35 puan artışla 116.829,39
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -800
Ortalama : -783
Maksimum : +450
Minimum : -2.400
Katılımcı: 41[(+5)(-)36]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(24/02/2020 - 09:22:40)
Tabana 500 lot yazdim..her tabana 2 ye katlayarak emir girmek istiyorum.mantiklimi acaba?
Sezon sonuna kadar cok hareketli gececek sportifler
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fener mi alsaydık :) fener bile daha sağlam çıktı. Ne olacaktı yani şampiyonluğu şimdiden ilanmı etmesi lazım tsporun?
Sakin olsun telaş yapanların, çürüklerin mallarını toplamadan nereye gidecek
yine mi devre kestiler?
Sikinti yapmayin yeşile doner....artilara geceriz everellah.suanda gs tahtasinda mal vediriyorlar....
Bjk bile tavana gidiyor
ağlattı satanları !! iki hafta sonra sivas -gs maçı var ozamn ço eğleneçohh
Tavan 7.26...Akşam Başakşehir takılırsa yenıden Ts fırtınası eser...
Akşama tek fiyat gelir gibi
Endeks kötü düşüyor. Altın da yükseliyor. Genel ekonomi TS'yi bozmaz umarım.
TSPOR.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
brüt takasda kağıt daha ne deveresi kesiyorsun? yada başka bir önlem al
Cuma tabandan alanlar bugun satışa geçtiler onlar çıksın biz bize kalalım..