Bu spek yine bir hin oğlu hinlik düşünüyor. Aylar sonra bir milyonun üzerinde alış yazdı. Birisine mal devredecek sanirim
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu spek yine bir hin oğlu hinlik düşünüyor. Aylar sonra bir milyonun üzerinde alış yazdı. Birisine mal devredecek sanirim
Bu O. Ç ları(operasyon çocukları) galiba birilerine mal devrediyor. YTD
Dedim ya bu tahtanın speki yada sahibi her kimse tam bir su katılmamış O.Ç, ğu(operasyon g çocuğu)
Herkes elindeki malı sahip çıksın ytd bence dün Ünlü mekul baya bi mallanmis bunu bedevaya da vermez neden aldı bukadar malı eeee ytd
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir işler dönüyor.arka planda satış görüşmeleri olabilir.ben tavan bekliyorum.ytd degildir.
Değerli arkadaşım Hakan. Umarım dediğiniz gibi olur. Ancak bu hisseye de bu hissenin sahibine de piyasanın güveni kalmadı. Yıllardır hep aynı hikayeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Sonra yalanliyorlar. Küçük yatırımcı da beklenti yaratıp insanları aldatiyorlar. Ben kendi adıma asla güvenim kalmadı. Kardan falan vaz geçtim maliyetine gelse bir saniye bile durmayacağım bu hissede ama nerede o günler. Sağlık ve bol kazanç. YTD
Hep diyorum ya bu fabrikanın sahibinde tahtaya yön veren speki de harbi harbi Hemide süzme O. Ç(operasyon çocuğu)
Başka ne olabilirler ki
aynen hemi de süzme o.ç böyle bir günde eksi kapatmak nedir ya...
ele vermayalarıdı gayrikglump
bir inat uğruna 6 kademe maliyet yükselmiş oldu daha çok beklerse daha çok çıkması gerekecek satmam için inat vadeyi uzatır spek kardeş demedi deme.
Seni hisse diye borsaya sokan da seni hisse diye borsaya kabul edende harbi harbi asil bir O. Ç (oksfort çocuğu) dur
Yemin ederim bunlar süzme
O. Ç(operasyon çocuğu)
Yeter süründürdügünüz. endeks çıkarken çıkmadın düşerken en öndesin.
Bir hisse bu kadar mı uyuz olur ya
Arkadaş endeks ucuyo bizim kağıt fisss bune laaa bunaltti valla satarim haaa
Ula sattigim kağıt gitti bu numissiz da düşüyo ohaaa
Yarın senden güzel şeyler bekliyom hadi bakem
Ula bide Mynet te borsa kapanista hergun tiklanma rekoru kırıyor endeks açılınca fisss yakarım ha kim tıklıyor neden tikliyor alamiyom madem almayacak neden tikliyon eeée
Eyyy uyuz uyuma endeks artiya gecti
Sabırla işeyen mermeri deler demişler ben o mermeri delecegim günü bekliyorum
Ben bu hissenin mermerine tam birbucuk yıldır azimle s**yorum ama bir halt olduğu yok. Ama bendeki de inat. Zararına satmak aptallığın gostermeyecegim. Bu spek denilen O. Ç(operasyon çocuğu) eninde sonunda götürecek turşusunu kuracak değil ya. Y. T D
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye boşuna dememişler....Tahta grafiği 200 günlükten yukarı döndü oya gibi işliyor...Sanki bu seferki tepe yeni zirve olacak gibi....ytd
Çok kansız bir firmaymis dünden beri çoook günaha girdimmm çok
Bune ya tıkı keşilmiş tık yok
adiler işte
Gözaltında olan milyonlarca lira zarar yazan bir hisse kadar bile olamadın ya yuh olsun sana.
enayiyizya kaptırmayın malınızı en az 4 liradan satarım ben
Değerli kardeşim Selvi. Umarım dediğiniz gibi olur. Yıllardır buralarda sürünüyor. Değil 4 lira olması şimdi bu hissenin 5 liralarda geziniyor olması lazımdı. Ama birileri bilinçli olarak buralarda tutuyor bu hisseyi. Ya satış gerçekleşti alan her kimse piyasadan hisse toplama derdinde yada bu hisse on kuruş etmez mantığıyla kimse bulaşmak istemiyor. Olan bize oluyor tabi bu ara. Yazdıklarım Asla yatırım tavsiyesi degildir
Hain Ünlü menkul değerler milyonlarca lot alıyor 1 krs bile görse satıyor alsat yapıyor
Alsat yaparak küçük yatırımcı yi biktirip kaçırıyor ve hissenin yukselmesine izin vermiyor satış haberi gelirse seyret ky elindeki malı verdi meydan bu ünlü menkul kaldı bence YTD.
ELİNDE OLAN VERMESİN BENCE
rezillerrrrr
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ohhhhhhhhhhhhhhhhh
eğer gıdım yükselirsen ***** dikim
Eninde sonunda bu şirketi birilerine kakalayacaklar. 4.5 - 5 'lere oturtturlar..ytd
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.