o LONGU yapan KRALdır,BABAYİĞİTTİR,:bravo:
Printable View
KURBAĞA FORMASYONU var...kısık ateş meselesi..
Bugün yurtdışına ayak uyduramadık.
Günlük mumu doji olarak kapatmaya uğraşıyorlar sanki.
yıkılllll ekgyo :he:
ML bence belirli kondisyonlar tetiklenince otomatik alım veya satım yaparak enstrümanı yokluyor, yanılmış ise manuel moda giriyor.
109400 500 aralıgını gecerse sort tehlıkelı olabılır.....ya da hedge edılebılır pozlar
ABD Ulaştırma Bakanlığı, 16 Haziran'da Çinli yolcu uçaklarının ABD'ye uşuşunun askıya alınacağını teyit etti
kominizme geçiyor galiba... :he:
sen bu işe baya merak sardın.. :) algorithmic trading kitaplarına bak..piyasa yapıcıların bazı haklarından dolayı onların robotlarında "bilgi" avantajı olabilir ama onun haricinde o kadar da gizemli şeyler yok..manuel mod mevzusu ise bir çok şeyden bağımsız.. ancak her farklı günde yeni bir, mesela, "if loop" ekleyebilir o günkü tecrübeyi yansıtmak için.. ve bu günlerin sayısı arttıkça manuel moda geçme sayısı da azalır.. bu işi yıllardır yapıyorlarsa ne kadar rafine hale getirdiklerini (i.e. "if loop" sayısı) tahmin edebilirsin..
Dün gece actigim shortlari150 puan zarara stop oldum. Fazla acmistim. Simdi usul usul 3 te birini 126.525 ortama açtım. Makas kalmadı sadece 500-600 teorik eksi makas var. Alırsa 129 a kadar usul usul açıcam bakalım nerden dönecek. Buralar artık zurnanın son delikleri. Tek sıkıntı bankaların agresif trende dahil olmaları.
ML nin işlem yaptığı hisseler nispeten tekniğe uyuyor diye düşünüyorum. Ortada destek atacak kimse yokken geliyorlar ama sonra satabiliyorlar.
spotla viop eşitlendi...
artı makasmı geliyor...
Dax + 3.10
Bunlar ne yapiyor 2. Dalga oncesi devri mi
Fed kolesi yine mi paket nedir bu
Yarın 10 büyük banka ve kamu banka genel müdürleri ile toplantı yapılacakmış.
Yarın bankalar aşağı veya yukarı dalgalanabilir.
BBHT şimdi haber veriyor bugün yapılmış toplantı.
Ek 25209
Hayırlısı.
Fedin bastığı dolarlar dalga dalga yayılıyor dünyaya...[emoji1281]
Bu kesinlikle başka bir el piyasadaki. Yıllardır izlerim endeksi bu kadar fake attığını çok nadir görmüşümdür. Son bikac senedir borsa kesinlikle baska birilerinin elinde bu cok belli. Hareketler hic tanıdık degil
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
onsu dagıtıyorlar
Daha 6 mıydı 12 miydi öyle bi trilyon daha basacaklar yetmez ise sonsuz basacaklar. [emoji23]
Spot vadeli 50 puan artı makasa döndü
hahhaaaahhaa..endeksle halkb arasında ne gibi bir ilişki var ?.. depoya atmışssın ama çok bekleyeceksin gibi gözüküyor.. endeks yükselse bile senin kazanacağının garantisi yok.. en iyisi hiç olmazsa çilek filan onlardan para kazanmayı ihmal etme.. sürekli forumda yazarak meyve sebze sektöründeki fırsatları kaçırıyor olabilirsin..
Vadeli 150 puan artı makas
FED o kadar agresif dolar basıyor ki bence sorun artık AĞAÇLARIN SORUNU oldu:)
her ağaç, bir gün dolar olacak
126.950 short 🐻 2 parti günlükte
Sen daha takıl bana dipte de böyle yazıyordun batmadınız bi türlü. Işıniz gücünüz bana ters pozda kalmak. [emoji23]
Her gün not al sen. Hahahah..
dow
saatlik
https://i.hizliresim.com/kQB4NN.png
Komedi gibi borsa yükseliyor benim tübraş geri basıyor
Adamlar short olanları silahla vurdular, sonra bıçakladılar, sonra zehirlediler en sonda da makasla yaktılar, garanti ölüm oldu artık