Yani ince bir ayar var.
O ayar kaçarsa sıkıntı doğabilir.
Birde zor bir dönem yaşıyoruz ülkece.
Ne olur ne olmaz hatırlatayım dedim.
Yani şu yada bu yazı için değil.Bilmeyenler olabilir, zora sokmasınlar kendilerini diye.
Printable View
Myfinans üstad uyardigin icin tesekkürler..haklısın.. spk cıss yapiyo..ama benjo ve bist icin tedbirler ..geri kalan enstürmanlara bişi demiyor..ne sacma dimi
O kalın harflerle yazılı olan kısım önemli.
Herhangi bir kişinin yatırım kararını etkileyecek şekilde değilse sorun olmaz.
Ama şu olabilir ısrarla şu hisse şu fon yada şu döviz uçacak yada çökecek demek girebilir belki.Okuyanı etkileyecek derecede ısrarlı iddialar, tavsiyeler.
Kapanışmetrede falan o yok.
Kesinlikle buna dikkat edilmeli .. Öyle ytd. Yazınca sorumluluk bitmiyor .. Buradaki en önemli husus yatırımcıların kadarını etkileme amaci gütmek .. Bu yapılırsa suç ..
Bir hissenin teknik grafiğini koyar buna göre doğru yorum yaparsanız bunda sorun yok aynı şekilde bir hissenin temeli hakkında dogru yorumlar yapılırsa sorun yok yine fon için fonun iceriginde bulunan ens. için doğru bilgiler paylaşmak suç değil ama çıkıp Tüpraş 500 TL olacak , cuma gününe dolar 7tl olacak , garanti yarın 6 TL’ye düşer gibi desteksiz tumuyle yanıltıcı bileğiler vermek hem SPK yönünden suç hemde forumumuzdan 6 ay süreyle uzaklaştırma sebebi . Burada yapilan hersey buna girer mi denilmiş hayır tabii ki yatırımcının kararlarını etkileme amaci gütmeden doğru Bilgi paylaşmak suç değil
Tum dunya yemyesilken dow neden kirmizi bugun
İlginc degil mi?
Yarinin habercisi olmali
Ytd
Yani ben ne olur ne olmaz diye
Bilmeyenler vardır diye yazdım.
Tabiki herkes kararını kendi verir.
Zaten hep dediğim gibi ülkece sıkıntılı günler geçiriyoruz, bu nedenle normal günlerde sıkıntı yaratmayacak yorumlar sorun olabilir.O yüzden ince eleyip sık dokumakta fayda var.
Konuyu dagitalim..kafama bisey takıldı.valorsuz fondan satış verdikten sonra ayni gün para hesava geciyor..baska bir fona alis verirseniz ( alis son saati 17:45) ertesi günkü fiyattanmi o günki fiyattanmi gecerli oluyor ..
Brent neden sifir
Ne zaman acikiyor
Nasdaq allah belani versin
Eksi 0.53
Aft muhtemelen kucuk arti yazacaktir dolardan dolayi
😀😀😀😀😀
Ustad o bu degilde bu yaz kotu gececek
Turist gelmez gibi
Ekimde yaptigim erken rezervasyonu iptal etmeyi dusunuyorum
Syn ersoy ramazandan sonra yerli turist gider otellere dedi ama
Okullari dahi acmamissin kim ikna olur da gider
Beklesemmi sizce iptal icin