Kerem ne diyorsun.bugun baya mal kustular.yani fisini cektiler.tekrar iflah olurmu? Twitirda cok dillenmisti zaten.blancoyu bile beklemediler.yada icerden haberi aldilar.
Printable View
Acabaaa hisse biz mi pazarlıyoruz yoksa birileri karamsarlık birileri umut satarak mi bu işi yapıyor.ben sattım dediğimde hisse yüzde üç aşağıda aldım dediğimde yukarıda olur.ama ben yokum artık kisada Miyde bulandırıyor
Bilançoda görürsünüz bu kağıdı😁
Ytd
Bu kağıdı 10 yıldır takip ederim son 3 yıldır farklı bir kimliğe büründü sanki evliliğe hazırlanan gelin gibi hem bilanço hem mağaza sayısı olarak makyajlandı ayrıca temettü bile vermeye başladı bunun arkasında sizce ne olabilir sabredene 😀
Ytd
3.82 ile aranızda olacağım nasipse ytd.
Dökülenler döküldü/dökülsün...Sessizce beklemeye devam...Elbet bi anda gelecekler yeniden tahtaya alım yönünde...
Hayal umut satmayalim bir müddet buralarda oyalanan sonra su ver aşağı 3.82 da bekliyorum.ydt.
.
OFLU61 sen çok uyanık birisine benziyorsun!...
Çarptiniz beni doğrudur ama digerlerden çıkardım o farkı şimdi sıra bende
Neden yükselmez bu hisse acaba!
Bilanço 12 kasım idi geçen sene bu senede aynı tarihtemi gelecek bakalım ne açıklayacaklar 😊😊
Hazır millet bezmişken yaparsın sen şöyle ortaklık haberi falan😂😂
Ytd
Blanco son tarihi 8 kasim cuma.genelde son gun aksam acikliyor.
Hadi amk...Ne bekliyosunuz halâ...Kopartsanıza şunu bi anda...
Ben kendi adıma süper bir bilanço bekliyorum bilanço öncesi oyun yapıyorlar yemezler😂😂
Ytd
Katılıyorum kerem saçmalıklar kağıdı 60-65 arası kar açıklar tahminim,vakkonun tırnağı olamayacak senetler destek direnç dinlemeden 1-2 ayda 2 3 katı degerleniyor,bizimki türlü numaralar yapıyorlar,ulan yvsk herif cityden sat doceden yerine koy yatirimdan al yatırım fonundan sat,ertesi gün fondan tekrar al,ulan satacaksan neden alıyorsun,:)
Iş yatırım bi günde 450 bin lot mal çıkıyor tahta hesapta 2 milyon tl ekside 5 arası kurumda detayda 10 kurumda mal dağıtılmış ertesi gün tahta yukarı gidiyo bugünde yukarı atak yapıyor,oyak muhtemelen fondu yine yerine koyuyor malı
Ulan siz giderken ben donuyodum neyse tekkeyi bekleyen çorbayı icer,şirkette sıkıntı yok satilmasada seneye sermayesi kadar kar açıklar piyasa zaten götürür
3.89 sağlam çalıştı haftaya bilançoyu alacaklar bu kesin millet beklesin aşağıdan alacam diye😀
Ytd
Valla satıştab haber henüz yok tek umudumuz blanço şu an. Bu hafta mı açıklanıyordu? Bilen yazabilir mi?
şurada not olarak dursun. "süper bilanço bekliyorum."
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Artık Son duzlukte ayrılması lazım:)
Kim dedi onu biz ne düzlük ler gördük düzlediler bizi.Borsada beklenti satın alınır gerçekler satılır.
Bu hafta d*****n kuyruğu kopar😀
Ytd
Baskı baskı nereye kadar benim babam..
Hacim cok dusuk.mal gelmiyor kardesim iste niye zorluyorsunuz.4 ustude almak istemiyorlar.fk ya gore fiyat normal zaten.demekki yukarda marjlari yok.spek efendi son hafta cuma gece blanco gelir.oyle. ahim sahim olmaz.30 milyon 40 olsa ne yazar 50 olsa ne yazar.mal elinde patlar.operasyonu baslat.cumaya kadar mali ky eline verelim tarihi zirvelerden:))
https://i.imgyukle.com/2019/11/04/ElITk6.png
15 Ay toplanmış. 3 aydır yukarlarda.
12-15 ay zaman içerisinde sabredene istediğini verir inşaallah.
OYUNCU bu güzelliği çizmişsin madem. Alkış...:bravo:
1 yıl vaktin var, hakkındır. :ok:
LAKİN bu güzelliği hiç etme benim babam.. :seyt:
Say say.. sen lotları saymaya devam et.. bendeki para kredi değil o değil bu değil..
beklerem babam.. daha da alıram babam.. sen bilirsin oyuncu..
Sayın vakko cular hayırlı günler dilerim.
Ha gayret bu sefer başarın bişeyleri artık !!!
İnsan bi eyvallah der herşey para mı ya..😉
3.82 bekleyenlere el sallıyor:wave:
ytd
4.0x-4.1x ları aştıramayacak mısınız bugün de bu haftada ?
Bilanço yaklaştıkça sancı arttı😁
Aferin günsonu en yüksekten yaptınız ŞIK oldu...:bravo:
4.12 kırdığı an yukarı tırmanış hızlanır😁
Ytd
Cuma günü yılların en iyi bilançosuna hazırlanın😂😂
Ytd
4.12 geçilecek belli oldu😊
Ytd