Hisseleri 2 yıl satamayacakmış noya çelik
Printable View
Hisseleri 2 yıl satamayacakmış noya çelik
7 .5 milyon çıkış var bu gün artık belini dogrulmaz bu o c asla güven olmaz istedikleri gibi at koşturuyor bu ********ler
niye, siz yazınca yanıltıcı olmuyor peki ?
'''''7 .5 milyon çıkış var bu gün artık belini dogrulmaz bu o c asla güven olmaz istedikleri gibi at koşturuyor bu ********ler '''''
bakın bu sizin yazınız.
birileri için çalıştığınızı tahmin ediyorum. sürekli olumsuz paylaşımlar yapıyorsunuz taa fiyatı 2,50 lerden beridir. %50 yapmış oradan itibaren ama siz halen küfür ediyorsunuz. şunun şurasında max 1,5 ay sonra 2.çeyrekler açıklanacak. tahminimce güzel kar açıklamak durumunda gıda-tarım-hayvancılık kısımları ile inşaat gelirleri artmış olması lazım. beklemeye devam siz küfür ettikçe ben 2-3000 adet daha atıyorum kenara az kaldı %100 olacağım yine
portfoyumu bugün %100 ittfh yaptım.
biliyorum bu yaptığım hiç doğru bir davranış değil ama ucuz abi ucuz, diğer takip ettiğim onlarca hisse uzay boşluğuna yürüdü. bu hisse burada kalırsa artık kısmetim yokmuş der geçerim.
ayrıca şu 10milyon lota 32.600.000 tl ödeyerek holding ortağı olan zerzevatlar da boşuna almamıştır değil mi sn. erol07, sen yakınsıdır bir sorabilir misin rica etsem onlara?
İyi akşamlar herkese.
Bir zamanlar Tire de yabancılara satılmıştı hisse başı 1 Usd karşılığı TL 'ndan. Sonrası malum! uzun yıllar sonra 1 Usd karşılığı TL değerini daha bu yıl geçti. [ Nominalin de altını gördükten sonra :) ] Bu şirketin %10 u 50 cent karşılığı TL'dan yerliye satılacak! Aklıma geldiği için başta kendime gülerek hatırlatıyorum. (Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değil, farkındalık içindir.)
İlk önce şu 2.ceyrekleri bir görelim de. Ondan sonra karar veririz TİRE gibi uzun yillar bekleme moduna gecermiyiz yoksa satar geçermiyiz. Şurda max.40 gün var. Beklenebilir 40 gün bence. İttifakin spekleri bu 40 günde gezdirir dolaştirir yine bindirdigi durakta indirir en kötü.
100 bin lot ile %4 düşürüyorlar... bu ne arkadaş
Bilancoyu gorecegim insallah.
Elimde var 20.000 lot. Spekte vardir 20.000.000 lot nerden baksan bin kati. Azdan az çoktan çok gider.
İttifak holding, değişen yonetimiyle ve yeni normalde öne çıkan Gida,tarim,hayvancilik ve zincir market sektorundeki istirakleriyle, şuandaki piyasa degeri bedava benim gözümde. 2.ceyrek bilancolarda cok yuksek bir kar beklentim var. Sene sonunda ise özsermsyesi 1.250.000.000 tl -1.500.000.000 tl araligina ulaşmasini temenni ediyorum. (2020/1.donem bilançoda ozsermayesi 900.000.000 tl)
sayın erol07 hisse hangi fiyatta olursa olsun hep olumsuz yorum yazıyorsunuz. Bu hissenin kötü olduğunu biliyorsunuz peki neden burdasınız ? Yani elinizde yüklü miktarda bu hisseden mi var ? Eğer varsa burda olumsuz yorumlar yapmanız hissenin değerini yükseltmeyecek. Hisse ile ilgili sebep sonuç bağlantıları kurarak bilanço fiyat hareketi vs. analiziniz varsa uygun bir dille yazın bizde istifade edelim
Ek 25481
Ben bu hissede portföyün % 10 kadarı ile poz aldım . Hissenin ne olduğunu biliyorum
ve vadem belli hedef fiyatım belli. Olur veya olmaz orası ayrı bir konu çünkü olmasa bile bütün paramı borsada tutmuyorum. Değerli metaller ve döviz ile dengeledim ve riskimi biliyorum.
A1 kapital Bera da operasyon yapıyor bakalım neler olacak orda operasyon bitince gene yolu buralara düşecek
Maliyetine geldi karar vermek zor 6-7aydir bekliyor um bir kaç gün en azından hafta sonunu bekliyecem hayırlı olsun insan kaybettik sıra diğerlerinin gittiğini gördüğünde kahrı artıyor
nazar değmesin hissemize
3.4 milyona yakın var tavanda, bakalım alacakmı onlarıda
Tavana bizde koyalım bakalım ne olacak alanlar hayrını görsün
Sevdik, sövdük, bugüne kadar geldik. Erol satacaksan sat kardasin hazır. Çok boş yapip milletin kafasini çok bulandiriyorsun. Sat kurtul.
Daha once dedigim gibi artik yeni bilancolarda guzel karlar gorecegimizi tahmin ediyorum. Belki bir bera olmaz ama ittfh yeri kesinlikle buralar degil. Bi kere özsermayesi 900.000.000 tl , buraya gore deger biciyorum.
Bugün , bu hisseye inanmayanlar dökülecek. Bu kesin , net. Heran aşagilara salma durumu varken, hisseye inanmayanlar malini tavandan satabiliyorlar. Ben devam edecegim, guveniyorum holdinge.
eroll bey ne yazıyorsa tersini yapınnn
Tersini yapıyor olmakla para kazanmak isteyen arkadaşlar hayırlı olsun bu kağıdın üzerinde bulunan spek kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor umarım bekleyenler çok kazanır
Ky girmeye başladıysa, basma zamanı yakın...
4,22 üstünde kapanış iyi oldu, 4,27 üstü olsaydı daha iyi olcaktı, şimdilik hedefe doğru emin adımlarla gideceğini düşünüyorum
Keisnlikle YTD.
https://www.tradingview.com/x/DP64cGdS/
https://www.tradingview.com/x/OrYzaSQX/
Buda 15dk lık görünüm YTD
Taban olması için bir neden yoktu sanki, bizim bilmediğimiz işler dönüyor sanrıım
Selva gıda halka arzı için spk başvurusu
İttifak Holding bağlı ortaklığı Selva Gıda'nın halka arzına yönelik Esas Sözleşmenin mevzuata uygun hale getirilmesi için SPK'ya başvurdu27/07/2020 06:26:40
İttifak Holding bağlı ortaklığı Selva Gıda'nın halka arzına yönelik
Esas Sözleşmenin mevzuata uygun hale getirilmesi için SPK'ya başvurdu.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Bağlı ortaklığımız Selva Gıda San.A.Ş.'nin halka arzına ilişkin olarak yürütülen çalışmalar kapsamında 24.07.2020 tarihinde Selva
Gıda San. A.Ş. Şirket Esas Sözleşmesinin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla Sermaye
Piyasası Kuruluna izin başvurusunda bulunulduğu Selva Gıda San. A.Ş. tarafından şirketimize bildirilmiştir."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/861712
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
Aslında olumlu olması lazım
Ben bunlara kufrettigimde kızanlar umarım anlarsınız beni bunlar tam o c
Bu taban kalkar gibi duruyor
Diğer ilk 5 hariç 4,5 milyon lot alındı
A1 malı boşalttı
Aynen kurtardı diğerleri tabanda kalktı
Net aktif artı 10 milyon fazla korkmamak lazım artık
Bende yok yanlış anlamayın
Dikkatt a1 verdiklerini geri almaya başladı
A1 tekrararrrr boşalttı bu tam bir pislikmiş