Bugün yüzde 5 te kesmediki. Tabana 3 kademe kalmış devre kesiyor. Dereyi geçerken at değiştirmeye benzedi bu bi anda algılar karambole yuvarlandı.
Printable View
Teknik analize gülünür mü. Kaç gündür 88 bini görmeli diyen sayısı çok fazlaydı.
106 altı mı ustu mu sorun burada saglık bakanlıugı acıklaması olursa hersey heran olabılır.
Bugün satmak için mal alan arkadaş satamayacağı için yarın aşağıdan satmaya razı olabilir. Kısa vadede olumlu gelebilecek ilaç harici sanki hiçbir haber kalmamış gibi.
içerden ses seda yok,önlem paketi felan,kurbaganın ğözü çıkıcak yaww
yönetime çağrımdır.
burada virüs ve hastalıkla ilgili yalan bilgi, sahte korku salmak amaçlı kaynak vermeden paylaşım yapanlara ceza verilmeli.
ben bundan sonra takip ediyorum bu tür yorum yapanları. gerekli şikayetleri yapacağım.
Thyao cüzdan gibi, bu işi yapan belli montanın üzerindeki herkes parasının bir kısmını orada tutmak zorunda, cüzdan eskiyip başkası alınana kadar bu şekilde.
Esen kalın
izo kurtardı beni,parayı alim çatır çatır yicem valla,yoksa kediye yüklemiştim sermayeyi
Devre mi kesti ne oldu almaya çalışıyorum alamıyorum..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsalar kapatılmalı bu ekonomik bir sorun değil
borsalar açık kaldıkça bu yamyamlar hastalığın ciddiyetini kavrayamıyor
hastalığa yöneltilmeli tüm kaynaklar
Asels de tabandan baya işlem olmuş...
Galip in hisseler gibi aha taban bozuluyor diyorsun bi daha sonra bi daha...
Hadi Trump başkan birşeyler söyle ya da yaz..
Tabandan kaldırıp tekrar tabana vurdurursalar bildiğin galip ağa diyeceğim :)
insan ne yazacağını bilmiyor borsa kapatılsa daha iyi insanlar stresten ölecek
bu sondaki üçlü birleşip voltranı oluşturmuyacakmıydı... :he:
üçüde kısa vadede çift haneye ulaşıp oranın üstünde kalmıyacakmıydı... :)
https://i.hizliresim.com/Trm1i2.jpg
Bir avuç kişi kaldık yazı yazabilen..Demiştim size en son ben terkedecğim forumu..:oleyo:
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı sahte 'korona önlemleri' belgesi hakkında soruşturma başlattı https://bbc.in/2J2BefP
tamamen AKP karşıtı biri olarak bu soruşturmayı destekliyorum.
Böyle bir konuda kimsenin insanları panikletmeye , korkutmaya hakkı yok.
hangi mecrada olursa olsun gerçeğe aykırı yalan , sahte , yanlış haber yapanlar yorum yazanlar cezasını çekmeli.
galaksi liderimiz neredlerde yahu ses soluk çıkmıyor
Dow akşam yine artıya geçer olan bize olur.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pişşşt
Johnny Cutter selam söyledi :)
Abd dışişleri bakanı pompeo, çin dışişleri yetkilisi yang jiechi ile koronavirüs konusunu görüşmek için telefon görüşmesi yaptı
cumaları ve camileri yasaklayan chp olsaydı.
millet şimdi sokağa inmişti.
su hep sıcak aslında mu memlekette bazılarına. ele dümdük bakıyolar ancak.