Çok çok uzun vadeci olan hele hele 2050-2060 o zamana borsa kalırsa her gün sürekli forumda yazmaz senede bir kere uğrar aslında hiç yazmaz buralar kısa orta vadeci insanların yeri maksimum 2 yıl
Printable View
Çok çok uzun vadeci olan hele hele 2050-2060 o zamana borsa kalırsa her gün sürekli forumda yazmaz senede bir kere uğrar aslında hiç yazmaz buralar kısa orta vadeci insanların yeri maksimum 2 yıl
Bugün herhalde mucize olacak gibi bir 13 üzeri kapatsa en azından önceki zirveyi görürüz
fıtık etti aylardan beri ky. kalmadı sür şunu yukarı ne bekliyorsa :vk: y.t. değildir
Adam şaşırtmıyor 13 1 yıldır direnç zannedersiniz 50 kat yükselmiş
5. Defa 13 yaklaştı yine geçmedi endeks tarihi zirvede iken. Sabah biraz artı açılış gün boyunca aşağı 15 kademe sıkıştırma.
Saatlik ve günlük kapanış aşağıdan olsun diye yırtınıtor spek ve mezarcı dostları
Ben de Aksa'dan geliyorum, korelasyona da oynadım biraz ama portföyümün bir kısmını orta ve uzun vade için tutmayı düşünüyorum.
Tek handikap lastik kullanımı azalırsa başka kullanım alanlarına yönelik üretim yapabilecek mi, kısa vadeli borçların geçen yıla göre yüksek miktarlı artışını tolere edebilecek mi ?
Erdoğan: Kendimizi başka yerlerde değil Avrupa'da görüyor, geleceğimizi Avrupa ile birlikte kurmayı tasavvur ediyoruz
[emoji3478][emoji3478][emoji3478]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekim aylarında birkaç dayı kompozit günleri diye bir etkinlik yapardı. Sanırım dernek kurmuşlar. Kordsa da bu etkinliğe birkaç genç gönderir kompozit üzerine güzellemeler yapar lar dı. ( youtube de videoları var) Bu yıl etkinlik de yok anlaşılan. Peki biz şirketin bir binanın 3. katını komple sabancı üniye verdiğini ya da ford ile adetli kompozit malzeme geliştirmesi vs. bunları nereden ögreneceğiz?
Acele etmesinler zaten yeni geldiler iktidara.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İban versem :)))))), [emoji3][emoji3][emoji3]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
havacılık gitti...
lastikçiler gitti...
sasa gitti....
bu kazık gibi yerinde saydı,hangi sektörten etkilenir bilemiyoruz...
13,15 üzerinde kaldığı sürece hedef en az 14,60
https://i.hizliresim.com/6Nsolt.png
13 ü bu dönduncu denemesi, kırarsa 15 e gider bence de
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hareketleri beni çok üzmekte. Ben onu aşağılarda istiyorum. Endeks yükselirken cılız yükselişler yapmasını, düşerken daha sert bir şekilde geri gelmesini istiyorum. Ancak şu an güç kazanmış gibi görünüyor. Bu beni gerçekten derinden yaralıyor, üzüyor. Acelemiz yoktu.
İnşallah kısa zamanda 20 üzeri kalıcı olur da mezarcı tayfası sürekli gelip burada ağıt yakar :)
Hemen gaza gelmeyelim düsunce sert düşuyor. Ancak lastikçilere, havayollarina bakınca %20 geride kaldı.
Bankalar düsse onlarla düsüyor, havayollari düsse onunla düşuyor, çimentolar düsse onlara bile ayak uydurur
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok, sorun değil. Buradaki defteri kapatır, lotları kitler, başka yerde ucuz bir şeyler bulup onların gitmemesini ummaya başlarız. Ama ben yine de umudumu kesmiş değilim. Son bir defa daha gelse 11'lere, oralarda takılsak.. Fena mı olur? En azından 2021 ortalarına kadar.. Acelemiz ne?
İnşallah satar gidersin bize de nazar ediyorsun. Gerçi bende de aç gözlülük var tavanın 1 kademe altına yazacağını 90 lars yaz ne güzel maliyet düşecekti.
Jonathan abi bak burda da uzun zamandır ortagiz..sadece brisa değil..ama sabirsiz olan biri icin cok gcksin..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo salca satislari bugun patlamis :)
Sayin jonathan bey kusura bakmazsaniz yaşiniz kac acaba merak ettim de.
Saygilar.
Sevgiler.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40 yılda bir tavan yapacaktı endeks izin vermedi. Totem yaptık ekrana bakmadım geri geldi
zabanan az gıdıkladım hemen depreşti malın kıymetlide ne diye bizim gibi minnoş ky.leri üzüyon çile çektiriyon spek efendi açmı dolanalım he ayıp değilmi ANADOLU kültüründe paylaşmak gibi güzel haslet var sen bunu bilmiyinmi. asla yatırım tavsiyesi değildir.
Gitti 40 kademe trade şansı artık yarın 14.50 yakın satıp tekrar 13.13 onay almasını bekleyeceğim
Bir mucize olur tavan yapar mı mezarcı dayı üzülecek ama. Korkmasın yarın satıp onunla mezar kazmaya başlayacağım
Endeks gene izin vermedi
Karşılıklı işlem değilse Qnb bayağı lot almış doce veya citi için
Kaç gün oldu bu hisse ne iş yapıyor diye bir başlık attım bir küfür yemediğimiz kalmış arkadaşlar hissenin ciğerini biliyorum ben ciğerini Ben hisse çıkış yapmıyor diye sinirden yazmıştım bu hisse ne iş yapıyor diye bugün nasılsa bir hareket yaptı umarım devamı gelir
Moraller bozuktu herkes makara yapmış kızmayın sizde ironi yapmışsınız..
İnşallah güzel günler başlamıştır...
Gelişmeleri izleyelim..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mezarcı dayının yanına gidemedik spek emmi 34 yazdığım malları almadan aşağı bastı bizde 2-3 kademe aşağıdan vermeye razı olmadık şimdi 50 kademe aşağıdayız
Mezarcı dayı bütün mezarcı ekibi topladı açığa satış yapıyorlar
valla bende kustum 14 kırınca 13,50 fibodan almadım aç gözlülüğüm üzerimde 12,95 hadfi bilemedin 13 te almaya razıyım