Bu bireysellere yönelik ise yurt dışına satılanları bireyseller alamıyor mu?
Printable View
rusya, sibirya ve uzak bölgelerinde yaşamak isteyenlere 1milyon rubleye kadar mortgage yardımı ile vatandaşlıkta kolaylık verecekmiş. adamlarda ciddi bir nüfus problemi var. biz bile çare olamıyoruz.
Çarşamba günü Fed günü ..
Aralıkda son faiz artırımı olur derler ise dolar 4.80 yolculuğu başlar ..
Aralıkdada pas geçerlerse ver elini 4.50
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu bunun ağlama ile ne alakası var . zaten ben 98 günlük bağladım 29 kasımda. sorun ben değilim sorun halkını keriz yerine koyanlar.
Bu arada her nedense biri bu iktidarı eleştirecek olsa. Hemen atlıyorsun can siper savunmaya geçiyorsun .
Aga derdin ne söylede bilelim. anlaşılan istediğin 3 maymunu oynasın herkes. kimse bu iktidarı eleştirmesin.
bak avatar resmime bende 4 maymun var.
vademe daha var ama bir bakayim dedim oranlar ne alende ..Finansbank 45 gün 23.50 45-68
gün 23.60 ..68 üzeri 23.70.1 m üzeri ..ehh belki aralik sonu 24-25 gibi otan yada banka bonosu bulursak iyi olur..ilginç bir 4 ay oldu .kimsenin kazanamadığı..dolar malum zarar borsa malum ..mevduat şu an kötünün iyisi durumda uzun bağlayanlar şu an için artıda gözüküyor ..
Öğrenci olarak gitmek çok zor değil de Avrupa'da doğup büyümeyen biri için 25'li yaşlardan sonra oraya göçüp sıfırdan bir hayat kurmak da oldukça zorlu bir iş.. Maaşlı bir çalışan için standartlar çok iyi ve maddi açıdan büyük kazanımlar var fakat işin sosyal/kültürel kısmı göz ardı ediliyor gibi geliyor bana çoğunlukla.
Oran paylasalim...
Syg,
HSBC taze oran:
TL 32-45 gun 23.75%
USD 32-45 gun 5.00%
Syg,
Herkes parasi olmasa da irtibatta oldugu bankalari telefonla bir arasin oranlar ne durumda paylassin..
Bu sekilde faiz piyasasindan kopmayalim..
Syg,
İş Faktoring A.Ş.
Finansman Bonosu İhracı
62 gün vadeli
116.350.000 TL
Yıllık Bileşik Mevduat Karşılığı Getirisi %27.434
ytd.
syg,
Burada 23,5 faiz yazıyor...
İhraç Edilecek Sermaye Piyasası Aracı Bilgileri
Türü Finansman Bonosu
Vadesi 18.02.2019
Vade (Gün Sayısı) 62
Faiz Oranı Türü İskontolu
Faiz Oranı - Yıllık Basit (%) 23,50
Faiz Oranı - Yıllık Bileşik (%) 25,91
Satış Şekli Nitelikli Yatırımcıya Satış
ISIN Kodu TRFISFA21923
Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
Vade Başlangıç Tarihi 18.12.2018
Satışı Gerçekleştirilen Nominal Tutar 116.350.000
İhraç Fiyatı 0,96161
Kupon Sayısı 0
İş Yatırım Menkul değerler aracı kuruluş olarak geçiyor. Borcu ödeme yükümlülüğü kimde?. İş Factoring A.ş'de mi?.
Eğer borcu ödeme yükümlülğü İş Faktoring A.ş'de ise İş Faktoring A.ş'nin , İş bankasından bağımsız olarak konkordato ilan etme hakkı var mıdır?
İş Faktoring A.ş adlı şirket konkordato ilan ettiğinde bu İş bankasını hukuki ve teknik açıdan ne şekilde bağlar?
İş Faktoring A.ş. yatırımcılardan topladığı bu borç karşılığında ne gibi (taşınır/taşınmaz) teminat sunabilmektedir?. Böyle bir teminat varsa da yatırımcı bu teminatı ipotek edebilmekte midir?
Borç ödeme yükümlülüğü iş faktoringte. İş Faktoring A.ş'nin , İş bankasından bağımsız olarak konkordato ilan etme hakkı vardır. Farklı tüzel kişilik. İzahnameyi görmeden yorum yapmak zor ama eğer garanti vermediyse İş bankasını hukuki olarak pek bağlamayabilir. Ancak teknik olarak baya bağlar. İş Faktoring A.ş. diğer özel sektör tahvillerinde olduğu gibi yatırımcılardan topladığı bu borç karşılığında hiç bir teminat sunmamaktadır.
Biz burada küçük bankaların ağız kokusunu çekerken, İş bankası likit fonlar son 3 aylık yüzde 25 in üzerinde NET gelir sağlamış.
Bu BİM in piyasadan çok ucuz telefon kontürü satması gibi bir şey sanırım. (bu arada dakikası 10 kuruş)
Ek 21220
HSBCden memnun musunuz banka değiştirmeyi düşünüyorum
Teb yeni marifetli acilirsa 100-500K dolares icin %4 dedi..
32-45 gun.
Syg,
Daha öncekinlerin (son bir yıl) yıllık getirileri yaklaşık yüzde 16-17 arası...
Bir de bu var ki inanılmaz getirmiş...
1 aylık getirisi 3,96, üç aylık 6,26
Ek 21221
İmaj küçük hisse.met ancak 30-35 kb (kilobayt) lık resme izin veriyor. Bu çağda....
bunlar kısa vadeli tahvillerden oluşuyor, tahvil faizleri de 30 dan 20 ye düştü bu nedenle bu fonların getirisi son dönemde oldukça yüksek görünüyor..özel bir dönem yani...
Hisse.netin imaj indir yazılımı bir alem.
50 kb. a izin veririm diyor. 45 e çekiyor. 35 yapıyporsun 26 diyor, 25 yapıyprsun bu kez de 22 diyor.
Neyse indirimedim ancak 815 isimli tahvil-bono ağırlıklı bir fon varki son 3 ayda YÜZDE 21 GETİRİSİ VARMIŞ. Aylık yüzde 7.
(Yıllıkta yüzde 2,18 olmasına karşın.)
Borsada oynayanlar boşa kürek çekiyormuş.
http://gorsel.isbank.com.tr/kampanya...rı_Bülteni.pdf