Var 150 binini satarım lazımsa :)
Printable View
Yoktan var olan bir sistem ve düzen var
Evren ve içindekiler buna dahildir
Bilim yoktan hiç bir şey var olmaz
Yok olanda sonradan var olmaz diyor
Bilimsel tespit ve ispatlarla bunu beyan ediyor.
Soru şu 100 yıl evvel bizler yokken nasıl varolduk?
Sevgili Cumartesi biz şimdi bireyler olarak var mıyız yok muyuz?
Altın ile dolar bahsi bizim var olduğumuzun ispatından sonra söz konusu.:)
Eyvallah,olayı anladım. 5000-6000km derinlikten geldiği tespit edilen ne kadar malzeme var literatürde ?. Zira 5000km derinlikteki çapı 1000km olan kürede de ciddi anlamda kütle olduğu için bu alandan geldiği tahmin edilen yeterli sayıda numune var mı? Bu numunelerin analizlerinde değerli metal oranı ne durumda? (özellikle derinlerden gelenlerde). Zira şaşırtıcı bir biçimde okyanus altı volkanlarının patladığı/püskürdüğü derin okyanus bölgelerinde ,okyanus dibinde altın oranının yüksek çıktığını okumuştum.
Bu bakırlardan haber var mı acaba 1 milyar ton...
https://i.resimyukle.xyz/6Ua2Vy.jpg
Tenör düşük. 0.3% si bakır onun. Yani metal olarak 1 milyar ton bakır yok. O miktarın 3 milyon tonu metal bakır. Ekonomik olabilmesi için minimum tenör ( cut off grade ) 0.6% filan olmalı. Ama bu 1 milyar tonun içerisinde sağlam bir 200 milyon ton %0.6 tenörlü bakır vardır.
Her yerden altın vara istinaden latife soruydu dostum.:)
Yoksa kara delikte ne olduğunu bizde biliyoruz tabi ki gübre.:)
Bu yer, bu gök, bu yıldızlar, boştur boş!
Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş!
Şu durmadan kurulup dağılan evrende
Bir nefestir alacağın, o da boştur boş!
Çinliler altının birebir aynısını yaptılar zaten dikkat edin sahte olmasın sizin altınlar .
Tüm özellikleri aynı olduğundan anlaşılamıyor durumda geleneksel yöntemlerle
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Putin yanılıyor, Çinde öyle, fed zaten moku yedi 8500 ton altın kasada.
Merkez bankaları deli gibi topluyor, 2018 de toplama rekoru geldi.
Kim Rogers ve Marc Faber gibi şabanlar altına gömüldüler.
Hepsi yanılıyor, yukarda ki zümreye tavsiyem TL dir.:)
A haberi hiç mi izlemez yukarda ki ahmaklar.:)
Altın arama yapsak anadoluda altına hücum Türkiye nasıl olur ekonomik kalkınmayı bile sağlarız belki..
Çin neden Afrika'da?
Çinin Afrika ile ticareti 2003-2014 yılları arasında 10 kattan fazla arttı ve 200 milyar dolara çıktı. 2017 de bu rakam 230 milyar dolar oldu. Çinin 15 yılda Afrikalı hükümetlere verdiği borç 90 milyar dolar civarında. Çinin Afrika projelerinin en önemli yatırım kalemi ise madencilik.
Altın arama yapılıyor zaten hatta yeni altın madenleri açılıyor daha önce yabancı şirketler baskınken şu an yerli sermaye daha baskın bu konuda daha kolay arama ve ruhsat izni alabildikleri için :) Hangi şirketler olduğunu küçük bir araştırmadan sonra bulabilirsiniz.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu twitter a ne zaman baksam Suleyman Soylu nun aciklamalarini goruyorum
Bu adamin baska isi gucu yok mu yahu.
Uğur Dündar, İmamoğlu ile Yıldırım'ın bir araya geleceği ortak yayına moderatörlük yapmayacağını açıkladı
Uçağı kimler kimler kullanmış bakınız.
https://twitter.com/kacsaatolduson
Şubat 2019-bugün
İle
Eylül 2017 -ocak ortası 2018 grafiği birbirine çok benzemiyor mu?
Ytd.