10 gün içinde bitecek.Bayramdan sonra meclise gelecek denildi.Yine fos çıktı.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
10 gün içinde bitecek.Bayramdan sonra meclise gelecek denildi.Yine fos çıktı.
Ama şahsen kendim sonuna kadar imhaya kadar kağıttayım.Eninde sonunda bitecek inşallah.Ytd.
İnveste yazan Kazım gül adlı arkadaşın yazısından alıntıdır.
Her ciddi düşüş ve çıkışlarda spek yandaşlarının olta soruları 1 -piyasada kaç adet var bu kağıttan soru 2-kağıt en çok nereye kadar düşer soru 3-en fazla nereye kadar çıkar soru 4-beklenen gerçekleşirse (hazine devri) hisse başı ne kadar para alırız bu sorular normal trent içerisinde sorulması gayet normal anormal olan ciddi her düşüş ve çıkış sonrasında sorulması yatırımcının nabzını ölçecek galiba dakikadan efendi yani ne kadar daha keklik avlayabilirim hesabında çok ucuzladı artık bu yöntem başka bi ucuz yöntemde kuruşlarla kağıdın alınıp satılması avamdan mağaza vitrini gibi 99 kuruş 10 kuruş gibi rakamlarla insanları avlamak başka birşey de alım yada satış yaparken spek efendi serbest emir alış ve satış yazmasını istiyo yatırımcının 10 kuruşluk düzl farklarla anlamıyor yada satamıyorsunuz kağıdı bunlar hep suç emir iptalleri ise yapılmadığı zaman şaşırır hale geldiğimiz bi durum bir kez daha yazıyorum spk bu kâğıtta manipülasyon var kardeşim yatırımcıyı koruyacak önlemleri hemen. İnveste yazan kazım gül adlı arkadaş olayın özetini çok güzel anlatmış kendisine teşekkür ederim.
Yani aşamada ky biri olarak ben olsam yok sayacağım para dışında bu hissede üç beş kuruş için al sat işine girmem.Adamlar sizin elinizdekini tabandan başka satım fırsatı vermezler robotlar kuruşlar ile,bu hisse sadece ve sadece imha ve devir beklentisi için alınır.Bu fiyatlardan girmek isteyen ky yatırımcı üç gün istihareye yatsın elli kez düşünsün yüz kez muhasebe yapsın bence,sizce? Ytd.ders niteliği taşır.
Bedava peynir fare kapanın da olur.Kimse size para kazandırmak hevesinde değildir.Hiç normal hayatta size para veren kazandıran birine rastladınız mı..Adam 50 bin yatırıyor hisseyi nasıl alacağını bilmiyor size soruyor..vah vah tabi sizde aman alanlar çoğalsın da benim hissenin değeri artsın maliyetler yükselsin bende rahat edeyim,yok öyle üç köfte ye beş kuruş.Kimseye kimseye sazan muamelesi yapmasın bu hissenin değerini alanlar değil Banka yada devlet in ilgili görevlileri belirler bunları bilen zaten hissesine sahip çıkıyor birilerinin alması veya satması ile belirlenmez onun için ne kimseye şöyle alınır yok şuraya kadar çıkar safsatalarına itibar etmeyin.İnveste,hissenette eskiler neden yazmıyor da hep yeniler sürekli yazıyor.?Neden mi! Çünkü eskilerin maliyeti düşük ve inanmış insanlar rahatlar,yeniler maliyet yüksek onlarda maliyeti düşürmek için yenilere ihtiyaç olduğunu düşünüyor ama düşünemedikleri size soru soranlar size yem atan oltacılar olduğu.Bir kaç kişinin alması ile hisse ne yükselir ne düşer.Bunu süreç belirler beklemeye takadiniz yoksa bırakın bu işi maalesef bunlarda hayatın acı gerçekleri bana göre.ytd.ders niteliği taşır.
Çok fazla laf kalabalığına gerek yok. Herşey yazıldı çizildi defalarca. Mesela Fibonacci takip ettiğim aklı başında yorum yapan üç beş şahsiyetten biriydi. Ama nedense daha forumda göremiyorum kendisini. Kendisiyle tanışmak nasip olmadı malesef.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ofluda yazmazsa burası çok ıssızmış yeni farkettim
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 Temmuz 2020 Çarşamba günü tatile girmesi gereken Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmemesine ve çalışmalarına devam etmesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
TBMM'nin söz konusu kararına göre, Anayasanın 93'üncü, TBMM İçtüzüğü’nün 5’incİ maddelerine göre, 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü tatile girmesi gereken TBMM'nin tatile girmemesine ve çalışmalarına devam etmesine, Genel Kurulun 30.06.2020 tarihli 105’inci Birleşiminde karar verildi.
Dünyayı yakarsa Garipler yakar.O sinelerde patlar Fatih'in top gülleleri..Daha biz son sözü söylemedik sayın poyrazcan..
İnsanı yaşatan hayaller ve umutlardır.Rica ediyorum böyle devam et uzun yıllar hasbelkader bir akşam üstü bir haberle devir yada bir imha haberinde bütün hayallerimiz umutlarımız biter,biz sonra nasıl bağlanacağınız hayata yeni umutlar yeni hayaller aramak zorunda kalacağız.En son çare Turkcell ile bağlanırız hayata.. Dünyalık sen en sevdiğim umudum hayalim sin. lSBTR...
Umut bitmez. Bak gorursun yine gelecek Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürekli dillendirdiğim; Hiç bir şey eskisi olmayacak eskiye dair ne varsa unutun yeni dünya düzenine hazırlanın.Bu işinde eskisi gibi kalmayacağı açık ve net..NOKTA..
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...aynak-5976805/
Bu aralar çok gerginim biraz aksiyon adrenalin lazım bana.Beni hayata bağlayacak birşeyler...
Kutlu mücadelenin Kutlu neferleri bize ağlamak sızlanmak yakışmaz daha sefere çıkmadan yüz kez söyledik, aklı arkada sevdiklerinde kalan yol yakınken dönsün sonra er meydanında orası burası oynamasın.Bizler gemileri yaktık.Ya İstikbal ya ölüm..
1 lotla tavandayız
Mahşerin üç atlısı yakında vizyonda...
İnşallah inşallah
Fragman gösterip geri çekiyorlar.inşallah artık yayınlarlar
İstedikleri kadar oynasınlar. Gün batmış gün doğmuş ebed bizimdir
Ne istediğini bilen insanların hiç acelesi yoktur.Nokta...
El yumruğu yeme yen kendisinin kini balyoz sanar.Adam ın nefesini keserler nefesini..
Sayın ky dostlarım Ekim ayında meclis açılacağından siyasi partiler kanunu meclise gelir umuduyla hisse şimdiden pazarlayanlar olur dikkatli olun.Borsa her zaman beklentileri satın alır.Bu fiyatlardan hisse alırken on kez muhasebe yapın.Borç para ile,ailenizin rızkı ile uzun vade düşünmediginiz para ile yatırım yapılmaz.Íşin aslı yok sayacağınız para olsun hasbel kader ters bir aşağı harekette satış fırsatı vermez.Her ihtimali hesaplayın öyle karar verin.Bu benim son yazım.Yatırım tavsiyesi içermez ders niteliği taşır.Yolunuz ve Bahtınız açık olsun.
Hayırdır oflu sattım mi.ne vedası bu
Çelik çomak oynayın diyen arkadaş vardı galiba,kimin ne ile oynadığı belli oldu.
Saygılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oynamaya devam ama sonra mızmız yapıp oyundan çıkma!Çelik bir yerlerinize gelirse.Başkaları tahtayı yüklensin sizde birşey başarmış gibi investedekiler gibi üstünüze alın.Ytd.Mecburiyet gereği yazmak hasıl oldu.
Acınacak haldesin kardeş ben seni çözdüm. Sen hayatta hiçbir şey başaramamış milletin lafıyla hareket eden tiplerdensin.Senin işkuru satıp arkasından ağladığın günleride biliriz. Sen rahat ol kardeş itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.
1 Ekimden itibaren sürekli müzayedeye mi açılıyor acaba? Ben öyle anladım ama emin değilim.
Vay be taban olmuş kimse yok tabii ağa dalga geçiyor yt değildir
Millet yine de atlar göreceksiniz
Sayın büyüklerime
selam ve saygılarımla..