Dow desteğinde
Çıkabilir buradan
Printable View
Dow desteğinde
Çıkabilir buradan
Topikte çok eski üyeler bari bizleri uyarsada gereksiz tartışmalardan uzaklaşsak ta gerçek gündemimiz olan borsa yatırımlarına odaklansak nasıl olur ?
Yine dolarda düşüş olacak diyeyim.
Bu sefer tutar belki
tatil başladı kendi mi dışarı atar 2 gereksizle tartışarak tatilimi heder edemem
almio kalın kafası..
sen sattığın evi aynı dolarla bugün alamazsın..
hikayelerini ihtiyarlara anlat , hadi yallah..
ben seni defalarca madara ettim hala yediğini cikaramadigin anlaşılıyor , s. git engelledim ilk defa forumda birini..
8.30 MB nin algı eşiğini geçmedi.
Demekki sonra daha yukarı.
İlk düzeltmede dolar alırım
Bilmiyorum
Dow daha çıkacak
Son bir tepe yapmalı
Oradan dolara dönerim.
Tutarsa artık
Mandacılar ülkenin anahtarını ingilizlere teslim eden ağababalarınızdır eşekoğlueşek.
Neyse trolle cevap verme.
İyi bayramlar.
Atatürk olmasaydı
Fatih’in aldığı İstanbul yoktu.
İstanbul için Atatürk’ün yaptığını görmezden gelenlere gelsin bu söz.
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun...
grafiğin sonuna geldik...
https://i.hizliresim.com/zdwACU.jpg
Piyasa icin hangisi daha tehlikelidir
A kur riski
B faiz riskii
C likitide riski
D kredi riski
E tayyip riski
Siyasi görüşleri anlarım. Savunabilirsin de. Burası normal.
Ama iş ekonomi olunca konu matematik oluyor. Matematik de netdir. Döviz uçarken cebindeki para erirken hala savunacak bir dal aramak ilginç gerçekten.
Akıl alır gibi değil.
Dolar şu an 3 liraya düşse biri çıkıp ekonomi politikası şu an kötü dese de ona da kızarım. Bu da net.
Şu an hükümetin tek gündemi karikatürler. Başka sorun yok. O karikatürlere ben de çok kızdım. Tepki göstermek de lazım ama şuna da bakmak lazım.
Fransa da şu an, Türkiye ekonomik durumu örtmek için bunu abartarak yapıyor diye yazılıyor. Kendi ülkenizin gerçeklerine Fransız dan daha Fransız olmayın.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolarda JP Morgan ın yeni bir hedefi var mı bakmak lazım. Terse pozisyon almak gene kazandırabilir
TL güçlenmesi emaresi olmadan
Ve kararlı duruş sağlamadan bunun için.
Dolar düşemez
Şimdi merkez 500 puan faiz arttırsa ve faiz artışlarına gerektinde devam edecem dese
Bak gör dolar ne oluyor.
Varmı bu kafa .?
Nothing from Uysal today inspired any confidence. At this stage all that matters is rate hikes - and thru base rate increases. Last MPC meeting maybe 200bps would have been enough. Now they need 500bps+
Dolar endeksi emtiaları ve dünya borsalarını patlatıyor bir bir. Bizdeki durum dxy den farklı. Lira eriyor esasen.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
covid 2.0 avrupayı kapatacak gibim.
ondan mütevellit diksi ateşlendi.
lakin biz sağlam durduk. denedik enazından. asdas. :he:
Bu rezalet abd faizi 0 iken yaşanıyor
Cok ürkütücü
Abd faiz normallesi yaparsa 3 haneli rakamlara dogru ....
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Bugün Türkiye'de evine ekmek götüremeyen diye bir şey var mı? Bugün Türkiye asgari ücreti ile maaşı ile birçok ülkeyi geri bırakmış bir ülke, büyüme oranında dünyada en iyi noktada olan bir ülkeyiz"
Hay çok yaşayın,hangi düşünce olursa olsun fanatiği olmayacaksın,ben bu arkadaşı ciddiye alırdım,350 bin kişilik açılış ve sonraki günlerdeki toplu çay dağıtma törenlerini de yazsaydı ancak alttaki yorumlarını da görünce özlenen trol kadrosunun muhtemelen banlanan eski bir nikin devamı olarak doldurulma çalışması görüyorum.:)
altın ons,
grafiğe göre
nerelerden giriş yapılabilir?
bir daha soruyorum, bi daha da sormam.
Bu arada akbank geçen ay AR tutturamadigi (tutturmadigi) için hatırı sayılır bir ceza ödedi. Finansallarımızı etkilemez diye de açıklama yaptı!
Hem nalına hem mıhına!
Ayni akbank 2001 krizinde programa hiç güvenmeyen ve döviz stoklayan bankaydı..
Akbank.
Bu durumlarda tek geçerim. Karar alici kadro "oyun teorisini" mükemmelen biliyor!
şöyle bir kurgum var.
diksiyi 96 civarına çıkartacaklar gibim.
o arada onz dip olacak.
ben de onza zıplayacam.
neden?
tüm dünyada siyaseten popiliz politikalar,
para basma,
çampanyalar filan,
bir yerde patlıcak bu.
Bence.
Ondan mütevvllit, altının diğer enstrumentalleer arasında iyi performanz göztereceğini
düşünüyorum, öyleyse varım.