Sag salim atlatirsak bu seyi cocuklara guzel hikayeler anlatacagiz. Ne bicim seyler yasadik, yasiyoruz harbiden.
Printable View
Sag salim atlatirsak bu seyi cocuklara guzel hikayeler anlatacagiz. Ne bicim seyler yasadik, yasiyoruz harbiden.
birader senin amacın satmak değil mi ?
şu andaki fiyatı 100 bin lira iskan çıkınca 120 bin lira mı olacak.
sen bana 100 bin liraya sat 20 bin liralıkta sözleşme yapalım. iskan çıkıncada 20 bin liranı vereyim.
yada istersen her 120 bin lirayı her ay 10 bin olarak ödeyeyim.
böylelikle hem yıllık kiradan uğraşmaktan kurtulursun hemde parayı kullanmaya başlarsın.
Ne dersin ? bende araziden anlamam. orada anlayan birini emlakçıyı vb.. getirir fiyatı değerlendirtiriz.
sen ne yapacaksın dersen bütün araziye beton dökeceğim full dümdüz beton. o kadar. :oleyo:
evet inanılmaz batık hikayeleri ve saçma sapan anlamsız güldüren videolar. :oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=3K8YCfDwkhU
Yahu sunlari da koy bari tam olsun Burak.
https://c.piclect.com/o180619_70e39.jpg
https://c.piclect.com/o180630_f238b.jpg
2 gündür iyi alim var gibi, bugun yine fullettiler beni, vakif sattim bunda bekleyeceğim.
Saat 03:00 itibatiyle
Türkiye Cds i % 29 düşüşle 585 den 414 e düştü.
Vix endeksi -% 10 ile 50 ye düştü (sp500 vadeli vix değil, normal vix )
Türkiye Msci % 5 yükseldi.
E daha ne olsun.un var ,şeker var, yağ da var.Yarın artık pala abiler bi helva yapar. Yoksa bizim helvamizi yapacaklar.:)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sabah 10 da buralar şenlenir gayrım:)
istemeden kulak misafiri oldum ..bekle kardeşim bekle ihtiyaç dışıysa ..en iyi yatırım aracı stratejik alınmış toprak
kira vereceksen de Avukat aracılığıyla çok sağlam bir sözleşme yapmak lazım ..
zaman ne gösterir bilinmez ..babadan kalma bir yer var bende yerli üretim otomobil fabrikası yanı ,daha önce serbest bölge oldu
o dönem iyi paralar verdiler dursun dedik ,üstüne otomobil fabrikası ..şimdi 7 trilyon ..fabrikanın üretime geçmesini bekliyorum ..demem o ki toprak herzaman iyidir ..ihtiyaç yoksa bekle
CDS 611, düşme falan yok hatalı nerden baktıysanız.
https://i.hizliresim.com/4QfaHK.png
evet hata var 02.04.2020 CDS 616
Ek 24622gün aralığı düşmüş tekrar çıkmış
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Evet oyle olmus. Adamlarin her gun %10-%20 oynadigi yerde baska birsey beklememek lazim zaten.
Günlük Bülten (Yatırım Finansman Menkul Değerler)
GÜNLÜK BÜLTEN
Piyasalarda Dün...
- Hafta başından itibaren dar bir bantta dalgalanan endeks, dün güne pozitif başladı. Seans başında 90,400 seviyesini yeniden test eden BIST100, alıcıların zayıflamasıyla geri çekilme yaşadı ve günü %0,48 değer kazancıyla 89,510 puanla kapattı. Yukarı yönlü hareketlerin devamı için 90,400 seviyesi üzerinde tutunması gereken endekste, 22 günlük hareketli ortalama 93,500 sonraki hedef olarak takip edilebilir. Alımların yeniden zayıflamasıyla satış baskısı altında kalacak olan BIST100'de 89,000 seviyesi altında kalınması halinde 88,000'e geri çekilme görülebilir.
- Dolar/TL ise, dün 5 günlük hareketli ortalama 6,59'a kadar geri çekildi. Bu seviye üzerinde tutunmayı başaran kur, seans sonlarında toparlanma yaşadı. An itibariyle 6,6480 seviyesinden işlem gören Dolar/TL'de, gün içinde açıklanacak olan istihdam ve PMI verisi sonrası yeniden dalgalanma görülebilir. 50 saatlik hareketli ortalama 6,64 üzerinde tutunduğu sürece yukarı yönlü hareketlin devamını göreceğimiz kurda, 6,70-6,71 bandı yeniden hedeflenebilir. Olası geri çekilmelerde ise 6,61'i destek olarak izleyeceğiz.
Bugünün Gündeminde ...
- Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), ABD'nin "AA+" olan uzun vadeli kredi notunu teyit etti ve görünümünü "durağan" olarak belirledi. Açıklamada, seçim sonuçlarına bakılmaksızın Kovid-19 salgınının etkilerinin hafifletilmesini amaçlayan ekonomik önlemlerin sürekliliğinin beklendiğine dikkat çekildi.
- Yurtiçi veri gündemine baktığımızda seans başında Mart ayı TUFE verisi açıklanacak. Önceki dönem 0,35% olarak gerçekleşen veride beklenti 0,55%.
- Yurtdışı veri gündeminde ise öğlen saatlerinde Almanya Hizmet PMI ve Euro Bölgesi Perakende satışlar verileri açıklanacak. Ardından ABD Tarım Dışı İstihdam ve seans sonlarında açıklanacak olan ISM İmalat Dışı PMI verilerini takip ediyor olacağız.
Açılış Öncesi Yurtdışı Piyasalar ...
- Yurtdışı piyasalara baktığımızda, Asya piyasaları, petrol fiyarlarında görülen düşüşün ardından satıcılı seyrediyor. Avrupa piyasaları da açılışta negatif olması beklenirken, Amerika vadelileri dünkü seans kapanışı ardından geri çekilme yaşandı.
- EUR/USD ise, doların dün diğer ülke para birimleri karşısında değer kazanmasıyla geri çekilme devam etti. An itibariyle 1,0843'den işlem gören paritede 1,0820'i destek olark izleyeceğiz. Bu seviyenin altında kalınması halinde ise 1,0650'ye geri çekilme ivme kazanabilir. Gün içinde açıklanacak olan verilerin de parite üzerinde dalgalanmaya neden olacağını göz önünde bulundurursak, olası tepki hareketlerinde 1,0920'yi direnç olarak takip edeceğiz.
Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.
günaydın ortaklar
Günaydın,
Şirket Haberleri
KOÇ HOLDİNG / KCHOL 02.04.2020 21:58:14 Şirket Genel Kurul Toplantısı'nda, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 kaynaklı olarak, şirketlerin finansman yapılarını ihtiyatlılıkla takip etmeleri gereken bir dönemde bulunulması nedeniyle, 5 Mart 2020 tarihinde açıklanan kar dağıtım önerisinin kabul edilmemesine ve 1 TL nominal değerli pay için nakit brüt 0,2095 TL (temettü verimi: %) kar payı ödenmesine karar vermiştir. Hak kullanım tarihi: 06.04.2020 (SINIRLI NEGATİF)
MAVİ GİYİM / MAVI 02.04.2020 21:17:00 Şirket COVID-19 salgınının yol açtığı iş kesintileri ve belirsizlikler nedeniyle 12 Mart 2020'de açıklanan 2020 mali yıl beklentilerini geri çektikleri ve şu an için güncellenmiş bir öngörüde bulunmadıklarını belirtmiştir. İlaveten tüm Mavi mağazalarının ikinci bir açıklamaya kadar kapalı kalacağı, Türkiye'deki tüm e-ticaret kanallarındaki faaliyetlerini de geçici olarak durdurmaya karar verildiği açıklanmıştır. Diğer pazarlarda (Kuzey Amerika, Almanya, Rusya) ise e-ticaret ve marketplace kanallarında satışlar devam etmektedir. OPEX harcamaları tarafında ise sabit maliyetleri olabildiğince azaltmanın yöntemleri üzerinde çalışıldığı, zorunlu olmayan tüm işletme maliyetlerini ve sermaye harcamalarını durdurdukları, mağazaların kapalı olduğu süreçte kira ödemesi yapılmamasına yönelik görüşmelerin devam ettiği, "Kısa Çalışma Ödeneği"nden yararlanabilmesi amacıyla başvuru yapıldığı ve 2019 mali yılı kârından kâr payı dağıtımı yapılmamasına karar vermiştir. (SINIRLI NEGATİF)
Allahtan karabatak yemedi temettumuzu en fazla etkilen sektor olmasina ragmen. Bunlarin hepsi cark etti.
ne bileyim valla ..karabatak gibi heryerde olabilir :)
Bu afyon çimento neden tavan yapıyor. birleşme falanmı var. .?
en çokta afyon çimento ile DOAS dikkatimi çekiyor. düşerkende çıkarkende çok seri.
Cok dinlendirdiler burda, marjlari kapadilar. Iyi bir atak zamani mi yoksa???
http://share.matriksdata.com/Images/...1019210157.png
cdslerde düşüş var gibi ama bakıyorum değerlerde fazla oynama yok. O zaman neden diyorum anlam veremiyorum.
anlık değerlerin yada günlük değerlerin anlamı yok virüs yok ediyor.
Demek ki meteor düşse uzaylılar gelse yeni bir virüs çıksa insanlık yok olacak.
geçen gün onu söylüyordum reklamlara bakıyordum dikkatimi çekti uzaylı bir dizi oradan aklıma geldi
geçenlerde biri söylüyordu hissenin değerleri ile ilgili sonuçta amacımız para kazanmak değil mi
o zaman dedim her yol mubah olarak gören kocaman yatırım şirketleri neler yapar
konuyu çok dağıtmadan madem böyle değişik beklentilere gireceğiz bana beton dökebileceğim arazi lazım diye düşünüyorum. :oleyo:
400 bedelli açıklamış afyon
Herkes sera dikmeye calisyor, sen de geldin beton dokecegim diyorsun. Birsey yetismez ki betonda. Catlaklarda birkac mantar buyurse kendini sansli sayman lazim.
https://abcgazetesi.com/yeni-safak-y...ruyorlar-95702 (yazar diye geçinen aşağılık ş..ler)
Herif 1 senedir 1 lot almadan satiyor. Nerden buldular bu kadar mali.
http://share.matriksdata.com/Images/...1029286731.png
Dolar yine 5.7 üzerine çıktı.
macd negatif bölgede(baskın ayılar) ,alım vermiş.
rsı dip dönüşü sonrası yatayda.
rsı kendi alçalan trendini kırmış olmasına rağmen fiyatlarda benzer bir durum göremiyoruz.
bu biraz da macd göstergesinin referans seviye altında olmasından kaynaklı.
rsı yukarı bir atak yapabilirse fiyatların da kırmızıya kadar (95000-96000)gitmesi mümkün.
son 3-4 günde endekste bir sıkışma da mevcut.hangi yöne kırılır ,görüntü şimdilik net sinyal vermiyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...3719b4866c.png
TÜİK.in kolonya hesabı ise şaşırttı. TÜİK.e göre şubat ayında litresi 24.70 TL olan limon kolonyasının fiyatı mart ayında 25.18 TL.ye yükseldi. Yani kolonyaya sadece yüzde 1.94 zam geldi. İstanbul Ticaret Odası ise mart ayında kolonyaya yüzde 72 zam geldiğini açıklamıştı.
Bayılıyorum bunların her seferinde şapkadan tavşan çıkarmasına. Enflasyon bu hızla sene sonu sıfırlanır.:)
666 ortak bu halkdusmani banka yönetimi bildirdiği geri alımları yapacak mı sence, bu konuda fiyat miktar zaman ongorun var mı?