yok... yolu düzgün izlerseniz 17,50 oluyor.
Printable View
ziraat yatırım 16.85ten bağlamış bugün. Hep bu oranlar olsa uğraşmam yer aramayla aslında. Dolar için günlük faiz veren bir tek şekerbankmı var ?
Vakıfbank Yesilkoy OB / 33 gun / %19 / 1M
Sent from my BLA-A09 using Tapatalk
Gunluk takilanlarin bi tarafdan da bunun neresinin tepe olabilecegi konusunda kafa patlatmalari gerekiyor.
Faizin tepe noktasini bilebilmek borsanin dibini bilmek kadar zordur.
Uzun baglamadiktan sonra tepe noktasinda her sey bos.
Syg,
2040 vadeli kupon faizi %7.71 ve fiyatı 89.8 olan eurobond buna göre daha iyi değil mi?. Efektif yıllık getirisi %8,58'e geliyor
Oysa ki US900123CB40 kodlu 2043 vadeli 72.5 fiyatlı %4.875 kupon faizli olanın efektif yıllık getirisi : %6.77 civarına geliyor.
İlk eurobond sanki daha avantajlı. Ayrıca US900123CB40'nin alım fiyatı düşük olduğu için vergisel olarak ta dezavantajı olmalı.
18.5 19 arası bağlayin gitsin.fazla düşünmeyin.iyi bayramlar
TFX Target problemli. Bazen hata veriyor, mobil uygulamasına saatlerce giremiyor, girseniz dahi bazı işlemleri yapamayabiliyorsunuz. Telefon bankacılığı ile sorunlu zamanlarda işlemlerinizi yapamıyorsunuz. Kendi hesabınız olmasına rağmen TFX uygulaması dışında teminat hesabınıza ilişkin işlemleri yapamıyorsunuz. Teknik sorun yaşandığında ciddi risk taşıyor, sorunlu zamanlar için şubeden, telefon bankacılığından, internet bankacılığından gerekli müdahale şansı yok. Alım satım makası gece aşırı büyük. 300 pips gibi. Sabah 08:00 civarı alım yapmaya çalışırken kur düştüğünde alış fiyatını hemen aşağı indiriyor, ancak satış kurunu değiştirmiyor, kur gevşerken bu şekilde makas çok açılıyor. Günlük getiri sağlayan hesap türü olsa eminim çok cazip olur. Hesapta boşta çok nakit bulundurmamak için TFX Target Arbitraj modülü ile 10'da bir teminat bulundurmak suretiyle işlem yapabilir, bir nevi bire on kaldıraç kullanabilirsiniz. 5 gün 24 saat işlem yapma avantajiyla ve çalışma saatleri dışı banka kurlarına göre çok daha makul.
Sabah söyledim size yoldaş ama topikteki yoğunluktan göremezsiniz sanırım .
Mobilde alıntı yapılırsa bildirim yapı açarsanız haber verebiliyor forum .
Ama oranın artmaması enteresan hala 17.25 olması
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbank Özel Bankacılık 1M için 19 verdi direk. Miktar artarsa yada pazarlık yapılırsa biraz daha çıkarlar izlenimini edindim. Vade dönüşüm olmadığı için üstelemedim
Anadolubank 19
Burgan 18.75
Şeker 18
Bunlar da pazarlıksız direk verilen oranlar
bu arada..
son birkaç günde üç banka mt sinden "oranlar o kadar değişken ki piyasayı (diğer bankaları) takip edemiyoruz" lafını duydum. hatta ikisine "ama şu şu kadar veriyormuş" dediğimde "nerden duydunuz" diye sorar hale gelmişler. içim acıdı bu başlığı önereyim dedim :)
.. demedim. whatsapp grubumuz var oradan haberleşiyoruz dedim :oleyo:
not: aralarında bu başlığı bilenlerin de olduğu söylenmişti. i know.
Whatsapp grubu iyi fikir anlık olur .
Ama yemiyorlar grubu forumlara bakıp oran istemeyin siz diyor .
Deşifre olup gizli grup kurmak lazım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf mt leri çalışanlar için kampanya yapmış 150 baz puan fazla alıyoruz dedi biz
Demek ki mt leri paraları başka bankaya yatırmasın diye kampanya yapmış .
0.98 faizi açık çok sanırım mevduatta .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fed politika faizini 25 baz puan artırdı
ben yarın güldüren burgan hesap açayım oran 18 mi acaba ? aktiften tırsmaya başladım
Teşekkürler hocam. Faiz hassasiyeti yüzünden kullanıyorum. Cozemedigim husus, %90-%10 kar payı reel olarak neye karşılık geliyor. Bunu hesaplamanın bir yolu var mıdır acaba.
BLN-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.