0,05 nedir ya. Kim tutar seni bistte..
Printable View
0,05 nedir ya. Kim tutar seni bistte..
Düşüşlerin kralı oldu bizim hisse. Örneği yok yani..
5 paralık da oldun ya......
Oldu oldu.. Bakalım 0,05 lik hissenin marka değerini ne açıklayacaklarbu yüzsüzler.. Rekor olur bence hissenin ederine bak marka değerine bak dedirtirler bunlar
Kapta haber var galiba
Boş haber
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ancak gelinen nokta itibariyle alacaklıların tahsisli sermaye artışı yolu*ile alacaklarının özsermayeye eklenmesi sürecinde*hedeflenen netice elde*edilememiştir.*
Konu : Ticari / Finansal Alacaklılara yapılan çözüm önerisi
Şirketimizce sırası ile 05.09.2017, 08.01.2018, 05.02.2018, 21.02.2018 ve 26.02.2018 tarihlerinde yapılan Özel Durum Açıklamalarında özetle ;
- Gerek ticari gerekse de finansal alacaklılara tahsisli sermaye artışı yolu ile alacaklarına karşılık olarak nominal bedel üzerinden hisse verilmesi,
- Bu yol ile ticari ve finansal borçların özsermayeye dönüşerek alacaklıların şirket ortağı haline gelmesi
- Pasif kalemlerin bu şekilde sermayeye eklenmesi sonrasında Şirket'in önceki dönemlerde olduğu gibi rutin faaliyetlerine borç yükü olmaksızın dönmesi,
şeklinde bir çözüm planı sunulduğu hakkında bilgi verilmişti.
Yarıya yakını yurtdışı kökenli olan sözkonusu alacaklılardan geri bildirimlerin ulaşmasının zaman alması nedeni ile süreç hakkında varılan nokta aşağıdaki gibidir. Alacak tutarlarına göre sermaye artışına davet edilen alacaklılardan;
* Olumlu cevap verenler : % 54,1
* Olumsuz cevap verenler : % 6,6
* Sermaye artışına olumlu cevap vermeyip Bimeks'te yapılandırmaya olumlu cevap verenler : % 11,1, ve
* Cevap vermemiş olanlar: % 28,2
oranındadır.
Görüleceği üzere alacaklılara sunulan çözüm önerisine olumlu cevap verenlerin oranı % 54,1 olarak gerçekleşmiş olup hedeflenen makul seviyedeki çoğunluk oranının altında kalmıştır.
Sürecin uzun sürmesi, cevap ve katılımcı sayısının çoğaltılmasını teminen yürütülmekte olan görüşmelerden kaynaklanmıştır.
Ancak gelinen nokta itibariyle alacaklıların tahsisli sermaye artışı yolu ile alacaklarının özsermayeye eklenmesi sürecinde hedeflenen netice elde edilememiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Habere bak habere
Boş haber. Zaten bloombergde tv de bunu dedin zaten. Alacaklıların sıcak bakmadığını hisse alarak ortak olmaya demiştin. Şimdi aklınca tahsisli yapmaya kalktım spk izin vermedi. Batışa kılıf bulma. Geç bunları akgiray efendi başka şeyler yap. YTD
Cambaz ipten düşmek üzere.... bu kadar ah aldı düştüğü çukur cehennem ateşi
Bunu KAP haberi olarak şimdi gönderiyor. Akgiray, bu sonuç ortaya çıkalı tam 6 ay oldu. Niye şimdi gönderiyorsun?
Aynen yani zaten durum ortada bide çıkmış üşenmeden % hesabı yapmış 😁
Bu tilkinin aklında ne var acaba?? Hiç renk vermiyor.
Ama aklıma bişey takılıyor bu çektiğin kredilere illaki bir teminat verdin. Ne verdin acaba?? Banka şirketin malını ipotekler yada ortakların şahsi kefaletini alır. Banka rahat anladığım kadarı ile nede olsa faizi yüksek alıyor. Yoksa 2 ödeme yapmıyacan hemen tepeye biner. Tilkicim söyle artık sen satacanmı bu şirketi yoksa bizi ve kendini batıracanmı??? Hadi söyle
Birde bu hissenin nekadarı ky de acaba?? Ya forumlar çok sessiz bir site hariç. Yani ekşide watzapta grupta yok. Başka bir çok hissede gruplar kurulmuş bimekste yok bu mal kimde
Vay be!!! Ne günlere kaldık "Kuş Uçmaz Kervan Geçmez"
Borsa tarihini alaşağı edecek bir kağıda girmişiz...En değersiz hisse senedi rekoru...
Beklediğimiz seri tavanlar mı başlıyor yoksa yine fake bir yükseliş yapıp yeni kurbanlarmı olacak? Altı dolu olmayan yükselişlerle bu güne geldik Bunuda unutmamak gerek. Dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerek bakalım yükseliş olursa şayet haberle desteklenecekmi inşallah şirket satılır ve zararımızı kurtarırız
Umudum kalmadı tuvalet kağıdı olur sonunda bana. 20 tavan zararı cikarmiyor
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gidecek hisse alım fırsatı verirmiki?? Burda istesen alıyorsun. Yani bu bile gösteriyor aslında.. Bugün tavan gibide alım fırsatı vermeden gitse en azından unut olurdu... ytd
https://i.resimyukle.xyz/aabcCb.jpg
https://i.resimyukle.xyz/5MNCSA.jpg
arkadaş çekmiş geçen gün bu resimleri. Yorumsuz.
bu bina şirket merkezinin bir alt caddesinde Yenisahra daymış.
BİMEKS DIŞ TİCARET İNŞAAT VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
Genel müdür hayrullah karataş
tel:+90-216-4728700
http://bimeksltd.com.tr/
Adres:Bimeks Plaza İnönü Cad. Kanarya Sok. No:25
D-100 Karayolu (E5) üstü
Yenisahra - Ataşehir 34746 İstanbul
TÜRKİYE
Bimeks ltd bu inşaatı yapacak firma yani bizim bimeks ile ilgisi yok sanırım tek alaka bimeks plazada kiracı. Yada biz bilmiyoruz aradaki bağlantıyı.. ytd
senin arkadaş neden çekmiş bu resimleri? senin hissen var da sen mi gör istemiş?
Ben çektim arkadaşım yeni sahrA münübüs yolu metro marketin karşısı benim hissem var 2 yıldır perişan eti bunlar bizleri bu akgiraylar
resimleri çeken sensen o godik niye paylaşıyor? senin de üyeliğin var. fena eskittiler bizi. sana da geçmiş olsun.
CB Digital yalan oldu....
https://i.resimyukle.xyz/JTe9Qf.jpg
Bu neyin nesi şimdi bir filimler dönüyor ama inşallah güzel olur hepimiz için
Asıl senin gibiler godik önce konuşmasını öğren muratmısın nesin
Dostum bunun gibilere iyilik yaramaz zaten. Sen burada ki kişilere bir parça katkın olsun diye uğrasıp araştırıp emek verip resim çekiyorsun ve bu resimleri sayfaya yükleyemediğin için benden yardım istiyorsun ve de ben bu resimleri yükleyince adamın biri çıkıyor ve bana laf söylüyor. Pardon adam dedim aslında başka bir şey demem gerekirdi ama şimdi onun seviyesine inmeye gerek yok. Vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı Burada ki diğer dostlardan özür dileyerek inşallah herkes zararını kurtarır malum kişi hariç.
Bir şirket bukadarmı sessiz olur. Hiç haber yok hareket yok. Allahtan hergün 20-30 bin işlem hacmi oluyor. Kim alıyo kim satıyo allah bilsin. Pasta paylaşanda yok kimse yok gibi bu millet nerede yaw??
21 ARALIK 2015 ılında hisse 1,80-1,90 lardaydı 21 ARALIK 2016 da ise 0,88 lerdeydi.. 21 ARALIK 2018 0,06 tablo ortada.. Çıkmadık candan ümit kesilmez ama bu akgiray şirketi satmıyor bizde çıkamıyoruz.. :((
Gezerken buldum..
Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. (İhraççı) tarafından 2015 yılında ihraç edilen ve 2017 yılı Temmuz ayında yeniden yapılandırılan TRSBMKS12222 ISIN kodlu ve 11.01.2022 vadeli borçlanma aracına ilişkin 31.07.2018 tarihli kupon ödemesi İhraççı tarafından gerçekleştirilememiştir. Konuya ilişkin olarak Kamuyu Aydınlatma Platrformu'nda, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. tarafından 31.07.2018 tarih ve 699268 numaralı bilgilendirme yapılmıştır.
Bu kapsamda, Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu'nun (AE2) portföyünde yer alan 1,260,000 TL nominal tutarındaki kıymetin değeri Fon'un portföyünde sıfırlanmıştır.
Ne anlama geliyor? Yani ümidi kesmişler mı demek istiyor.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz ümidi kesmedik ama adamlar kesip sıfırlamışlar. Benim okuduğumdan ankadığım bu. Ama başka yorum çıkarmı uzman değilim. Link paylaştım sadece Yatırım tavsiyesi değil. Zaten değişiklik yapmıyorum bekle bekle geçti zaman sonuna kadar bekliyorum. Hayırlısı bakalım. Ytd
Yine ödeyemedi. Ne diyelim.. ytd
BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİC A. Ş. tarafından ihraç edilen TRSBMKS12222, TRSBMKS12214 ve TRSBMKS12230 ISIN kodlu özel sektör tahvillerine ilişkin 28.12.2018 tarihli kupon ödeme işlemleri, ihraççı kuruluşun ödeme tutarını aktarmaması nedeniyle Kuruluşumuz aracılığı ile gerçekleştirilememiştir.
Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından*ihraç*edilen TRSBMKS12214, TRSBMKS12222 ve TRSBMKS12230 ISIN kodlu borçlanma*araçlarının vadesi gelen ödeme yükümlülüklerinin yerine getirilmemiş olması nedeniyle,*Kotasyon Yönergesi'nin 29. maddesinin 1-(e) bendi kapsamında*Şirketin uyarılmasına*karar verilmiştir.
Şirket tarafından*ihraç edilmiş*TRSBMKS12214,*TRSBMKS12222 ve TRSBMKS12230 ISIN kodlu borçlanma araçları Borsamızın Borçlanma*Araçları Piyasası Gözaltı Pazarı'nda işlem görmektedir. Borçlanma araçlarının*anapara itfa tarihleri 11/01/2022'dir.
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.