bune herkez,yazma oruçututuyor
Printable View
bune herkez,yazma oruçututuyor
Biri yanlış tuşa mı bastı?
Bi habermi var yine olumsuz
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dik duruyor.Neden acaba?
neden artiyor bu dandik hisse alali yillar oldu alismamisiz artisina bir haber mi var
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda kaç lot var yarın açılış nasıl olur
860k var
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavanda 752 k var
tavanı bozdu yıne kapadı 447 k
eslesme 1,53 684k
Tavanda 680 bin lotla mı kapattı yani arkadaşlar o zaman yarında bi tavanda daha gelir mi dersiniz
Tavada 2milyon pasta paylasabileck varmi
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tskler
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama birşey sorcam tavanda 2 milyon lot diyorsunuz da takasta 1.53 ten satış yemiş gözüküyor nedeni nedir
Çünkü tavanda 2 milyon lot büyük bir lot sayısı eğer gerçekten böyle kapadıysa yarında gün sonu iyi olur gibime geliyor
karanlık odadan cıktıgında 500 k kadardı tavandakı lot 2 m kusur lotu kapanısın son 30 40 sanıyesınde fılan koydular bıllgınıze...................
galıpp metro kurumundan ne alıs yaptı ne satıs ne avgyodan ne avturdan bende bekledım kendını kendı aracı kurumuyla gostersın dıye ama o sekılde gırmedı.yarın avtrun 1,60 acmasını beklıyorum egerkı tavanı bu sekılde 1 1,300m lotve kapanısta 1,9m l otla kapadıgını gorduk bakalım yarın o la hayrola.........
1.44 ten 1 milyon lot açık var ne dersiniz ozgyo gibi olur mu
Hangi kurum ben yarın bakayım ona matrıksten
ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galibin kâğıtlarında açık yapmak bıraz zor gıbı ya başka kurumdan çorman gelır benim attıgım pastada 4 5 kurumdan mı bahsedıyorsunuz
Yarın msj at unutmayım sana zahmet dünkü pastaya bakayım bırde 1 haftalık takasa bakalım bugün veren 3 4 kurumu inceleyim ellerınde mal varmı yokmu önceden
Arkadaşlar ozgyo da durum farklıydı takaslarda topladı bunun öyle bir ihtimali yok takaslar boş kimse galibin kendi kağıdında da açık yapamazzzz
Endeksle ters orantılı endeks arttıkça bu düşüyor 1 52 de kalmak istiyor ama anında 1 50 ye basıyorlar YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kârı realize ettim sabah çaktım geçtim. Zararda olan başka aracı kurumda da hisse var ona bilerek dokunmuyorum. Kendi maliyetim kendi tepe noktam. Keyf yerinde
ee baslasın artık .........................
sımdılerde yukarı yonlu beklıyorum zaman doldu.......................dedıgımde 1,47 di....
cok al sat verdı ama bız sabıt durduk..................