Amiin!
Tü tü tü! Nazar degmesin!
Printable View
Onlar da öyle yapacak. Ama şimdi virüs ve durgunluk sebebiyle ucuz , o gün geldiğinde tekrar pahalanmis olacak .
Mesela Şuan petrol 30 dolar , o gün geldiğinde 100 dolar olursa. Adam ben varili bilirim, ver 100 dolar diyecek. Halbuki aylık ödeseydik 30 dolar ödeyecektik.
Halinize şükredin. Geçen yılların ortalamasından faturalandıracaklarmış.
Ya gelecek yılların ortalamasından faturalandırsalardı.. ( mazallah ) :he:
Geçmiş yılların tutar ortalaması olur mu ki
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oyle ya da böyle opecekler kendimizi oraya buraya atmanin bir anlami yok, o zam gelecek bir ay once bir ay sonra ne fark eder.
Yok aslında Delikan abinin dediği gibi olacak . Kilowatt bugünün ama fiyat geleceğin fiyatı olacak .
Bence nisan Mayıs Haziran da zam olmayıp düşük ödeyeceğiz .
Temmuz %50 yeniden değerlendirme toplantısı varmış diyecekler pamuk eller cebe
Artık her şey olabilir. İki kişi iki şaka yaptı, düşününce gerçek çıktı. Patronlar her türlü yolacak bizi . Yakında corona vergisi de çıkar.
0.10 krş 0.05 krş için kışın Şubat ayında fatura çıkarıp açma kapatma parası aldı sakıp ağa herkesten
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suriyeliler fatura ödemesin, Urfalılar ödemesin, ama hakka hukuka saygılı insanlar böyle uğraştırılsın.
Bilim kurulu üyesi bu dönemde zatürre ve solunum yetmezliğiyle vefatta çok fazla artış var dedi test yapılamadığı için corona teşhisi var sayılmıyormuş
Amerika'da bireysel silahlanma artıyormuş , daha önce de uyarmıştım sizleri .
http://www.diken.com.tr/abdde-corona...-buyuk-artisi/
Paramızı zaten kurtaramayız da canımıza mukayyet olalım.
Bireyselde hesap işletim ücreti bulunmuyor
Yarin degisir, hic belli olmaz.
Aslinda verecegim aidatinda büyük bir önemi yok aslinda.
Ama cok nadir kullanmak icin hesap ac, online kullanima ac, zirt pirt sifre degistir.
Sifreyi unutursan, tekrar sifre almak icin ugras vs. nedeniyle hesap acmiyorum henüz.
Ne zaman uzun süre Türkiye'de yasarim, acarim tabii.
Bizde de var sürüsüne bereket ama çoğu ruhsatsız
Fantastik silah isteyenler ise arbelet taşıyabilir. Ruhsat gerekmiyor diye biliyorum.
Babamin ruhsatli (tasima dahil) silahi vardi 4-5 yil öncesine kadar ve ben dogru bulmuyordum acikcasi. Göz muayenesinden takildi ve ruhsati alindi, oda silahi satti.
Simdi su anda evden cikamiyorlar. Yarin birileri kapiya dayanirsa, olsa iyi olurdu diye düsünmeye baslamadim degil acikcasi.
Kendisine sorardim, neden silah bulunduruyorsun diye.
Söyledigi cümle her zaman su olmustu "Ben bunu 1 defa kullanirim kullanirsam, ya o, ya ben".
Tabi mantıklı kılacak senaryolar vardır. Ama genel olarak silahın varsa silah kullanılmayacak bir yerde kullanman daha olası.
En azından kullanacak kişinin silahın yerini bilmemesi daha doğru olur . Evin diğer ferdi , duruma göre istenen silahın verilip verilmeyeceğine karar vermeli. Bence . :)
Kahramanmaraş 'ta kısmı sokağa çıkma yasağı. İyi olmuş.
https://www.haber46.com.tr/m/guncel/...r-h365541.html
Daha once hesaba katmadiklari huzurevlerinde olen kisileri toptan ilave etmisler. Rakam onun icin artmis. Bunun haricinde buyuk bir degisiklik yok.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
............
SENEGAL.
Başkent Dakar'da Kovid-19 vakalarının tedavisinin yapıldığı Fann Hastanesi Bulaşıcı Hastalıklar Bölümü Başkanı Moussa Seydi, düzenlediği basın toplantısında bazı hastaların tedavisinde, onların da iznini alarak hidrosiklorokin kullandıklarını açıkladı.
Bu hastaların daha hızlı iyileştiklerini gözlemlediklerini kaydeden Seydi, Kovid-19 tedavisinde hidrosiklorokin kullanmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, son 24 saatte yapılan 127 testten 5'inin pozitif çıktığı belirtildi.
Son 24 saatte 10 kişinin iyileşerek taburcu olduğu kaydedilen açıklamada tedavisi süren 138 hastanın durumunun stabil olduğu aktarıldı.
Ülkede şu ana kadar 195 Kovid-19 vakası görülürken, bunlardan 55'i sağlığına kavuştu, 1'i yaşamını yitirdi, 1 kişi de vatandaşı olduğu ülkeye gönderildi.
https://www.mynet.com/senegal-korona...k-110106491059