ilk hedefim 62.20 idi bugün tamamlandı.
Printable View
ilk hedefim 62.20 idi bugün tamamlandı.
Üç beş enerji vardı, kâr alıp Sasa'yı 4700 lota çıkardım. Maliyet 50,824. Enerjilerden sadece europower bıraktım. Sasa, power, altın, usd ve nakitle terste kalacağımız günü bekliyoruz hayırlısıyla...
Anormal bir baskı var.
Düşen dolar bazlı kanalı deniyor ama kıramıyor 2 gündür..
2.38 dolar üstü kapanış yapmaya başlarsa öncelikle 2.60 dolara kadar bir hareket bekliyorum..
Ytd..
Düğşiieyyaaahhhh
20 ve 52 günlük ortalamanın
üstünde seyrediyor. Böyle devam
ettikçe sıkıntı yok. İyi yoldayız
55 ve altı gelirse yapışırım Sasa Reğiz'e ve gelecektir... Eli üzecek, beni sevindirecektir:/
Düşşiyaaaaah bugünde düşiyaaah
Europower'ı da satarak Sasa'yı 5bin lota tamamladım ve geri kalan nakitle sinsinati modeli bekleyeceğim. Enerjiler ihya etti sağ olsunlar.
patronun kızımı ne alım yapmış geçenki alım yaptıgındada kagıt fırlamıştı sonraısnda
Geçen seferde alış yapmıştı biraz geriledikten sonra çıkışınıyapmıştı. Yine patron sinyalmi veriyor napıyor yapışın diye
Akaryakıta gelen tarihi zamlardan sonra borsa ile ilgili yorum yapmak içimden gelmiyor...
Bu saatten sonra hisseler üç kuruş çıksa nolur inse nolur
Doğalgaz zammı da var. Konutlar için diye okudum ama sanayiye de olursa şirketlere de olumsuz etkisi olacak..
51.30 üzeri kalsın yeter, zigzag 90 üzeri
6200 lot, 53,38 maliyetle yola devam ediyor, pta'ya inanıyorum. 2,2 dolar altına sarsarsa 10bin lota tamamlar geçerim gibi de bir eylem hayalim var.
Esra hanım bugünde alım yapmış
Kademeler dengeli
sıkıntısız yola devam sasa
Sasa'dan bağımsız endeks soluksuz 6600'lere geldi, arkasında ölü yaralı bırakmaz umarım.
Çok göz önünde olan bir hisse yüzde 50 gitse şimdi dünya yanıyor gibi davranıyor medya tehlike tehlike vb. Bütün hisseler gitti bu gün bir hareket sayılmayacak kap geliyor hemen gündemde tek olumsuz yönümüz bu
Telefonla yazmak ne poktan yav
Üç hedefim varidi 62 küsür 74 küsür 92 küsür yoğunluk 92 küsür
patronun kayinçosu almadan almak lazım her gün yükseliyor gerçi ben ne zaman böyle yerlerden alsam sonrasında 6 ay zararda beklemişimdir
Düşieaaaahhhh bugünde düşiyaah
20 Temmuz Merkez Bankası kararları öncesi mal toplama operasyonu çekiyorlar herhalde...
Günlük, haftalık ve aylık teknik analiz...
https://i.hizliresim.com/p3k060u.jpg
kaynak : https://tr.investing.com/equities/sa...ster-technical
Bence 65.05 üzeri kapatırsa patlayıcı bir hızlanma takip edecek
cumaya kadar 57-58 gelirse alırım
Ben de 48 filan olursa diğer başka hisselerimi satar sasa'dan ekleme yaparım... :Sad:
6400 lot, 53,64 maliyete yükselttik olayları. Seneye beş basamaklı lota merhaba derim diye düşünüyorum. Yaşlı Subutay olduğumda şeklimizi yaparız 25bin lotla:/
48 lira, 1,78 dolar yapıyor. 200 haftalık ortamalasında, en son 16 Aralık 2022'de görülmüş. Gelirse kendi adıma olanakları zorlar, alırım yatarım üstüne.