Tukkani acalim, bir kac gun sonra naaa... bulursunuz Reha GAYA'yi namkor herifner!
Printable View
Tukkani acalim, bir kac gun sonra naaa... bulursunuz Reha GAYA'yi namkor herifner!
Ramazan sonrasi hazirlik icin, Tekelci amcamin kolilerini bir duzenleyeyim!:yes:
Bellimi olur, belki bir cagiran olur, elimiz bos gitmeyelim! :bravo:
Ruyalar gercek olursa, belki Bizastan bile davet alabilirim!:dvr:
Ben atolyeye gayar, veda turlarimi yapmam gerek!
http://i63.tinypic.com/28uh5f.jpg
Adamın dibi Mustafa bey (Çift kişilik yer alalım!) alemin kralı Reha GAYA (Tek kişilk yer yeterli!) beraber poz veriyorlar! :bravo:
Bende zayıflıyorum diye kendimi kandırayım:oleyo: Harbi iki kişilik olmuşum :agla:
Dükkanı açayım gelen giden olur ..
Başladım afiyet olsun .
Bu ay kira filan yok kimse gelmiyor ,ne yapayım ? :vk:
Ramazan sonrasi icin, son stok gontrolleri yapildi!:yes:
En az iki Eskisehir gider, hatta bir Angara, bir Bizans gorur!:dvr:
Biraz kestireyim,
çok yoruldum, düğün dernek işi emekliler için yorucu oluyor.
votka, viski karıştırdım birde.. :)
Bedavaya siyanür olurmu.. :kahkah:
İki tek viski damnatip, el altindan bir yudum votka neyim cekip, damnattim yahu deyennerlerden, nefret ederim! :yes:
İrakisiz bir dugune mecburiyetten katildim, sikintidan patlamazsam eyi!:vk:
Ulen, ben de gelin edecek kiz yok, cukunu kestirecek oglan yok, ne b.k yemeye cagirirlar bilmem!:seyt:
Ben yalnızım 10 gündür hanım Pazartesi gelecek , bu yüzden misafir filan derdim yok (hem misafirin kısa süreli duranı makuldür abi : yes: O ne öyle saat 2’ye kadar misafir gelse çıldırırım ben ) erken başladım son günler diye hala devam ediyorum Eurovision izledim filan ama fazla kaçırdım birazdan ortalığı toplarım :yes:
Reha Kaya ya erken final yaptı yada hala sarışın avında gelemedi :oleyo: :oleyo:
Pazartesi Fenerbahçe macı sonrası Ramazan sonuna kadar karaciğer dinlendirme sezonunu açarım :yes: Dükkanı da yaz sezonuna hazırlarız yavaş yavaş :yahoo:
Ramazan’a kadar 1000 sayfa oluruz sandıydım ama bu gidişle yıl sonu ancak 1000 sayfa olur :vk:
Hal bu :notr:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1aae720b9a.jpg
Bu arada rakı sofrası 4 yıldız görünüyor .. Kimler bizim soframızın puanını kırmış :vk: