Çok güldüm
Burda aklı başında adam varmı ki
Hepimizin başında var bir huni.
Printable View
Çok güldüm
Burda aklı başında adam varmı ki
Hepimizin başında var bir huni.
Kim gelecek.. Direk BilekRak the TriumpH..
laguna
Sen NasdakQ ve akBnk bakma hocam..
Bir trend çiz
Onu kırarsa başka yükselen çiz.
Fiyat gider biz gideriz
Kollar eller havaya şahit...
Teslim o la cak sın.
Son peygamber bile dinlemeyen kitap bilmez haramici halifemtrak iftira soyu seni.
Çeteniz çöke ) Haydin
Bu Yunan Zırvalığına
Bir türkü gider
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=Iy6osk4RptM
İşizlik sigortasındaki para bitti mi.
Sırada besteki para var şimdi
Spor hissesi mesela cikti cikti sonra aniden taban yedi ertesi gun tekrar taban acildi
O ara hisseyi satma sansi olmuyor dimi
dow un palası öyyle dadli verii ki yavaştan usul usul acıtmadan..
Ve Döwar yemyeşil hadi balIIm )
BES sisteminde halkın matematikten uzak olduğunu kullanıyorlar.. %25 havuç gibi kullanılıyor.. ve bu havuc " sen vatandaş olarak %25 + fonların getirisi kadar getirin olacak" yalanı ile taçlandırılıyor..mesela %25 + 15 = %40 gibi.. tamamen yalan elbette..
matematikten anlamaması kullanılıyor dedik, şöyle: %25 katkı sadece o ay odediğin prim için.. daha onceden diyelim ki 60 ay odedin.. bu ay 61. prim.. %25 sadece 61. primin için "hayali" bir hesaba yatıyor.. tum 61 prim artık seçtiğin fonların getirisine göre ayrıca değer kazanıyor.. yani 60 tanesi %25 olmadan sadece 1 tanesi %25 ile değerleniyor.. dolayısıyla orta uzun vadede %25 katkının fon getirisine katkısı sıfıra doğru yakınsıyor..
ayrıca.. hem normal odemelerin hemde devlet katkısının ne şekilde değerlendirileceği sürekli değiştirilen kurallarla belirleniyor.. amaç mümkün olan en az getiri..
banka (sigorta şirketi) , akape ve vatandaş üçgeninde üç tarafında kazanması mümkün değil.. hangisi kaybedecek ..bilin bakalım.. münazara etmeye gerek yok :), netice belli..vatandaş elbette..
dow takip edip x30 işlem yapan varsa aktif fiyatla verdikleri 2750 lotu bakalım kapanışa kadar geri alacaklar mı?
https://i.resimyukle.xyz/JKxd33.png
zaten olayı çakan bir kısım vatandaş çıkmaya başladı, çıkışlar rekor rakamlara ulaşınca akape BES'i mecburi hale getirdi..
hatta komedi ama çıkanı tekrar sokuyorlar 1-2 sene sonra.. böyle komedi bu zihniyet işte..
Yabancı sürekli satiyor onlar neyi fiyatlıyor. Seçenekler
1-Pandemi çığrından çıktı. İtalya Brezilya dan beter durumda
2- pandemi sebebiyle kredi geri dönüşleri sıkıntılı üstelik yeniden kredi vermeye zorlanıyorlar
3-cds sebebiyle yüksek faiz kur riski
Bimas spot %2.36 kapatıyor viop %1.16 hay sizin sığlığınıza.
dün, bugün özellikle dolarda 7.50 ve hemen üstü (7.55 , 7.6) call opsiyonları beklemediğim şekilde düştü değerleri.. ay sonuna 20 gün var.. henüz bu kadar düşmesini beklemezdim.. IV (implied volatility) değerleri çok düşük..%9-10 gibi rakamlar.. düşündürücü.. ya 7.50-7.60 aşılmaz görülüyor ya da başka bir numara var.. ben düşük IV'yi gerçekçi bulmuyorum..ona göre poz aldım.. yani inanmıyorum.. eylül ve ekim bence kritik olacak..
şahit ol cort aç, hadi BALım )
fenerbahce yine bıraktıgımız gibi forma değişmiş yeni isimler var ama ruhsuzluk yine aynı...
koskoca 1 haftayı 5 iş gününü 3000 puan içinde geçirdik.
1 önceki haftanın orta fiyatı ile tepe fiyatı arasında gezindi durdu
hiç bir tarafa atak gösteremedi.
kendi adıma böyle yatay piyasaları sevmeme rağmen
bu kadar daralan fiyat hareketinden ani bir hereket beklerim + - bir tarafa
eğer 1 hafta daha yatay gidecek olursa kırılım daha şiddetli olabilir.
haftaya daha dikkatli trade etmek gerekir, yatayda aldığımız puanları her zaman olduğu gibi trende ters yakalanıp geri vermeyelim.
https://i.resimyukle.xyz/K0OA9e.png
laf söyledik hemen attılar...
hahhaha o nasıl penaltı ya... :he:
komedi bir sezon bizi bekliyor...
kendi çapımızda takılıyoz işte
benzine zam gelince ben hep 50 tl lik alıyorum diyenler gibi :)
her 100 puan aralıkla satış alış yazıp 50 tl lik oynuyorum
testere olursa sürümden kazanıyoz/komisyoncuyada kazandırıyoz
Fener rallisinin sebebi de bu gorusme diğerleri dostlar alışverişte gorsun diye katildi ralliye
Bu nasd a q da amma yükselmiş haaa. O kadar düştü hala 11 binge :oleyo:
Taraftar dernekleri digitürk iptal kampanyası açtı. Şak diye iptal errim. Neden iptal ettiğim kısmına çünkü Fenerliyim yazdım. Şu karantina günlerinde güzel giderdi. Ama 3 temmuzdan bu yana bu ülkede futbol kalmadı soğudum geçen sene derbiler dahil toplasan 3 maç izlemedim. Bu sene özetlere bile bakmam. Fetöcü emre fenerin başına getirildi. Rezillik. O kadar futbolcuyu içeri aldılar hakqn şükür arif halen kaçaklar ama sabah namazından sonra adam ezip öldüren emre fetöcü polis ve savcılar sayesinde bşr gün karakolda bile kalmadı. Fetönün kıçından ayrılmayan sırf mesaj için antremanda su içerken bile çömelen emreye kulübün ipleri teslim edildi.