Pehlivan adına yakışmadı, sen ki bu kadar erken pes edersen vatandaş ne yapsın, ilk el ense de yerde bulur kendini. Neyse şaka şaka hayırlı olsun kazandıysan sıkıntı yok.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pehlivan adına yakışmadı, sen ki bu kadar erken pes edersen vatandaş ne yapsın, ilk el ense de yerde bulur kendini. Neyse şaka şaka hayırlı olsun kazandıysan sıkıntı yok.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkes sattı gitti diyordum.
bana inanmıyordunuz..
1 günde 1 mesaj.......
5.82 girdiği karanlık odadan 5.88 ile çıktı, o kademede 355 bin lot işlem olmuş. Birisi oltayı attı alan olursa diye, malı gören kaptı tabii.
benim maliyete de yüzde 10 kaldı inşallah kurtuluruz endeks buralardeyken kurtulmak super olacak
Kap açıklaması:
"20 Nisan 2020 tarihinde Soda Sanayii A.Ş. payları ile ilgili olarak 5,70-5,81 TL fiyat aralığından 720.160 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Şirketimizce gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Soda Sanayii A.Ş. sermayesindeki paylarımız %63,02 sınırına ulaşmıştır."
hocam biz çok salağız. yurtdışı yatırımına devam edecektik. geldik güvendik bu şirkete bizi salak yerine koyup oyalıyorlar. yazıklar olsun diyorum başka da birşey demiyorum. dudu hoca 1 kez daha haklı çıktı. en başta kendisine sordugu soru. patronu kim ? di... ne diyelim yapacak birşeyimiz yok. er ya da geç bu şirketler birleşecek ama zarar edende kaynayacak arada.kar edende. biz sodayı yatırımları - sermaye artışları ve temettüleri için seçtik. ama gördük ki salakmışız. yatırımcı olarak 1 krş değerimiz yokmuş.
Korona krizi öncesi değerine geldi. İlaç firmaları gibi birkaç hisse dışında başka bir şirket yok böyle. Hepsi an az %10 aşagıdadır
Borsa İstanbul 24 Nisan'da normal faaliyetlerini sürdürecek
Borsa İstanbul bünyesinde yer alan Pay Piyasası, Vadeli İşlem ve
Opsiyon Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, SWAP Piyasası ile
Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası 24 Nisan 2020 Cuma günü
normal faaliyetlerini sürdürecek.
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada "Üyelerimizin çalışmalarını
ofislerinde asgari seviyede personel bulundurarak yürütmesi hususu
önemle rica olunur." denildi.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(21/04/2020 - 13:02:05)
Kâğıt bu gün 6 üstüne iyi bir şekilde atacakken 450 bin iş satıcılı...Ne diyeyim Allah sizi bildiği gibi yapsın....
iş şişe alır.
şişe soda alır.
iş soda satar.
İş ne yapmaya çalışıyor şu an yaklaşık 700 Bin satış tarafında dün aldın bu gün ne batıda satıştasın....inşallah kapanışa bir iyilik yaparsın da geri alım tarafında olursun
hadi be yukarı sür işte ne var bir daha da geri gelme
Nakit elde dursun nolur nolmaz dedim 4x liralardan tarihi firsati kacırdik. Neyse maliyete kaldı 8 kuruş ;) ama tabii dolar ve altın bozup girdik. Fırsat maliyeti açısından yine içerdeyiz. Kara geçmek için aşağı yukarı 8 lira olması gerek.
İki gün daha yükselsin YATIRIMCIX denen arkadaş gelir, ben zaten satmıştım, en düşük fiyattan almıştım der, twitter adresini ve uluğ bilge fikirlerini bize lutfeder gider.
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-İş Yatırım, Soda Sanayii'yi 7,2 TL hedef fiyatla en çok önerilenler listesine ekledi22/04/2020 10:57:47
İş Yatırım, Tofaş'ı en çok önerilenler listesinden çıkarırken,
Soda Sanayii'yi 7,2 TL hedef fiyatla en çok önerilenler listesine ekledi.
İş Yatırım 'Model Portföy'ünde değişikliğe gitti. Ayrıntılar şu şekilde:
"TOASO.IS: TOASO’yu güçlü performansı sonrası hedef fiyatımızın sınırlı getirisi nedeniyle en çok önerilenler listemizden çıkarıyoruz.
Hisse listemize eklediğimiz 24 Mart tarihinden itibaren %26 mutlak getiri sağlarken, BIST-100'un %15.2 üzerinde getiri sağladı.
SODA.IS: Soda Sanayi'yi takip listemizdeki en defansif isimlerden biri olması ve operayonel olarak zayıf TL’den faydalanması nedeni ile en çok tavsiye önerilen hisseler listemize ekliyoruz. Soda’nın, i) zayıf TL, ii) cam elyaf işinde kademeli CUR artışı ve iii) krom kimyasalları segmentinde artan karlılık ve iv) zayıf baz etkisi nedeniyle güçlü 1Ç20 sonuçları açıklamasını bekliyoruz. Güçlü 1Ç20 sonuçları ve zayıf TL’nin hisse performansını kısa vadede olumlu etkilemsini bekliyoruz. Ek olarak, Şişecam’ın devam eden geri alımlarının, hisse fiyatında aşağı yönlü riskleri bir miktar sınırladığını düşünüyoruz.
Mevcut 7,2 TL hedef fiyatımızın, Avrupa'daki zayıf talep koşulları nedeniyle, 2020 yılında dolar bazında %25'lik FAVFÖK daralması öngördüğünü hatırlatmak isteriz. Mevcut durumda, Soda'nın toplam soda külü üretimini (% 100 kapasite kullanımı ile) 2020 yılında satmak için yaptığı sözleşmeleri var. Bu anlaşmalar iptal veya gecikmelere tabi olabilmekle birlikte şirket henüz böyle bir talep ile karşılaşmış değil ve bizim mevcut varsayımlarımız 2020 yılında her iki iş kolunda da %10’luk hacim daralması öngörüyor."
http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20200422104429339_1.pdf
3 aylıkta sadece dövizden 275 milyon tl karı olacak faaliyetlerdede iptal ve durma olmadığına göre geçen seneki ilk öeyrek 285 milyon bu sene sadece döbiz getirisi nerdeyse o kadar.6 aylıktada şu anki döviz kuruyla iyi bir kar görünüyor.birleşme olmasaydı şimdi çok yukarlardaydı fakat bu karlar ne olacak birleşmeyle gümemi gidecek bilmiyoruz.
Şunuda belirtmek istiyorum 4 .14 lerden 6.14 lere geldikten sonra böyle analizlerin arka arkaya geliyor olnası hemde iş yatırımdan beni şahsen ürkütüyor.
İlk çeyrek bilançolar ne zaman gelecek.....
KAP son gönderim tarihini 09.06.2020 gösteriyor....
TEB elindeki malın yarısını bu gün İş e devretti...Acaba kimin malıydı.!!!
Bir pasta alabikirmiyiz.
İş 1.775 0000 alış
TEB 1 570.000 Satış
Kağıt 6.2 her geçtikçe TEB satış koydu.Bakalım t+2 takasta ne olacak TEB in toplamda 4 milyon lotu vardı
Slm Arkadaşlar..bu birleşmenin olma olasılığı kesinmi ?? nezaman belli oluyor Son gününü bilen varmı..?? Birleşme olmasa daha iyi olur görünümü var Ve yatırımları daha iyi diyorlar... Bu konularda Bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarsa seviniriz.....
Bu arada hayırlı ramazanlar bol kazançlar herkese...🙏🙏😉☺
birleşme şirketlere güç kazandırır o söylenilenlere katılmıyorum. şirketin kredilibitesi ,iş hacmi ,büyüklüğü, yatırım kapasitesi herşeyi artar. günümüzde büyük şirketlerin uluslar arası iş kapasitesi içinde güzel olur.benim görüşüm.
Bu dedikleriniz birleşen şirketlerin işlem hacmi büyüklüğü yatırım kapasitesi sodadan daha iyi değil heralde o yüzden söyleniyor olmasın...önemli olan birleşme fiyatının değeri nasıl olacak ?? ve kesin olacakmı ?? olmuyacaksa etkisi ne olur ?? Bu tür konuları tartışmak gerekir....😉
İş Yatırım 2020 1.Çeyrek Kar Tahminleri
Soda: 398
Şişe: 539
Anacm: 88
Trkcm: 122
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...55129110_1.pdf
Aslanla tilkiyi birleştirirsen, tek başına aslandan daha fazlası olurlar mutlaka. Ama bu aslandan çok tilkinin işine gelir .
Pay dağılımı nasıl olacak bakalım.
Son bir yıldır etmedikleri kalmadı soda yatırımcısına, 1 sodaya 2 şişe dahi verseler ben sövmeye devam ederim .
Eğer bu kar gelir ise soda,bu sene şeytanın bacağını kırdı o zaman ,,birleşmede katakulli yapmazlarsa,yıllardır çıkamadığı düşüş trendini kıracak demekki.
öyle zaten.
grup şirketinden herkes istediğini beğendiğini alıyordu. bizler temettü - sermaye artışı - balıkesir yatırımları - abd yatırımları - döviz pozisyonları yüzünden soda seçmişiz. şimdi bize zarar eden şirketle de birleştirecekler. ortaya çıkacak devin temettü politikası ne olacak ? sermaye yetecek mi , az mı gelecek. ortada koca bir belirsizlik var. bu işten en çok soda yatırımcısı zarar görür............. yazıklar olsun......................