1,01 satışa geldi, temettüyü çıkınca 82 kuruşa denk gelir.
1,02den aldıklarım zararda, 1,01den de aldım, 1e de yazdım beklemede.
Portföy değerine göre cazip geliyor bana.
Printable View
1,01 satışa geldi, temettüyü çıkınca 82 kuruşa denk gelir.
1,02den aldıklarım zararda, 1,01den de aldım, 1e de yazdım beklemede.
Portföy değerine göre cazip geliyor bana.
256,352,240.46 // 1.596223 bir tıkdaha yukardayız . arkadaşlar hisse fiyatını çok fazla önemsemeyin neticede alsatçı değiliz.bizim için düşük temettü kapanısı demek dahada alttan temettü ve elindeki nakitle alım fırsatı demektir.bu gözle bakın.alttan kapanıslarda karlı çıkan biz oluruz.
256,659,131.71 // 1.598134 bır tıkdaha yukarı hamle
257,118,498.35 ve 1.60 her gün 300-400 koyarak devam ediyor... İlk çeyrek çok iyi gelecek. Ama fiyata yansımıyor. Eğer fiyatladıkları ikinci çeyrekse... Allah bizi korusun...
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı Aralık ayında gördüğü 1,30'lu rakamlar sonrası 0,60'lı rakamları gördü. Şu an ise fiyatı 2,10'lu rakamlarda. Heyecan arayan buraya gelmesin. [emoji23] [emoji23]
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son 2 haftadır...
1,02 ile 1,03 aralığında SATIŞ
1,01'den de ALIŞ yaptım.
Miktar 100 bin adet kadar
Benim düşüncem insanlar bu vergi olayından tırsıyor.
Yani büyük miktar sahibi olanlar.
O sebeple
1) 360 bin lot üzeri hissesi olanlar (yani 427,000 * 0,187 ~ 80,000 TL temettü alacaklar)
2) Geçen sene temettü sonrası düşüşü yaşayanların bu sene de benzeri görme ihtimali ile
fiyat darbe yiyor.
427 bin adet üstü hisseniz yoksa ve bu kağıt ile evlenmişseniz, sakın satmayın.
Düşüş yaşarsanız bunu fırsata çevirin.
Zıplama olursa da (alı-sat vargisini dikkate alarak) temkinli olun.
hoppa :))) hedefi geçtik 266,172,803.23 // 1.657372 --- birgünde 9 milyon kar var eger spknın sitresi gene hatalı değilse şuanda 22-23 milyon kar olustu 3 aylık periyotta
verinin altında uyarı notu var
"Takasbank bu verilerin doğruluğunu taahhüt etmez. Bu bilgilerin kullanılması nedeniyle doğabilecek bir zarardan dolayı Takasbank, ilgili Yatırım Fonunun Kurucusu ve Yatırım Ortaklığı sorumlu tutulamaz. "
çünkü fiyat hareketinde 10 milyon TL civarında bir sıçrama olmuş
yarın kesinleşir beklıyelim bakalım, 2 gün içinde tekrar aynı sevilere gelmez ise portföy dogru gözükmekte demektir
Geçen sene 6 ayda yapamadıklarını bir günde mi yaptılar yani? :yahoo::yahoo:
Bi lirada görünce az bişey aldım, hemen 1 alışa geldi sonra.
Nedense 1 üstünde satanı çok oldu. 1 liraya neden satarsun ki bekle haftaya mis gibi temettü verecek. Sanırım burada bir arkadaşın dediği gibi millet vergi beyannamesinden sakınmak için fazla malını satıyor.
Gene 1 lira satışta, bence satanlar, geçmiş yıllarda olduğu gibi temettü zamanı zirve görüldüğünü düşünüyor.
Ama papaz her gün pilav yemez, portföy gayet iyi büyüyor, böyle giderse arkadan bakıp kalabilirler.
İkinci olasılık da dolar alma arzusu olabilir, seçim ve sonrasında doların çıldırmasını bekliyor herkes. Öyle bir durumda isyat portföyü, eurobond fiyatları düştüğü için eriyor geçen yıl gördük.
herşeye hazır olun beyler fırlaya bilir son gün dahil
tavana hazırlık gibi geliyor bana bu geri çekilme ,şuan için tavan 1,21 - tavanı 1,16-1,18 lere çekip tavana doğru hızlı bir çıkıs yaşayabiliriz son gün dahil .y.t.d.
şuana kadar 25.milyon kar olustu ,geçen sene 5 milyondu ,dağıtılacak kar 30 milyon ,kardan şimdiki karı çıkarsan 5 milyon dağıtmıs gibi olacak ,ayrıca an itibari ile 0,15 oranında temettü olustu ,bu yükselişi bozmaz ise kabaca seneye 0,45-0,50 oranında temettüyle karşılacabiliriz buda hisse fiyatına çok olumlu yansır diye düşünüyorum.
ayrıca şuan yabancı oranı çok düşük portföy bu hızla gider ve dediğim gibi 0,45-0,50 oranında temettüyü yakaladıgı kesinleştiğinde yabancı ve diğer büyük yatırımcılar hisseye sıçrayacaklardır. bu oranları hiç bir yerde bulamıyacakları için kayıtsız kalamazlar.
Bence fazla ümitlenmeyin arkadaşlar; geçen yaz ne olduğunu gördük. Seçim sonrası dolarda yükseliş başlarsa yine aldıklarını verir. Hadi vermedi diyelim, bu hızda devam edeceğini sanmıyorum. İnşallah yanılırım, bakalım ne olacak. Ama bu günlerde tavan falan olmaz. Temettü sonrası belki hareketlenme olur. O harekette büyük olasılıkla negatif yönde olacaktır. Temettü sonrası 0,75 lere bile düşebiliriz.
Bölünmüş fiyat Salı günü başlıyor değil mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pazartesi, 25 mart.
https://a1capital.com.tr/nakit-temettu-tablosu/
paraları hazırlayın beyler, açılışa göre 5-6 kademe düşsün aynı anda alım yapalım
Ben hala 9 milyonluk artıştayım. Yanlış olduğunu düşünüyorum ama eğer değilse bu fiyat burada durmaz.