15 oran hsbc de
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkiye'nin CDS primi 400 de mevduata %2-%2,5 faiz veriyorlar %20 stopajı da hediyesi.
Abd10 yillik faizleri 10 ile carpin iste size bizim faizler.
Döviz neden alınır ? Enflasyona karşı korunmak için . Dövizden faiz kazanmak amaç değildir. Hatta bankadaki dövizimizin bankada bir köşede bizim adımıza tutulduğunu sananlar var. Oysa sadece kaydi durumdadır. Çok titizlenen dövizini fiziki tutar. İstediği gibi kullanır. Böylece bankalarda DTH yüksek görünmez. Banka dövizimi sattı mı - attı mı derdiniz olmaz. Yani bu işler tamamen kişisel işler. Her insan özgür iradesine göre parasına yön verir. Faizler tatmin edici değil, o halde bireysel olarak ben de bu duruma fizikiye geçerek tepki veriyorum der ve geçersiniz. Yatırım tavsiyesi değildir.
Burgan güldüren hesap 90 gün sabit faiz vermiyormuş. O halde neden 90 gün ve adına tanışma diyorsunuz ? Başlıkta 90 gün sabit faiz yazarak en son kısımlara küçük harflerle '' faizler günlük olarak değişebilir. Banka haber vermek zorunda değil '' benzeri ibareler eklemişler. Aynı gün bu yazıyı okuyunca paramı eft yaptım. Banka personelinin yüz ifadesini görmenizi isterdim. bana adeta - manyak - der gibi bakıyorlardı. Oysa bu tepkim onların meslek hayatında unutulmaz oldu. Para benim, o halde kuralları ben koyarım. Bütün bankalar matbu sözleşmeyi imzalatır bir de üstüne - elden bir nüshasını aldım- diye size yazdırırlar. Oysa nüshayı da vermezler.
Bu durumda hemen bankayı terkederim.
Arkadaşlar önce 1 saat gecikme verip, 4 defa kapı numarasını değiştiren, havaalanında bir o kata bir bu kata götürüp oyuncak eden pegasus kağıdı nasıl bu kadar değerli hale gelebiliyor, yoksa yaşattıkları ile orantısızlığın nedeni spek işi mi?
Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Taktik ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir seyin vergisini 40 yaparsan ceker kasaya koyar.k[emoji56]afayi calistirmak lazim
Reel getiri coktan sifirlandi zaten. Bir de vergi artarsa bankada tutup riske atmaya hic gerek yok....dogru yastik altina....
Borsa altin doviz arsa ev ..risk anlayisina ve konjukture gore bunlar dusunulur ..uzun vade hepsi kazandirir ..tabi herkesin uzun vade anlayisi farkli bir zamanlar 8-10 tl den topladigim ceyrekleri 170 kusurler den sattigimi bilirim simdi oldu 470 .
Bankalardan oran alan vr mı son son ne durumda herkes fonlara mı geçti yoksa
Finanstan sms geldi 250k ya kadar %13.
ING'nin turuncu ekstra kampanyasından yararlanan var mı? Kullananlar memnun mu? Eğer banka kartıyla en az 750 TL harcama yaparsan 500K üstünde %15.50 gecelik oran var. Turuncu ile ilk defa tanışacaklar için %16.00 oluyor. Gecelik olmasından dolayı bileşik faiz etkisiyle piyasadaki açık ara en iyi oran oluyor. En son paylaşılan oranlara bakınca ING şu an süper, ama pek konuşulmuyor burada. Bu da beni kıllandırıyor, acaba atladığım bilmediğim bir falsosu mu var diye? :)
Halkbank 250k üstü 32gün %14
Şirketlerin satın aldığı araçlar için de 250kTL'lik sınır getirildi. 250kTL'nin üzerinde olan araçlar (büyükihtimal ile 250kTL üzeri kısım) amortismana dahil edilemeyecek.
Bunu sevdim iste.. :)
Syg,
Merhaba, bu perşembe günü merkez bankası faiz indirdiginde, bankaların oranları düşmeden Burgan'da 15.6 ile bağlamak mantıklı mı?
PPF'de kalmaya devam mı etmeli sizce?
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugün mahalle arası lavaş pide yapan bir yerdeydim
restorant değil, lavaş fırını
bir tane adam geldi , bana fiş verir misin dedi (bende önce buraya gelip lahmacun almış)
çocuk dükkanın magnetini verdi adama :)))) şaka gibi ama gerçek
fiş fiş dedi, 82 liralık, şirketten alıyoruzya biz parayı fiş lazım dedi
ondan sonra fiş kesti
yani demek istediğim adamlar fiş kesmeyi unutalı yıllar olmuş demek :))) magnet verecek kadar :)