POİP kalkıyor söylentisiylen 2 tavan çekti 400 sonrası,500 tavanda,ben 5 tavan bekliyordum 2 tavan daha gitti 3 tavanı daha var,böylece tahminime göre 600 sınırı aşılabilir,belkide daha fazla,ytd.
Printable View
POİP kalkıyor söylentisiylen 2 tavan çekti 400 sonrası,500 tavanda,ben 5 tavan bekliyordum 2 tavan daha gitti 3 tavanı daha var,böylece tahminime göre 600 sınırı aşılabilir,belkide daha fazla,ytd.
605 tavanda,600 aşıldığına göre ver elini 800...ytd.
665 maşallah diyelim zincirler kırıldı,3/1 lotlan yola devam,tamamını riske atmaya gerek yok,atsaydık köşeydik teknenin yarısı çıkmıştı,150 tl'ye sattığım tekne şu sıralar 2.5 tl:halay:
80 dolardan bahsediyorlar değerini,bana uçuk gibi geliyor,ama aklıma boshfren geliyor,1lot 10.000 tl,yani 1 lot en az 300 dolar:whistling:,daha düne kadar operasyon yemiş hisse diye uyarılıyordu 150-170 arasındayken,ağustos ayı süper blançosıuylan 2 ayda 3 kat arttı,2020 yılında bölünüş öncesi 25 fiatına göre süper çıkış yapmıştı,şimdi 25 kat yapıyor,her çıkışta azar,azar postalıyorum,şu an elimdekilerin tamamı lot olarak kar,yani sıfır olsa fiatı bile zararım olmaz,önceki çıkışını kaçırmıştım,şimdi sonuna kadar varım ufak satış yapsam bile,burası ise sinek avlıyor,önceki çıkışında adamdan geçilmiyordu,sanırım topik bana kaldı,sanırım manileri bitti galiba ondan,neyse 800 fiatına kadar yola devam...ytd.
SPK kente takmış kafayı,bu seferde geçici olarak tahtayı kapatmış:seyt::seyt::seyt:...birileri emirmi veriyor,olmuş bosch 10.000,oraya laf yok:ss::ss::ss:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1...r /> ---açılış 11 diyor görelim bakalım:notr:
hata veriyor kap,doğrusu aşağıda:one:
11 oldu açılmadı hala,bir dolap dönüyor,bide bu akşam bilanço gelecek,ulen SPK,iktidar değişşeydi bak biz ne yapacaktık sizi.
Sanırım 12.55 bekleniyor,taban,taban gideceğini sanmıyorum beklenti yüksek olduğu için,olursa 400 yine alırız,gaza basarsa ufaktan satmaya devam,Türk milletinde çareler tükenmez.
732 fiatına geri getirdiler 805'den,ne alaka anlamış değilim,öyleya daha ocak başı yapacaktık,üstelik beklentide yüksek,neyse olur böyle kazalar arada,400 cıvarı düzeltmesini yapmıştı,ikinci hedefim 800 idi,sanırım benim yazdıklarımı okuyorlar,5/1 kalmıştı elimde,250 cıvarından beri devamlı parça parça okutarak 800 cıvarına gelmiştik,sadece 400 cıvarında bir miktar ilave alım yapmıştım,onlarıda 732 cıvarından okutmuştuk,805 olduğunda satış yapmamıştım belki 1000 olur diye,bekleyelim bakalım ne yapacak tahtacı,ama bunu burada bırakmazlar mecburlar ileri sürmeye...ytd.
650 yaktırdı tahtacı,satıcıda fazla :evil:...guya poip-yüklü bilanço derken gideceği yerde başına tokmağı indirdiler,neyse 500 altından ilave ederiz.
Yok bunda gemiyi terk etmedim,599 yazdım tekrar vermedi,elimdekiylen yola devam,zaten tekrar tavanda 788,üstelik teknemin yarı parasını çıkartamadım daha gerç elimde lotu 5/1 kaldı oda yeterli,üstelik 185 maliyetli buradayım,sadece400 cıvarında ilave ettım maliyet 350 oldu,sadece ikinci aldıklarımı postaladım,200 altı maliyetli yoktur bunda,varsa tek ük lotu vardır,benim gibi k lotları ne arasın...ormada haklısın,1 cıvarından geldi buralara-2 misli kazandım onda oda bana yeterli geldi,üstelik kapanacaklar bile denildi zamanında,bana böyle şeyler gelmez,zamanındakapanan şirketleri çok gördük:he:
Bugün tavanı bozdu karanlık odada,bu düşündürücü,çünkü böyle durumlarda şüphe arz ediyor bunu defalarca yaptığı için,önce 600 aşılması beklendi aşılamadı 400 oldu,peşi 805-geri dönüş 650,tekrarında destek 788,sanırım 800 sıkıntısı var,pazartesi herşey belli olur,800 aşılıp,850 olursa sorun yok yola devam,tersi olursa 650 tekrarında...ytd.
832 oldu 800 aşıldı,eğer böyle giderse 1000 üstü,dolar bazında 30 dolar fiatı,eskiden 100 dolardı tek lotu,normalde 50 olursa iyidir,mesela içi boş TETMT 2850 dolar bazında 100 dolar:plc:
Grafikte 01.09.2020 tarihindeki zirvesi 81,20 usd olarak gözüküyor. Eskiden 100 doları gösteren grafiği paylaşır mısınız?
İçi boş dediğiniz Tetmt 2850, yani 100 dolarda ise; Kent ne kadar etmeli bu denklemde? En az 50 dolar öyle mi?
Tetamat'ın 1,1 milyon, Kent'in 220 milyon TL ödenmiş sermayesinin olduğunu bildiğinizi düşünüyorum.
Peki diğer içi dolu olan şirketlerden Ereğli 38 lira, Tüpraş 150 lira, THY 225 lirada. Yine bu hesapla bu şirketler ne kadar etmeli mesela?
Herkesin bir hesabı vardır,benimki 50 ampirik olarak,150 cıvarından epey yükünü çektim,PKENT defterini kapattım iyi bir karlan,bunuda yakında kapatabilirim,2 sene boyunca 150-200 arası insanları çok yormuştu,bana göre 700-800'de çok iyi fiat sayılır ve hala elimde var ufak olarak,tetmt ile kenti devamlı kıyasladım,bfren ilede bu hisse değeri 300 dolar en aşağı tek lot olarak,diğer saydıkların ise zaten uçukrakamlarda sayılır onların defterini çok önce dürmüştüm,çünkü borsaya güvenmiyorum devamlı kaçak güreşiyorum,bovespa 115,bizimki 790,aralarında anormal uçurum var,zamanında eşittik,üstelik yabancılarda kaçmış,40 milyar dolarlık hisseleri 1 milyar dolara inmiş,yabancı güvene gelir,bir ülkede adalet yoksa oraya uğramaz.Anayasa mah hiçe sayan bir ülkedeyiz,hangi ülkede böyle durum var,yasa olmayan yerde düzende olmaz,ülkenin içi boşaltılmışmecbur bu durumda kaçak güreşmeye devam,dolar şu fiata çıkmış değer olarak borsamız ucuz diyenlere benim karnım tok,500 senelik takılan bir borç var,dolar bazlı değer versen ne olur,moratoryumun içindeyiz benim maceraya atılacak durumum yok,zaten yaşta ilerledi 32 senedir borsadayım,benden bu kadar demenin zamanı geldi :wave:
Tekrar tavanlamış 761.5 :whistling:,bakalım yarın bi 800 denemesi yaparmı tekrarında,dün taban çekmişti 670 falan ben 685 talimat vermiştim 690 yaptı namızsız,neyse kalanlarlan yola devam,zaten pek kalmadıya:)
27 kasımda POİP kalkıyor,hisseler devamlı müzayede oluyor !!!
27 kasım geldiğinde belli olur.
POİPİN kalkması buna yaradı galiba tekrar tavan 782,temennim böyle gitmesi kaza yaşamadan...ytd.
800 yapamıyor,sanırım kırmızı nokta diyor,umutluydum,olmadı güvendiğimiz dağlara kar yağıyor devamlı:notr:
Yarın POİP etkisinden kurtulma zamanı,bakalım ne olacak,715 biraz ilave ettik eldekilerime,zamanlan düştüğü zaman yapıyorum,50-70 puan fena değil hisse başına,800 üstüne atıp orada kalıcı olursa ver elini yukarısı,tersi olursa ilaveye devam...ytd.
TETMT 2975-bu ise 594.5:bravo:
660 yaptır,peşi 585 :evil:
TETMT 3600-bu ise 550 :kahkah::evil:,tam neredeyse 6/1 fiatında,bu varlık içinde yüzüyor,o masa,sandelyeden ibaret,zaten babadağlı kardeş belirtmişti yukarıda:plc:
500 üstünde kalamıyor,700 lottan 70 lot bırakmıştım,iyiki satmışım,yoksa gümlemiştik şimdi,aşağıya düştükçe sadece 5-10 ilave ediyorum,700-800 iyiydi bir ara,şu anda oralar şimdi hayal gibi...ytd.
Borsada civciv,şirkette dev,zorunuz ne bu yatırımcılarlan,440 tl ne demek ???
Tam alıma geçtiğim zaman tavan çekti,sanırım benden önce davrananlar vardı,neyse önceden elde olanlarlan idare edeceğiz yeterki tavan serileri gelsin,tavanı 490.
473 tavan çekti hacimsiz olarak,gerçi borsada çoğu kağıtlar hacimsiz,500 üstüne atmakta zorlanıyor,bir ara 600 altına hiç düşmezdi,yılbaşı için iyi gelir elde edebilir,sanırım yine bilançonun yüksek gelme ihtimali yüksek,tetmt bir masa sandelyeden ibaret hisse hiç 3000 altına inmiyor:notr:,aralarında dağlar kadar fark var,o 100 dolar üstü,bu ise 20 dolar bile etmiyor,bir ara 30 dolardı,gerçekten yazık 50 dolar olması çok uzak ihtimal bu aralar...:notr:
Bizimlen maşak geçiyor tahtacısı 400-500 arası:bravo:
Ulen PKENT hissesinden utan be,200 olan hisse 2 tavanda 280 oldu TETMT olmuş 3750,guya dünya deviymiş,bizim nazarımızda karınca sayılırsınız,yerin burası değil 1000 üstü olmalı en aşağı,dolar bile 30 üstünde,daha söyleyecek laf bulamıyorum yazıklar olsun.
539 tavan,bundan sonra düşeceğini sanmıyorum,çünkü yine rekor kar açıklayablir döviz bazlı olarak,600 aşılırsa önü açık 800 üstüde hiçte sürpriz olmaz,içi boş TETMT bile olmuş 6700...ytd.
TETMT 7895 tavanda,7000'den geçtik bizimki 700 üstüne atamadı,zamanında 100 cıvarıydı,bu 200:notr:
Taban bari çek,ne demek 503,borsanın en rezil kağıdı:bravo:
610 yaptıktan sonra 580 yaptırdı bugün,neyse 600 üstüne attıya gerisi gelir hesabındayım,yüksek bilanço gelirse 1000 sınırına dayanır,tersi olursa 450-550 oyalanır...ytd.
:ok:712-700 üstünde kalırsa 1000...ytd.
615 geri geldi bugün 2 tavanda 739 yaptı tavanı bozdu 669 kapattı 14 cıvarı,ulen ya götür yada batır,aynen sen ne yapıyorsan aynisini yapıyoruz,arada makas 100 tl,bana göre iyi,ama hisseyi takip etmeyenler açısından üzücü,bir türlü 800 yapamıyor,sanırım bilanço bekleniyor,valla bu hissede hala zararım var diyenleri köteklerim,150-200 ebemizi zikmişti,bu hissenin tekrarında 600 üstü oluşu veli nimet,çünkü eskiden burayı hiç görmediydi,ha enflasyon ne olacak dersiniz,bende neden maliyet hesabı yapmadınız derim,hisse epey 150-200 oyalandı,ben ble bir müddet 300-400 arası trade yaptım,300 altına indiğinde duraksadım,sadece tek tük aldım,ama 200-150 arası çok süperdi alım yönünde...neyse bunlar geçmişte kaldı,süper bilançoylan 870 yapmıştı,peşi malum kar satışı 400 cıvarına iniş,yine iyi bilanço beklentisiylen 500-700 üstü oyalanıyor,yi bir bilançoylan benimde beklentim o yönde 1000 hesapları yapıyorum,bazen tetmt örneği veriyorum o hisse 10.000 yaptığında geri geldi bugün tabanda 89500,geri gelse bile bundan 15 kat yüksek,o masa sandelye bu dünya devi,her hissenin bir yeri vardır,ama bu ihsan yüzünden yerini bulamadı,esas patronu para içinde yüzüyor,az Türkiye ayağına 2 iyi laf etse inanınki hisse uçar,eskiden nasıl 100 cıvarı sürünürken nasıl 4000 olduğu gibi,ne yazıkki o zaman bunu kaçırdım hala üzüntüm devam ediyor,o fiata göre hala %20 kardayım:notr: