Umarým Petkim de olduðu gibi baþarýlý olursunuz hocam , ben uzun vade de düþünüyorum Vestel
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Printable View
Bu Peruk'lü haalen bilançoyu hazýrlayamadý galiba..
Yoksa,O gönderdi de ,Ben mi görmedim..?
Vesbe bedelsiz kararý yüzde 700
Hayýrlý olsun darýsý bizim baþýmýza
Günaydýn . Arkadaþlar vesteli takip edemedim de ödenmemiþ kaç temetüsü kaldý yazarsanýz teþekkürler þimdiden
Vestel Temettü 2021 yýlý tarih ve oranlarý;
Net: 5,9817747TL.
Brüt: 7,0373820 TL.
Vestel temettü 3 taksitte daðýtýlacaktýr;
1. Taksit Brüt: 2,3457940 TL Net: 1,9939249 TL Daðýtma Tarihi: 30.07.2021
2. Taksit Brüt: 2,3457940 TL Net: 1,9939249 TL Daðýtma Tarihi: 30.09.2021
3. Taksit Brüt: 2,3457940 TL Net: 1,9939249 TL Daðýtma Tarihi: 30.11.2021
Temettü Karar Tarihi: 18.03.2021 ve Genel Kurul Tarihi: 15.04.2021
BU DOÐRUMUDUR? TEÞKLR.
teþekkürler
Kardeþi yüzde 10 sabahtan beri alým fýrsatý dahil vermedi abisi takýlýyor kendi halinde ulan bizede bir hediye yok mu peruklu biz babayýz o çocuk beee
Bu Adam,(Perüklü.) Gerçekten uyanýk,cin gibi..
Vestel'deki Ortaklarýný,Çocuðun dudaðýna çay kaþýðýnýn ucuyla þerbet verir gibi,iki ayda bir 2 TL ,Toplam 6 TL tadýmlýk verirken,Vesbe de Kilerin Kapýsýný açtý..
Vestelin piyasa deðerinden, vesbe nin piyasa deðerini çýkýn, geriye 20 milyon dolar kalýr...(%96 dan %85 e indirdi Vesbe payýný, bu %10 satýþtan iyi nakit yarattý, daha da yaratacak, her yýl alacaðý 1-1,5 milyar temettü de cabasý)
Vestel TOGG deki payý, Meta Nikel kobalt ve bir sürü iþtiraki, baðlý ortaklýðý da bu 20 milyon dolarýn içinde, haaa...
Üzmeyin kendinizi deðerli ortaklar... Býrakýn geri gelsin fiyatý, temettü ödemeleriyle iyice ucuzlasýn... Peruk kafa saçýný kaþýsýn, biz keyfimize bakalým...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir, zira fiyatý artmasýn geri gelsin diye dua bile ediyorum...
Dedikleriniz doðru ancak;
TOGG ve Meta Nikel henüz para kazanmýyor mevcut parayý tüketiyor.
Zorlu Holdingin ayrýca henüz para tüketen Özkaynaklarý bezen negatife düþen Zorlu Enerjisi (ZOREN) var.
Bunlarýn para kazanacaðý da belli deðil.
Türkiye insanlarý (Türkler ve yakýnda çoðunluk olacak Arap ve Afganlar snop mallara düþkündür)
Yani burada üretilmiþ mütevazi fiyatlarý olan ürünlere burun kývýrýlýr.
Vestel cep telefonu artýk çýkmýyor, çünkü Iphone den daha kalitelisini yapýp yarý fiyata versen gene almýyorlar.
TOGG'un baþýna Anadol'un yaþadýklarý gelebilir.
Bir de VESTL'in yaklaþýk %10'una sahip merhum (Tuzcu) Birol MUTLU paylarý ne olacak ?..
Bu durumda VESBE'nin VESTL'den deðerli olmasý sonucu çýkýyor.
NOT : Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Vay babam vay koca vestili düþürdüðünüz duruma bakýn tamam tamam çok kötü þirket bu 😂😂😂
Togg u filan geçtim batýk dediðiniz zoren i bile satýn almaya kimsenin gücü yetmez þuan zarar açýklýyor olabilir elektrikli þarj istasyon projelerini saymýyorum bile 10 yýl sonra benzinliler yerine þarj istasyonu göreceðimiz için Türkiye’nin en büyük firmasý olacaðý kesin gözüyle bakýyorum hele togg tutulup dünyada pazar payý almaya baþladýðýnda vestel in beyaz eþya bölümü aðzýnýn suyu aka aka bakacaðýndan eminim neyse biz sabýr ile devam edelim talih kuþu elbet bizede vuracak
Ahmet Nazif ZORLU Türkiye'nin en deðerli iþadamlarýndan biridir.
Çok saygý duyarým. En stratejik sektörlerde devasa yatýrýmlarý var.
Umarým çok yakýn bir gelecekte ZOREN, Meta-Nikel , TOGG vs. çok iyi paralar kazanýrlar. O zaman VESTL muhtemelen inanýlmaz deðerlere ulaþýr...
Benim ifade etmek istediðim þu an para kazandýran þirketin VESBE þirketi olduðu idi.
NOT : Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Çok karaktersiz hisse. Bu hissede fýrsatý bulunca yapýþtýracaksýn. Bunu anladým.
28.86 ve üzeri kapanýþ güzel olur 29.00 a itiraz etmem..
Bu gün seni izlemek daha keyifli olabilir.. dun 29.00 ve üzerine çarptýn döndün ama bu sefer dönersen ben seni çarparým..
Çip krizi tekrar baþlamýþ, Vestel çip üretimi yapýyor mu arkadaþlar?
TÝM verilerine göre Manisa Ýli Elektrik-Elektronik Ürünleri 2021 Aðustos ayý Ýhracaatý : 204.6 Milyon Dolar
TÝM verilerine göre Manisa Ýli Elektrik-Elektronik Ürünleri 2020 Aðustos ayý Ýhracaatý : 151.5 Milyon Dolar
Artýþ %35
Ayrýca;
Türkiye Geneli:
TÝM verilerine göre 2021 Aðustos ayý Elektrik-Elektronik Ýhracaatý : 1.209 Milyon Dolar
TÝM verilerine göre 2020 Aðustos ayý Elektrik-Elektronik Ýhracaatý : 852 Milyon Dolar
Artýþ %41...
Ayrýca
2021 Aðustos sonu itibariyle TCMB Amerkan Dolar kuru (gösterge kur) 8.30
2020 Aðustos sonu itibariyle TCMB Amerkan Dolar kuru (gösterge kur) 7.32
Kur Artýþý da %13,38..
Yukarýdaki artýþlar dolar bazýnda, bunlara bir de %13.38 daha ilave et TL bazýnda ne kadar artýþ olduðuna dair.
Bu durumda;
Türkiye geneli Elektrik-Elektronik ihracaatý geçen yýlýn Aðustos ayýna göre TL bazýnda %46.5 artmýþ oluyor.
Manisa ili Elektrik-Elektronik ihracaatý da geçen yýlýn Aðustos ayýna göre TL bazýnda %39.7 artmýþ oluyor.
Nasýl hesaplama yapýyorsun, nereyi kaynak aldýn bilmiyorum ama rakamlarýn ve verdiðin bilgi tamamen yalnýþ.
Orada sadece 31 Aðustos yani tek günlük karþýlaþtýrma yapmýþlar -74 olan o. TÝM verilerine gir 1 Aðustos-31 Aðustos arasý verilerin 2020 ve 2021 karþýlaþtýrmasýna bak. Hatta bir de teyid etmek için her 2 yýlýn 1 Ocak-31 Aðustos verilerine bak, verdiðim rakamlarýn doðru olduðunu görürsün.
Biri vardý günde beþ sefer beddua ederdi tuzcu, peruklu falan diye. Tuzcu vefat edince yazmayý býraktý yoksa tuzcu o olmasýn?
https://m.bloomberght.com/vestelerdo...olacak-2287564
Haberler iyi de patron satýþlarý kötü.
"politikada hiçbir þey kazayla olmaz. olmuþsa, öyle planlanmýþtýr."
SPEEEK versene biraz daha aþaðýya :)
Ýki ay oldu...
https://www.borsazamani.com/haber-bo...kaybetti-29248
Adamýn menkul hesabýnda 31 milyon lot ve temettünün ilk taksiti 62 milyon TL var ama adam öldü.
10 gün sonra bir 62 milyon daha yatacak.
Hissemize gelince artýk buralar dip olmalý.
Þirket Haziran temmuz Aðustos son üç ay dahili iþleme izin belgesi alarak ihracatýna devam etmiþ. Kurdan ve faaliyet giderlerinden ters köþe olmazsa kâr artarak devam eder diye düþünüyorum.
"politikada hiçbir þey kazayla olmaz. olmuþsa, öyle planlanmýþtýr."
Birol Mutlu rahmetli olduysa iki üç gündür þekerden alan kim?
Vestel her ne kadar teknik analizle takip edilecek bir hisse olmasa da, tavsiye edeceðiniz indikatörleri neler öðrenebilir miyim? geçmiþ dönem tecrübelerinizden ne dersiniz?
Ben "RSI combo 14" ve "Stoch RSI" indikatörleriyle takip ediyorum.
Bu iki indikatöre göre, vestel tam yükseliþ arefesinde. Tabi benimkisi þahsi görüþüm. Garantisi ya da duyumu yok.
Bakalým, yarýn sabah saat 10'da belli olur.