https://i.hizliresim.com/C1MDDr.png
Printable View
1 aydir su #tcell ortagiyim, uzun vadeli dusunuyorum ama bu hissenin tahtacisindan bi .ok anlamadim..bu hisse ciktigi yerde duramaz mi?? Neyse temettu al, dustukce al #tcell al..bakalim neler olacak...
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu NVIDIA GeForce Now iyi düşünülmüş. Gerçi çoğu yerde bağlantı hızı ne kadar karşılayabilir bilemiycem.Seleconın dwload hızı ortalama 35Mbps. Bu sistem için en az 30mbps gerekli deniliyor. Bölgesel fiyatlamaya mı gidilcek, o da muamma. Kaliteli oyunlar için, yüksek donanımlı bilgisayarlara gerek kalmıyacak. TR fiyatı ne kadar olur merakla bekliyorum, yarın birgün şukadar ön kayıt yapıldı diye de haber gönderirler piyasaya. Bi tutarsa şayet, yeni jenerasyonun olmazsa olmazı bir servis sağlayıcısı ve operatörü olur selocan. Hee gel gelelim hisseye nasıl yansır , şimdiye kadar şaşırtmadı. Ama nedense bu aralar trade yapasım yok 🙂
BiP'in Türkiye dışındaki yeni kullanıcı rakamı toplamda 8 milyona ulaştı- Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye'nin iletişim platformu BiP'i sadece Türkiye'de değil tüm dünya çapında her geçen gün daha fazla kullanıcı tercih ediyor. Uygulama marketlerinde en çok tercih edilenler arasında hızla üst sıralara taşınan BiP, Bahreyn, Bangladeş, Katar, Pakistan, Suudi Arabistan ve Umman'da tüm rakiplerini geride bırakarak Google Play Store'da birinci sıraya yerleşti.
Turkcell mühendislerince geliştirilen Türkiye'nin yerli iletişim platformu BiP'e yoğun ilgi uluslararası alanda da katlanarak artıyor. Toplamda 65 milyondan fazla indirilen BiP'in yurtdışındaki yeni kullanıcı sayısı ise 8 milyona yaklaştı. Son günlerde kullanıcılardan gelen yoğun talep ile birlikte BiP tüm dünya çapında uygulama marketlerinde "Ücretsiz En Popüler" ve "Trend Olanlar" kategorisinde hızla en üst sıralara tırmanmaya devam ediyor.
BiP, aralarında Bahreyn, Bangladeş, Katar, Pakistan, Suudi Arabistan ve Umman'ın bulunduğu ülkelerde Google Play Store'da en çok tercih edilen uygulama olarak bir numaraya yükseldi. Apple AppStore ve Huawei AppGallery'de de en çok tercih edilen uygulamalar arasında üst sıralara taşınan BiP hakkında kullanıcılardan olumlu yorumlar paylaşılıyor.
Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, BiP'e yurtdışından da gelen yoğun ilgiden dolayı büyük gurur ve mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Son günlerde dünyada da adından yoğun biçimde söz ettiren uygulamamız BiP'e yatırım yapmaya devam ediyoruz. Türkiye'nin uygulaması BiP, Bahreyn, Bangladeş, Katar, Pakistan, Suudi Arabistan ve Umman'da tüm uygulamaları geride bırakarak Google Play Store'da ilk sıraya yerleşti. Önümüzdeki günlerde uygulamamıza eklenecek yeni yetenekler sayesinde BiP hem Türkiye hem de dünya çapında tercih edilen bir uygulama olmaya devam edecek" diye konuştu.
Kullanım oranı da hızla artan BiP, 10 kişiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüşme dışında kaybolan mesajlar, Acil Durum Butonu, 106 dilde anlık tercüme, 1000 kişiye kadar grup mesajlaşma ve kişiselleştirilmiş menü gibi rakiplerinden farklılaşan birçok özelliğe sahip. Ayrıca BiP'te masaüstü bilgisayar uygulamasından veya sadece bir internet tarayıcı üzerinden de mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme yapılabiliyor.
Sayın CARİ, sen olumlu haberler verdikçe kağıt süzülüp çakılıyor.
Bu kağıtta yüzlerce olumlu haber var bu sökmüyor.
Tahta yapıcısında iş Yok:) metemtekstilden beter oldu.
Zaten buna alıştık...Her kim yapıyorsa tahtayı artık huyunu sunu öğreniyoruz.
Biliyorsunuz ben bu tahtada yeniyim...
Buradaki KY ya da orta ölçekli yatırımcılarda tahtanın oyununu öğrenmişler...
sat-al ; al-sat artık...Bir şekilde düzene ayak uyduruluyor...Becerebilen helal olsun emek işi....burası borsa...
ytd.
Saygılar....
ytd.
Saygılar
Esden iş yatırım satanı karşılardı şimdi oda vuruyor artık.
Birçok hissenin ciddi prim yaptığı bist de turkcell ciddi zaman kaybı
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pakistan'da Türkiye'nin yerli uygulaması BiP'e ilgi arttı
Turkcell mühendislerince geliştirilen Türkiye'nin yerli iletişim platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Pakistan'da en çok tercih edilen uygulama oldu.
Dünyanın önde gelen uygulama mağazası optimizasyonu ve mobil uygulama yazılım platformlarından biri olan MobileAction'a göre BiP, Pakistan'da Google Play Store'da tüm kategorilerde en çok indirilen uygulama oldu.
MobileAction platformunun paylaştığı verilere göre BiP'i, Telegram, Pi Network ve WhatsApp takip ediyor.
Öte yandan Bangladeş ve Endonezya gibi ülkelerde yoğun ilgiyle karşılaşan BiP, Hindistan'da da en çok indirilen anlık mesajlaşma uygulamaları kategorisinde 6'ncı sırada bulunuyor.
- 65 milyondan fazla indirildi
Pakistan Ulusal Gençlik Meclisi lideri Atşan Ali Abbasi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pakistanlıların Türkiye ile ilişkisi bulunduğunu, Türkiye'yi sevdiğini ve BiP'i kendi ülkelerinin mobil uygulamasıymış gibi düşündüklerini söyledi.
Turkcell'den yapılan açıklamada, BiP'in 2013'te kurulduğu ve şimdiye dek dünya genelinde 65 milyonun üzerinde indirildiği belirtilerek, uygulamanın son 10 günde yurt dışı ve yeni kullanıcıların geldiği en önemli pazarlardan olan Pakistan'da 8 milyonun üzerinde indirildiğine dikkat çekildi.
Açıklamada, WhatsApp tartışmalarının ardından 10 milyon yeni kullanıcının uygulamayı indirdiği aktarıldı.
WhatsApp'ın çok sayıda ülkedeki kullanıcılarından tepki çeken kişisel verilerin korunmasına dair yeni politikasının ardından milyonlarca kişi alternatif mesajlaşma uygulamalarına yönelmeyi sürdürüyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
anladınız siz onu:) MAVİ jeans gibi oldu bu...biraz fazla oldular sanki....aman nazar değmesin....Maşallah....
ytd....
Saygılar
Maşallah hayır ile daim ve muvaffak olsun inşallah [emoji1250]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel haber yok mu bugün. Haber yoksa belki artı seyredebilir
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseye çok net baskı var...
Elinde bu kadar hikaye varken yukarı sürmüyorsa bunun adı baskıdır...
Her bir haberi başka hisseyi günlerce tavan tavan götürür...
2007’de 12 lira olan hisseye ne kadar daha baskı yapabilirler merak ediyorum.
Bu mızrak çuvala sığmayacak..
Hisse de baskı varsa demek ki malı almamızı istemiyor...Taşımazı yıldırmaya çalıyorlar....
Demek ki doğru yoldayız....yürü....
4.çeyer bilançoyu bir görelim.... f/k %kaça düşecek:)
Borsanın en büyük şirketlerinden...millet yılmış ki.... forumunda bile kimse yok....
ya da çalı arkasındalar:9
ytd.
Saygılar
ağustos eylül de 14,50 ort ile topladım 2-3 al sat ile maliyeti 12 yaptım.. ekrandan sildim..kıvran dur..:oleyo:
Ulan hangi ****** çocuğu oluşum bu kağıdın anasını sıkıyorsa ******** ve aşağılık ve diyecek başka söz bulamıyorum. Devlet yani Varlık fonu kendisine uygulanan bu kumpasa dur demiyorsa... O da kumpasin içindedir . Ben bu konuda tek kelime ile bizimle dalga geçildiğini düşünüyorum. Eğer ki bu ********likleri fetö ve uşakları yasatiyorsa... Demekki gerçekten bunlar danışıklı dövüş.
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En düşük ten 1 buçuk milyon işlem. Nedir arkadaş bu kağıttan bu kadar intikam hırs. Hiç mi sahibi yok be
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varlık fonu hisseleri sıkıntı hocam. Ben canımı zor kurtardım bundanYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtacının algoritması baya yıldırmış milleti. Sayın tahtacı sana son tavsiyem, illa maldan çıkacaksan bize malını ez 14 ve altı vereceksin. Daha öncede söyledim; bu fiyatlardan tek satan sen değilsin. İsveçliler yarı fiyatına sattı, Ruslar da 14 ler den okuttu malını. Bizim derdimiz yok bekleriz, sabrımızda var.
Tahtacıya not: Bugünde 24 puan verdin be tahtacı, sağ olasın. Yarında aynısını bekliyorum, malımla birlikle öpüyorum seni.
Yıllık 4 milyar kâr bekleňtisi var diyorlar.
Okumuş çocuklar
Xwlndesbxdnmidevdserghasdfghjklşi.,çmnbvcxzzzz?!
İlk yükselişte verin gidin ben bu kağıdı size kaptırmam diyor.
Desin bakalım...
ou do not have permission to perform this action. Please refresh the page and login before trying again.
Turkcell, e-Futbol Milli Takımı'nın ana sponsoru oldu
Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın ana sponsoru olan Turkcell, bu birlikteliğin yanına eMilli Takımlar ana sponsorluğunu da ekledi.
Turkcell'den yapılan açıklamaya göre şirket, TURKSPORU'nun en büyük destekçisi olmaya devam ediyor.
Bu çerçevede eMilli Takımlar ana sponsorluğunu üstelenen Turkcell ayrıca eMilli Takım seçmelerine de ismini verdi.
Hem FIFA hem de PES oyunları için oluşturulacak milli takımlar, Mart ayında gerçekleştirilecek eEuro 2021 elemeleri ve eNations Cup Elemeleri'nde mücadele edecek.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, kuruldukları ilk günden bu yana Türk sporunun gelişmesine büyük emek verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
"Yaklaşık 20 yıldır omuz omuza, yürek yüreğe yürümekten büyük onur duyduğumuz Türkiye Futbol Federasyonu ile yeni bir aşamaya geçiyoruz. Hızla gelişen espor arenasında Türkiye'yi en iyi noktaya taşımak için eMilli Takımlarımızın ana sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
Ayrıca, Türkiye'ye yeni zaferler getireceğine inandığımız eMilli Takımlarımızı Turkcell'in isim sponsorluğunda belirleyecek olmanın da gururunu yaşıyoruz. Umuyoruz ki bu yıl TURKSPORU yılı olacak. Önce A Milli Futbol Takımımızın, sonra da e-futbol Milli Takımlarımızın Avrupa Şampiyonası'nda tüm Türkiye'ye sevinç yaşatacaklarına inanıyoruz. Turkcell olarak her alanda TURKSPORU'nun yanında olmaya devam edeceğiz."
- Turkcell eMilli Takımlar seçmelerine de ismini verdi
Açıklamada verilen bilgiye göre, FIFA ve UEFA'nın düzenlediği turnuvalarda mücadele edecek Türkiye eMilli Takımlar'ı, Turkcell'in desteği ile başarılı olmak için mücadele edecek.
Turkcell ayrıca eMilli Takımlar seçmelerine de ismini verdi.
Hem FIFA hem de PES oyunları için oluşturulacak milli takımlar, Turkcell eMilli Takımlar Seçmeleri sonunda belli olacak.
PES ve FIFA için milli takım seçmelerinde sona yaklaşılırken, Turkcell eMilli Takımlar Seçmeleri, 29 Ocak'taki PES ve 18-19 Şubat'taki FIFA Büyük Finalleri ile noktalanacak.
Bu takımlar, mart ayında gerçekleştirilecek UEFA eEuro 2021 elemeleri ile FIFA eNations Cup elemelerinde mücadele edecek.
Kaynak : Anadolu Ajansı
ANLADIN SEN ONU:) AŞAĞILARDA BEKLİYORUZ....
YTD.
SAYGILAR
Aman da aman benim Türkselim endeks eksi kapanırken artı mı yaparmış. Hanimiş de Hanimiş karanlık odalarda yukarı mı denermiş. Bakalım büyüdüğünü görebilecek miyiz, şimdiye kadar hep üstümüze kustu ağzımıza zıçtı.
COR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sponsor olmuş güya spor.Spor dedikleride futbol denilen gösteri sanatları.Milyon dolarlar dağıtacak şimdi.20 yaşındaki delikanlılara.Tüm eğlence sektörü ,mankenler ,tv ler yaşa türksel diyecekler.Sponsor olacağına geri alım açıklasana.Biz sana para verdik büyüdün 40 milyon abonen oldu.Sen tek başına mı kazandın sanıyorsun.Bizimde payımız var.Yetkililer kalın sağlıksız diyorum.
Arkadaşlar ,eğer sanayi endeksi düzelecekse Tceel i ve bankaları almaları lazım.En kötü ihtimal yerinde sayar.
Bilanço tarihi ne zaman bilen varmı arkadaşlar.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi