2 920 000 adet hisse piyasaya satılırsa hissenin güzel bir hikaye uydurması yatırımcıyı hisseye çekmesi gerekir...
Printable View
İkincil bir halka ırz olarak yorumluyorum,öyle veya böyle satılacak 2.900 ml. hisse her an bekliyor olacak..Zaten azimutlada çok güzel bir dümen döndürdüler..Sağolsun spk her zaman sermaye sahiplerinin yanında olmuştur.Borsaya yatırımcı çekmeye çalışıyorlar birde utanmadan.Las vegas kumarhaneleri bile bizim bistten bin kat daha namusludur.Her alanda olduğu gibi borsayıda yabancı zenginler ellerinde oynatıyorlar.Eeee böyle saça böyle tarak..
an itibariyle Erbosa veda ettim. kalanlara bol kazançlar...
Pazartesi veya salı belli olur ne olacağı bi açıklama yapılaçak
İti köpeği dinledik ne oldu? Bide elliot emmimi dinleyek bakalım ne olacak?
Tahta yarıya inmiş bunlar 2milyon 924 bin lotu kote ediyorlar, niye daha yukardan bu haberi göndermedin? Ya biriyle anlaştılar blok satış yapacaklar belkide azimut alır yada üstümüzden geçecekler.
azim ustayla görüştüm kalan 2940lotu ortalama çekmek için 80tlden anlaşmışlar
Dalga geçiyorum arkadaş 137 den kimse mal aldığı felan yok adamlar organize iş yaptılar milletin eline verdiler düzeltme yapaçak kağıt iki veya üçgün taban olur ondan sonra yataya sarar her kademede milleti mallandırdılar .
Sorun sadece erbosta değil,özellikle lotu az,sermayesi küçük aile şirketlerinde operasyon yaptılar,hepsini uzaya götürüp,sonra %40-50 düşürdüler aylardır süründürüyorlar.Bist genelindede yabancı kurumsal yatırımcı kalmadı boa gibi günlükçü vurkaççı yabancılar var.Kendi adıma seçimlere kadar eski günlere döneceğini zannetmiyorum,hisselere bakın 1 ileri iki geri gidip geliyor,bir kaç hissede dikkat çekmek için bir kaç tavan çekiyorlar,millet atlıyor hooopp çakıyorlar bir gün sonra tabanlara.Ezcümle ülkede ekonomik kriz var,bu bir şekilde düzelmeden borsada bol kazanç dönemi benim düşünceme göre bitmiştir.Trade yapabilen azınlık kişi anca güzel kazançlar sağlayabilir artık.
Bir filmler dönüyor malı toplamak için olsa gerek, kar özsermaye sürekli artıyor 9 aylıklara ramak kala bir ayak oyunları oynanıyor karlılık devam ederse kim nasıl bu fiyatlarda tutacak hisseyi 300 tl olan hisselerle kıyaslandığında kelepir olduğu aşikar milleti ağız birliği etmişcesine panikletmenin alemi yok,yeterki geri gelsin takviyeye devam ederiz.yatırım tavsiyesi değildir.ytd.
https://youtu.be/arFL4PW7IFg .Herkesin bir bahanesi var.
Sn foton 270 milyon 30 m.usd demektir bizler için elbette çok çok büyük rakamlar fakat sayısal loto zengini alabilir mesela:) nice kurumlar vardır o meblağı anında verebilecek önemli olan mesele şirketin bundan sonraki performansı bilanço güçlensin böyle sonra izleyip bakalım neler olacak bu kararı alan insanların vardır bir bildikleri.ytd.
Azimuza giden lotlardan sonra agirlik arttiracaklar olay bu yine kendimeri alir buyuk ihtimal 2-3 yil icinde bir yerde toplarlar, azimut satisi ve ky ye yedirilen lotlarin yeröleri doldurulacak bu seviyelerden , bu Kayserili cok bönkördü ama simdi hesap vakti,
30 20 araliginda burada kus ucmazdi3-4 kati degerde halen,
2 alternatif var hisse icin yazmiyorum ama görecegiz bence posasi cikmistir hissenin..bambaskada olabilir…
hissenin temelini çok beğenirim, kar artışı ve faktörleri de iyi, lâkin bu iyiliklerin ensesinde 3 milyon adet satış hep olacak ,
ancak firma adam gibi bir.açıklama yapar bu hisseleri devir.yoluyla verirse ne ala aksi taktirde piyasa ya ciddi.fiyat kırıp alacak yada ileri.sürğo peyder pey satacaklar...
benim öngörüm bu şekilde şu an itibariyle 6 fk ile işlem.gören başka hissedeyim
hepinize bol kazançlar
Az Muz vere giden lotlar tefasta islem görmeyen bir fon ,
Yani bunun terki joe da almis olabilir icimizdeki irlandalida :) bunu fon sahibi bilir.
Sonuc talep oldu yüksek fiyattan fona mal sattik kötümü ettik diyen sirket yönetimi
dur biraz daha elimde cephane olsun hay aksi kursunum bitti red kitciligi yapmayayim diye kote ettirdim de diyebilir.
Çünkü kote ettirmek satacağı anlamına gelmez, satmaycaksa niye kote ettirsin diyebilirinir, bu paradox demlinin isidir
ama ben bir atasözü ile baglayam şüyuu vukuundan beter
Elimde bir miktar hisse izliyorum bakalim ne olacak ,
Herkes Birey :)
İlk Azimut a satış mevzusu olduğunda diğer ortaklarında paylarının borsa da işlem
görebilmesi için kote ettirebileceklerini konuşmuştuk,devamı gelir mi bilinmez ama
sanırım Azimut a satış değerini görünce ortakların iştahları artmış bu seviyelerden
satarlar mı pay a dönüşünce orası da ayrı ama çok önce bahsetmiştim teknik olarak
sinerjisi bozuldu sanki diye bugünleri biliyorlarmış gibi ki biliyorlar demek ki...
Bu arada çelik fiyatlarında yukarı yönlü kıpırdamalar oluyor, dövizin
durumu belli 3 ay önce aldığın ürün kaç kat artmış,şirketlerin de
değerleri aslında arsası binası arabası emtiasi herşeyi artıyor insanlar
hisseden çok sahip olduğu evin ya da arabanın değerine bakıyor bu sadece
erbosan için değil hadi o da bilmem kaçlardan buralara geldi değerinde
olmayan çok hisse de var halen incelemek gerekli.
84,85 deki 1.732.816.lot ne ayak acaba...bilen varmı arkadaşlar...
özel emirdir
Işlem hacmi 2 milyon olmuş hayırlı olsun kim alıyosa bu fiyatlardan mkk daki hisseler demekki bu fiyattan anlaşmayı yaptılar belkide gene azim amca alıyodur hisseleri
Azimut almış
elindeki lotlar 4 milyona çıkmış
84,85 TL fiyattan 1.726.000 adet alış işlemi Azimut yapmış
çok ilginç..neden daha önceki 3.700 milyon lotu bu fiyattan almadılar..yoksa arsasını parça parça satan ailenin hisselerini mi topluyorlar..yoksa hepsinin satım ları bitene degin bekleyecekmiyiz..iyi bir bilanço gelecekse,neden en düşük ten sattılar,..buralardan aşagı da pek salmıyor gibiler...en zoru bizim kararımız...bilmece gibi.....
Hayırlısıyla bu saorunuda hallettik sıra bilancoda
günlükte oluşan pozitif uyumsuzluk ile güçlü bir tepki hareketi var.
bunda dün gelen haber ile belirsizliğin kalkması da etken.bir fona totalde %20 oranda hisse satışı düşünülmesi gereken bir eylem.fon kötü bilançolu şirketi almaz.demek ki 3. çeyrek güçlü finanslar gelecek.ihtimal dahilinde 4. çeyrek de iyi bilanço gelecek.
fiyat nereye gider ?dediğim gibi fon da zarar yazmak için yüzde 20 hisseyi almıyor.onların da fiyat beklentisi yüksek demek ki.
https://www.linkpicture.com/q/gjf.png
Bi tavan yakışır sana bügün
Yukarı hareket başladı diyebilir miyiz, abiler?
Alan keriz mi
Birileri alacak birileri satacak devran nasıl dönecek
Adamlar hisselerini halka arz ediyolar kerizlermi.etmesinler kimse kapatın borsayı
Güzel kardeşim yatırım yapacaktır para lazımdır yabancılara daha tanıtacaktır, belkide şirketiyabancılara satacak vesaire vesaireçoğaltsbiliriz. Dünyada 206 ülkevar bunun 85 tanesine satış yapan bir şirket alan azim amca neden almoştır acaba boş bi şirkete yatırımmı yapılır