Sn.katti bana mı yazdınız karalama diye ben belirttim.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sn.katti bana mı yazdınız karalama diye ben belirttim.
Yok kardeşim bilançoyu kötü yorumlayanlar vardı.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman baba korktum bir an. Ky kazansın diye yazıyoruz ama arada oluyor normaldir. Süreç biraz korkuttu ama inşallah kazandirir
Birkaç küçük soru:
1- Yarın genel kurulda temettü kararı verilse bize burada ne kadar temettü düşer?
2- Temettü değilde sermayeye ekleyelim bu karı şirketi güçlendirelim derse ne kadar bir bedelsizi hakediyoruz?
3- Her ikisini de yapmaz ise (Yada ikinci şık gerçekleşse bile) sadece bu kardan ortalama %15 yıllık faizle gelecek seneki bilançolarda ek ne kadar esas faaliyet karı haricinde faiz geliri elde eder?
Sorular, sorular...
Hep borçlu, yatırımda şirketlere yatırım yapmıştım daha önce, böylesi daha keyifli gibi... :)
Gerçi satmayaydım iyiydi o borçlu şirketleri ama neyse.. (AYEN, ZOREN ) Kısmet...
Ek 15915
kar tahmininde bulunan tüm ortaklara çok teşekkürler. Sn taytis hep birinciler akılda kalır tebrikler
İyi bu vesile ile maliyetime çıkar belki. Millet kazanır bende zarardan kurtulmuş olurum inşaallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn taytis 13.000 liralık farkla beni ikinci sıraya attınız tebrikler
Bu arada sayn izci hasta ameliyatınız esnasında sizi asiste edebilirim.
Bir kisiyi ozel olarak tebrik etmek istiyorum. Sn. Kuzeys, siz gercek bir ustad siniz.
ben de forumu 3 gundur takip ediyor ve paylasim yapan herkesi tebrik ediyorum...herkes saygili bir dustur icerisinde faydali paylasimlar yapiyor...buradan da sunu cikariyorum ki daha bu hisse kesfedilmemis bence...yoksa bisuru kotuleyen atan tutan olurdu diye dusunuyorum..herkes icin tekrardan hayirli olsun...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustadlar oncelikle hayirli olsun cok guzel bilanco gelmis bende carsamba gunu sabah seansinda biraz daha mallandim cunku dususun dipi gibiydi ins. Yarin icin tavan tavan yaparda seviniriz. Belkide basmalarinin sebebi buydu.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn . ortaklar Twitter'da gezerken gözüme çarptı aramızdan biri değilse isa tolu diye bir arkadas mükemmel bir analiz yapmış. Boylesini görmedim. Mutlaka okuyun. Silvr ile ilgili istatistik grafik ve analiz temel değerler ve olası varsayimları içeriyor
Sarı saçlı yeşil gözlü kızın muradına ermesi için hiçbir engel kalmadı bu güzel kıza şahane düğün yapmak lazım halayın başında kim olmak ister 1ç 2ç 3ç derken sonra yıllık bilanço hepsi çok iyiydi bekleyen derviş muradına ermiş
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
umm ıpss diyen abi nerede? :D
Estafurullah. Samimi olarak söylüyorum asıl üstad sizsiniz. Bu geçici bilanço yüzünden yazdım. Yatırım yaptığım şirkette insanların geçiciyi SPK olarak algılamasına çok üzüldüm. Aslında vesile oldu :)
Yoksa siz varsınız diyerek yazmıyordum , gerek görmüyordum ve ilgiyle okuyordum sizi. Ayrıca forum ortamı çok yorucu. Sizi çok iyi anlıyorum. Stres ve sıkıntılarınızı. Belki bundan sonra yine yazmam.
Ama doğtaşta kronda ulusede güzel hikayeler yazdık. Silverdada olacak diye umuyorum. Bu şirketin ortağıyım. İnş. Hepberaber çok güzel kazanırız, kazanacacağız.
Sevgiler..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim Sn. Piyale komutanı.. inşallah yarın ve sonrasında çok daha güzel günler görmek dileklerimle..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan tavan isin tadi sakasi fakat vergi beyannamesindeki sunulan kar begenilmedi buyuzden hisse saldi veya busekilde istenildi ki zaten beyannameyle birlikte dusecegi kadar da dustu bundan sonrasi sahsi gorusum dipten cikistir beyannamenin cok iyi gelmesi su anlamda iyi temeli saglam olan bir sirket oldugu daha iyi anlasildi ayni oyunu biraralar ulusede de yapiyorlardi.
14 milyon ve ustu sembol olan bir rakam ama onemli bir rakam hocam herkes bilmez sagir sultanin bildigini.
Bahaneye bakar vakko bizim alakamız yok dediği halde tahta sahibini kimse durduramadı, adam isterse alır götürür kağıdını değerlendirir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapmayın arkadaşlar gece gece konuşturmayın yormayın bizi.
Geçen seneye bakın 2016 karına birde 2017 karına bakın.
Desem ki bilici gibi son 1 ayda %100 gitti satın alındı derim.
Bu sılvırcan daha 9 aylığı fiyatlamadı 2.80 lere gitti geri geldi.
Vergi dairesine gelen rakamla burda bir çok kişi sattı.
Hissede satışlar hızlandı topik müdavimleri terk etti.
Şimdi bu rüzgar tersine dönecek göreceksiniz bunu.
Yeter ki şu adam 1 milyon lotu satmasın buralardan.
Satarsada 100 bin lotunu ben alırım gerisi sizin olsun.:yes:
Sabah ola hayrola bakalım
İsa Tolu'yu tek geçerim. Analizleri mükemmel ötesi. Excell'in yeni sürümünü kullanıyor ve verileri kap'tan otomatik çekiyor. Ben de benzer bir analiz yöntemini kullanıyorum sn. Mastori. Karmaşık gibi görünse de sonuçları muhteşem...
Bencede tavanlık bişey yok. Herşey belliydi ve ziyadesiyle yazıldı çizildi burada. Çoğunluk ciroyu da karı da tahmin etti. 17 ve üzeri gelseydi asıl o sürpriz derdim. Yıllık bazda süreç olumlu devam etmektedir. Dönemsel olarak pek değişen birsey yok. Geçen sene yıl sonu karı açıkladığında 1.8 2.1 hareketini yapmıştı. Bende kıllanıp satmıştım. Sonrası 1.5 e düştü zaten. Yani 10 milyon altı kâr gelseydi 1.7 1.8 e inme ihtimali bile oldukça kuvvetliydi. Bence 3 aylık da beklenen ölçüde gelecektir. Sürpriz yok gibi. Mutlaka 2018 de ciro artacak kâr da artacak. Daha agresif gelisme olmalı ki fiyatlansın yoksa bu herifler bu kağıtla oynamaya devam edecekler. Ytd
Yani başka tahta ve spek için başka yorum yapılabilir. Babayiğit lazım başkası olsa zaten 5 üzerindeydik
Bu arada Blcyt'a laf atılmış. Alındım doğrusu.[emoji1]
Biz hareket yeni başlıyor diye geldik, hata mi ediyoruz acaba?
gapsız gupsuz bir açılış olsun, temiz bir şekilde usul usul gitsin.
9 aylıkta yapamadığını 12 aylıkta yapar mı bilinmez yaşayıp göreceğiz.
Gapı gupu bilmem de 6 aylık açıklandığında düştü yüzde 10. Belli olmuyor sn.mausolos cinsi farklı bunun
Bunlar bılınıyordu zaten ..çok fazla ıyımser olmamalı..hatta beklentı bıttı dıye eksıde olabır..dogru..
Alınma dostum, kimseye laf atmadım. Ama sılvır gibi bilici gibi hisseler sığ hisseler. Bu gibi b gurubu hisselere twiter kahramanları giriyor hep. %50 gördün mü tabanlamak lazım gelir. Hasan meşe sılvırları döşe diye bir haber vardı borsagündemde. Sonrası malum olaylar işte. Yok karmış temel rasyolarmış hepsi hikaye. Yabancıların olmadığı bu tür sığ hisselerde bambi jamping yapılır.
Beklenti bitti mi? Beklenti kağıdın 5,9 fk olması mıdır yani hissede? Satış yiyecek ve 5 fk'ya mi düşecek mesela? :)
Yarın için fazla heyecanlanmamakta fayda var, 14.2 kar gayet güzel ,lakin son çeyrekteki kar marjı , 3. çeyreğe göre yarı yarıya düşmüş , Aslolan 1. çeyrek kar rakamıdır.
Ha gayret eksi geliyor.:oleyo:
Sılvır bu karları satın aldı zaten.
2 den 4 oldu beklenti bitti yarın mokoko.