Ama herseye rağmen hisseden umitliyim 4.16 dunus teyidi verdi 4.16 sonra 2 defa 4 64 u test etti bir dahaki sefere bu sorunda kalmayacak grafik e aylık bakılması daha mantıklı
Bugün koğuştan çok kişi kaçmış istimaya gelen yok😄😄😄
Printable View
5000 . Yorumu yapmisiz hayırlı olsun Allah 10 000. yorumları görmeden karla çıkmayı nasip etsin hayırlı cumalar
Kutpo er yada geç yine bir hareket yapacaktır. Zorlu bir süreçten geçiyor ekonomi. Hep böyle gitmez umarım. Güzel günler geldiğinde bizde ekmek yeriz inşallah.
Koğuş hayırlı cumalar olsun,bir müddet ihlaslarla hasır neşir oluyorum ek kristal var radarda...katırı çalıya bağladım [emoji23][emoji16][emoji16]
koğuuş kalk
Koğuş eğitimde😂😂😂
Borsa düşüyor aman alfan betan bozulmasın düş sende mübarekler cuma hidayete eresiniz inşallah
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık her düşüş kısa vade ilave alım fırsatıdır diye düşünüyorum,yine sabırlarımızı test edecek,belki bugün olmazsa da haftaya...
Kademeler tırı vırı. İstediği gibi yön veriyorlar tahtaya. Biri sahneye çıktığında kılıçları çekiyorlar zaten. O yüzden kimse yaklaşamıyor tahtaya. Kendileri isteyecek o zaman koparız.
Bu baskiyi yapan para kazaniyor mu?
Bu baskiyi yapanlara tahtayi dingonun ahiri gibi yapanlara gozunu kapiyan yonetim itibar kazaniyor mu?
Yaziklar olsun
Itibar guvenilirlik olmadiktan sonra katin yatin otellerin olsun
Sirketin omru kurumsal olmadiktan sonra isguzar patronun omru kadar olur
Tahtaya ne kadar aracı kurum var girip çıkıyor. Darmadağın bir dağılım var. Sanırsın bir odaya toplanmış 10 kişi kendi aralarında alım satım yapıyor!!!
15000 giderken de guldurmedin
Kar satisi 1000-2000 duserken de
Allah da alavere dalavere yapip garibani uzenleri uzsun..
Kazandiklari her kurusu tedavisi olmayan hastaliklar ilac ve dr parasi yapsin...Hastaligin verdigi her aci da yaptiklari aklina gelsin.Bunlari artarak yasayip gec olsun ( Amin)
Ahh paydaşlar yazın twitterna adamın işte erkan güral adam böbürlenip duruyor hesabında bozun fiyakasını..
Uzun zamandır KUTPO da pozisyon almamıştım. 1 yıl önce bir tatlı kar yazmıştım . Baktım değerlemeler uygun ve iskontolu , karlılık ve F/K oranlarıda güzel, bir bulaşayım dedim , 4.20 seviyesi taban oluşturmuş gibi gözüküyor... Buralarda taban formasyonu sonrası , olumlu bir bilanço ile yukarı yönlü yükseliş potansiyeli taşıdığını düşünüyorum... birileri koymuş 7000 tane falan satışa , bende cart cart çizdim 22.000 tane aldım bugün attım kenara ... Şimdi yapıcı bakalım bu aldığım pozisyona göz koyup aşağı çekmeye kalkacakmı göreceğiz , bu tip denemelerde ona yeni sürprizler yaparım bende :)
tüm Kutpo yatırıcımcılarına hayırlı olması temennilerimle.....
yatırım tavsiyesi değildir...
Cam sektöründe Trakya Cam ve Şişe cam bilançoları güzel geldi. Porselen sektöründe süpriz bir bilanço ile karşılaşabilirsek en azından buralardan daha kötü yerlere değil biraz daha üstlere yerleşebiliriz.
Bu arada her yeni arkadaş için koğuşta yerimiz mevcut. Yer konusun da hiç sıkıntımız. Yok. Aksine çokta seviniyoruz. Epeydir yanlız takılıyorduk. Fakat şunuda unutmamak lazım. Nerde çokluk orda bokluk. Şuan o noktada değiliz. Böyle az az idare edelim. 😂😂😂
Bilki! Hiçbirşey,hiçbirşey senin değildir.Hatta sen bile senin değilsin...ytd...!!! İyi hafta sonları....
Biliiiimmm. .
Dolar bazında 1997 yılı fiyatındayız... Ptsi güne başlamadan önce paylaşıyım dedim Türkiye ekonomisi bile 20 yılda milli hasıla 3 kat arttı dolar bazında.... işte yatırımcının bu zararı şirket patronuna kar olarak aktı onlar 97 yılında neydi şimdi ne oldu ortada... Bize ne verdi... Patron twitter da sizleri bekliyor basın fırçayı
@erkangural Erkan bey #kutpo dolar bazında 0.85 cent ile 1997 fiyatında Kütahya porselen 22 yıldır hiç mi büyümedi, ülkemizde onca yaşananlara rağmen kişi başı gelir bile dolar bazında 3 kat artmışken!!! Yatırımcınız olarak size olan umutsuzluğum had safhada ne denir bilmiyorum...
Bu akşam yazdım inşallah sorumluluk alırlar hisse fiyatı tamamen yöneticilerin sorumluluğundadır..
Herkese günaydın dostlar. Son iki gündür takip edemedim. Koğuşu terkeden oldu mu? Citinin alımları devam ediyor. Adamlar buralardan mal toplamaya başladı. Kafalarındaki rakama ulaştıklarında bu kağıt harekete başlayacaktır diye umuyorum. YTD
Bu koğuş enteresan, girişi var ama çıkışı bulan olmadı😂😂😂 yeni geleceklerin haberi olsun.
Niye çıkamıyoruz kağıda bağlanacak değiliz ellam
Hiç bisey olmaz bakarım çıkmıyor çakar çıkarım elden bırakırım iyimi
Geçen malı bana kaptırınca si,,,,,it gibi bi yukarı bi aşağı yiyorsa 19 bin alış yazıp sıkılıyor ayıptır oğlum adam gibi yukardaki boşluğu al ayt degildir
4.45 desteğini bugün teyit ederse,ilk büyük hareketi 4,60 [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]ytd...!!!
İnşallah paydaşım inşallah.. Yeter artık biraz rahatsız olsunlar bu yüzden burdan herkese sesleniyorum yazalım ceo ya yada retweet like falan adam baya aktif biri tepki verir bizi de düşünür belki... Bol kazançlar
Katır bu sefer giderse zirvesini katlar gibime gelir,ama önceki gibi kısa süreli olmaz...ytd...!!!
Dediğin gibi Katır bu. Arap atı değil ki fırtına gibi uçsun. 😂
Porselen konusunda gerçekten Dünya da fark yaratan bir şirketin, yatırımcılarına bu kadar eziyet çektirmesi tamamen patronlarının vizyonsuzluğundan kaynaklanıyor. Paylaştıkça büyüyeceklerine tamamen bencil ve dar düşünceleri ile elindeki değerleri yok ediyorlar. Bu kadar değerli bir şirketi değersizleştirmek içinellerinden geleni yapıyorlar. Bu kendilerine bile haksızlık. İnsan kalitesi ürün kalitelerinden çok düşük maalesef.
Başkan bunları patrona yaz çok güzel yazmışsın işte arkandayız
Sn sertol , siz zannediyormusunuz ki bunların farkında değilller. Bizden çok daha iyi biliyorlar neyin ne olduğunu. Fakat kapitalist düzenin bir parçası olmak zorundalar. Onları yaşatan sistem böyle. İnsanların sırtından para kazanmak. Onlar hiç kaybetmeyenlerden olmak zorunda. O yüzden biz kazanırsak onlar kaybeder. Sistem onun üzerine kurulu. Bizim tek beklentimiz hisselerine sahip çıkmaları. Bunu yapmaktan acizler. Fakat mutlaka operasyon yapacakkar ve yine kazanacaklar. Bu kadar sığ hissede patrondan habersiz kuş uçmaz.
Farkında olduklarını biliyorum üstadım.. orası açık platform amaç rencide etmek zaten başka bir şey değil herkes görüyor, genç iş adamları derneği başkanı olmuş plaket almış ceo sen ben adamın hesabına yazıyoruz burda yazdıklarımızı orda yazdık düşünün işte rencide olur hiç bir şey yapmasa herkes bunların ne olduğunu anlamış olur.. Geniş düşünebilim...