görünürde hayvan gibi mal çaktılar ama bakıcaz
Printable View
görünürde hayvan gibi mal çaktılar ama bakıcaz
infodaki agır namussuz bir zat belki robota mal aldırmak için yaptırıyor tabi bilemiyorum
Buralarda maliyet oluşması güzel yüksek hacimle yat.tav.değildir
50 üzeri ilk kapanışı yaptık galiba, yarın haftalık, aylık ve yıllık kapanışta güzel olur inşallah, en azından Mart ayına kadar tutmakta fayda var gibi.
Herkese mutlu, huzurlu seneler. 2021 salgınsız, afetsiz, güzel bir yıl olur inşallah.
Yüksek hacimle birlikte 53 bölgesi geçilirse Nuh’un yolculuğunun bir süre daha devam edeceğini düşünebiliriz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Değerli Nuh Corp. [emoji3]yatırımcıları,
Bugün yılın son günü, iyi bir yıl geçirdik şükür.
Tüm ortakların yeni yılı kutlu olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2021 yılı NUH yılı olsun, sağlıkla...
Cümleten Değerli Arkadaşlarımın Yeni Yılını Kutlar, Hayırlara vesile kılmasını Yüce Allahtan Niyaz Ederim. Mutlu Yıllar Sağlıcakla İnşaAllah.
NOT: Nuhçimento, Kristal, Çimsaya devam.....Ayrıca; Dün 15,23 den DGATE aldım, Albrk, Petkim, İsdemir, Metro, Uşak... 2021 için Plaselerim.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Nuh'un Gemisinde bulunan yolcu Arkadaşlara,2021 Yılında sağlıklı ve Mutlu yolculuklar dilerim.....
Ayrıca,yeni dönemde ''Piyasa Öncesi işlem'' Karasularında olacakmışiz..
Borsa İstanbul tarafından duyurulan pazar değişiklikleri ve fiili dolaşım oranı kriterinden dolayı Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınacak paylar nedeniyle 04.01.2021 tarihinden itibaren geçerli olacak endeks içerik değişiklikleri ekte yer almaktadır.
cüneyt hocam; yukarıdaki yazıyı kaptan kopyaladım anladığım kadarıyla biz piyasa öncesi işlem platforumuna dahil değiliz bizim yerimiz ekte yer alan değişikler de yıldız pazarındayız. sizde öylemi anlıyorsunuz,saygılar...
İlgili Şirketler [AKMGY, ARENA, ATAGY, AVGYO, BERA, BEYAZ, BRKSN, CELHA, CMENT, DAGHL, DOBUR, DOCO, DOGUB, EGPRO, GEDIK, GLBMD, IHLGM, INTEM, ITTFH, IZTAR, JANTS, KARSN, KENT, KLNMA, KRDMA, KRSTL, KRTEK, KUTPO, LIDFA, MEGAP, METUR, NUHCM, QNBFB, QNBFL, SAMAT, SANKO, SEKFK, SEKUR, SEYKM, SRVGY, TBORG, TDGYO, VANGD, VERUS, VESBE, VKING, YAPRK] İlgili Fonlar []
Endeks Şirketlerinde Değişiklik
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Açıklamalar Borsa İstanbul tarafından duyurulan pazar değişiklikleri ve fiili dolaşım oranı kriterinden dolayı Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınacak paylar nedeniyle 04.01.2021 tarihinden itibaren geçerli olacak endeks içerik değişiklikleri ekte yer almaktadır.
"2021'in ilk yarısında Kanal İstanbul'un temeli atılır diye düşünüyorum"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "2021, Kanal İstanbul'un başladığı ve hızlı bir şekilde yapılacağı bir yıl olacaktır. İlk yarısında temelleri atılır diye düşünüyorum" dedi. Kurum projeyle ilgili planların tamamlandığını, ocak ayı itibarıyla planların askıya çıkarılacağını belirtti
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 2021'de Kanal İstanbul çalışmalarının hızlanacağını belirtti.
Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) Başkanı Turgay Türker ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Kurum, Bakanlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Kurum "Yüzde 52'sini yeşil alanlara ve sosyal donatılara ayırdığımız Kanal İstanbul Projemizin ÇED sürecini üniversitelerimizin, vatandaşlarımızın görüşlerini alarak tamamladık. Üç etapta çevre düzeni planlarımızı onayladık.Planlarımızı tamamladık inşallah ocak ayı itibarıyla planlarımızı askıya çıkaracağız." dedi.
2021 yılının Kanal İstanbul'un başladığı ve hızlı bir şekilde yapılacağı bir yıl olacağını söyleyen Kurum "Yılın ilk yarısında temelleri atılır diye düşünüyorum." diye konuştu.
son üç aylık takasta lotunu en çok artıranlar
citibank yabancı 1123.3 k toplam 2196.4 k, vakıf yat. 319.6 k toplam 599.3 k, oyak yat. 148.6 k toplam 200.1 k, deutsche bank yabancı 73.2 k toplam 305.8 k, ziraat yat. 65.6 k toplam 359.6k
son üç aylık takasta lotunu en çok azaltanlar
emeklilik yat. fon 387.1 k toplam 25.8 k, ak yatırım 211.6 k toplam 5625.3 k, teb yat. 197.0 k toplam 860.6 k, info yat. 168.3 k toplam 48.4 k, garanti yatırım 141.6 k toplam 1171.8 k
Yok arkadaş bizde şans
Yıllardır elinde gayrimenkulü bol hisse senedi alırım
Buda onlardan biridir
Bir bizim arazilerde altın çıkmaz ne boktan şansımız var yahu :party:
Manda b..ku gibi yığmış bugün mali millet 1000 lotu almiyo..biri heralde piyasa iyi bu gün bizim mal gider hesabı yaptı ama bu tahtada zor..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 milyon lot sandım aklım çıktı. Allahım esirgesin [emoji120]
bu 2020 ky yeni yatırımcıları kene tipi heralde alınca çıkmıyorlar tahtadan
yapıcı azcık bal sür ağızlarına da, al malı yok almam da almam hesabı :Sad:
gözü hep aşağıda.
en kötü tapi fiyattan millet verecek heralde.
hayırlısı olsun cüneyt.
Bende dün tkfen e girdim
dediler bu çimentocunun burada ne işi var döktüler iki kamyon çimentoyu üstüme
birde pis kaka çimento döktüler .. çimentaşmıydı batısökmiydi bilmem
bende bugün onlara dökecektim çimentoyu acıdım
dedim çimento pahalansın dökerim.:party:
Yıl 2011 Haziran: 2000 model 1,3 mavi hundai acsentimi 11.500 liraya satıp 1000 tane nuhçim almıştım (Portföye ekleme olsun diye) tabi bu zamana kadar al satlarımız oldu. en son 53,40 tavandan verdiğimde duygulandım gözlerim yaşardı. 2. el araba fiyatlarına baktığımda o zaman bizim hundai acsent benzeri araba kazasız, boyasız 60.000 lira yazıyordu. üzüldüm tabi. 10 yıl önce aldığın hisse hala sattığın amortismanlı 1 acsent etmiyor. Zarar büyük anlayacağınız.
Bu alemde 1 taktaya aşık olmayacaksın. bırak sana aşık olan olsun. para sende çünkü. Cazibelisin.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Ahmet amca sen ne yaptın ahahahahhaha [emoji106][emoji106][emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6208e4985a.jpg
Senin heykelini diksek beton yetmez diycemde Nuh un ortağısın [emoji2]
güzelll patron da alıma geçti...
tam elim satışa gidecek oluyor sonra diyorum ki kendime dur satma biraz daha bekle bak kanal İstanbul projesi var belki bellimi olur bir akşam bist kapanışa kapa belki haber gelir ne bileyim belki xxx bedelsiz xxx bedelli serameye artırımı diyeverir bedelli ile edilecek gelir ile Karabağ'ın inşaası için fabrika kuruyoruz diye hayal alemine dalıp satışa elim varmıyor...
hele ki karton maceramı hiç yazmayayım..
en çok üzüldüğüm 3 kağıt jants servet karton. 4.cüsü de nuh olsun istemiyorum..