Anadolu irfanı yanını gösterdi Mudi.
Anadolu irfanı yanını gösterdi Mudi.
Türkleri kendi yurdundan savaşarak çıkaramayanlar şimdi dolarla gönüllü olarak Türklerin elindeki varlıkları alarak filistin modeliyle sürgün !! ediyorlar.
Merhaba ppz için bir alım saati var mıdır? Şu an alsam alabilir miyim?
Cevaplar için teşekkürler.
Prof.Dr.Evren Bolgün
@ebolgun
TCMB sadeleşme liralaşma adımını döviz kurunun yükselmesi sebebi ile atmak zorunda kalıyor!
Kurun sert yükselişi yüzünden bankaların liralaşma oranı zaten 3 puan gerilemişti. Yeni uygulama ilave bir avantaj sağlamadı.
Bugün kur +%2.6
Bayram sonrası oranı %55’e çekebilirsiniz.
https://twitter.com/ebolgun/status/1673294565237833730
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Asgari ücret zammı.!!!
Memura yapılacak zamlar.!!
Uçan kiralar.!!!
Emeklilikte yaşa takılanlara .!!
Her ay ödenecek emekli aylığı.!!
Otoyol+köprüler+hastaneler.!!
Döviz garantili.!!!
Kkmevduat yükü.!!!
Deprem bölgesi inşaası.!!!
Sürekli karşılıksız para basma.!!
Döviz kurlarındaki zıplama.!!!
Bunları alt alta toplarsak.!!!
Enflasyon sonbaharda füze olur.!!!
Eksi negatif faiz oranları parayı.!!
Pul yapar.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kıymetlimiss Şahap başkanın epeydir sesi soluğu çıkmıyo merkezi Hafize ablaya devredip, bddk başkanı olduğundan beri
Bu gece kendisinin de görüşlerinin alınmasını müteakip aniden ortaya çıkabilir :rules:
Masaya yumruğunu vurup TL stopajları
% 50 seviyesine çıkarabilir her an
Ortalık çok sessizleşti
Hayırlısı bakalım
Resmi gazetede stopaj kararı bugünde yok
Yıl sonunda doların 38 lira olacağını uyduruyorum. Her asgari ücret artışında 500 dolar civarına ulaşırken her senenin sonuna gelindiğinde de 300 dolar civarına düşüyor.. Yani 38 lira dolar olur diye uyduruyorum..
yahu hani bu MUDİ uygulamasında vakıfbank % 43 veriyordu... dün % 38 yazıyordu ekranda ?
faiz oranlarında böyle volatilite mi olur be ? gıdım gıdım kademli alımla rotayı sarışına çeviriyorum...
Bu ppz fonunda satış yaptığımız gün parayı başka bankaya transfer edebiliyormuyuz acaba. Bekletme vs bir durum yoktur herhalde.
Ama 13.30dan sonra yatıyor hesaba
https://twitter.com/atugberk/status/...82_MI7Otw&s=19
(Bloomberg) --*Hükümet, Kur Korumalı Mevduat hesaplarında %0 stopaj uygulamasını yıl sonuna kadar uzatma kararı aldı.
Kaynak: Bloomberg
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düz mevduat faizlerinde mi düşüş var yoksa KKM dahil komple mi düşüş var ? Ortalama kaç puan düşüş var ?
Ne demek hocam hayırlı olsun
Burada birbirimize bilgi verdikçe haberleştikçe paylaştıkça anlamı var
Ben de normalde gün gün ya da aylık mevduatda giderdim KKM hiç yanaşmadım içimden gelmedi zaten dolar yükseldiği için ama çok risk almayı sevmediğimden bankalar da yavaş yavaş sinsi sinsi 1-2 puan düşürmeye başlayacağını sezdiğimden dolayı
Ve yaz sıcaklarında da bankacıların kaprislerini duymamak ve oran dilenmemek için yapıştırdım 3 aylık % 47,37 den
Zaten piyasada ulaşılan en yüksek oran buydu son 1 ayda
95 günü Aylığa vurunca
32-32-31 gün şeklinde
Aylık mevduat eşleniği % 45,63 e denk geliyor.
Dolar
Halk bank %5
20-30 mart arası civarlarında KKM ye girip
seçimleri reis kazanır, devam diyenler
seçimden sonra da doların yularını salarlar, kurban bayramı arefesi de dövizi 25 lere roketletirler diyenler..
Bunların hepsinin olacağını tahmin edenlere inananlara tebrikler
Tabi bu kişiler arasında hiçbirini tahmin edemeyip hasbelkader girip kazananlarda olmuştur.
Lokum % 35 faizi kazandınız 3 ayda
Dolarlarını arttıramadılar belki ama TL bazında sağlam kazandılar özellikle yüklü girenler
Her 3 günde % 1 arttırdılar paralarını ortalama olarak
Son zamanlarda alınmış en yüksek rekor faiz oranı budur.
Nvb 44.76 ile kendi rekorunu kırdı.
Dolar 20 iken bu ülkede en ucuz kalan şey dövizdir diye defalarca yazmıştım.
Yine KKM çıktığından beri KKM nin anlamının bedavaya dolarınızı bankaya vermek diye de yazmıştım.
Dolar zaten artacaksa yüzde 40 lık faiz SANALDIR. Allahtan Şimşek geldi de makas kapandı. Yoksa ana para bile garanti değildi.
Hiç KKM yapmadım.
Ancak yüzde 14 ile opsiyonla girdiğimi yazmıştım. 6 aylık yaptık 2 ayı kaldı.
Peki fon aldık diyelim 13.30 a kadar
Günlük getirisini ne zaman öğrenebiliyoruz saat kaç gibi
Ve istediğimiz zaman belli saatler arasında satıp çıkış yapabiliyor muyuz fonlarda ?
Mesela 1 gün kaldık ertesi gün çıkabiliyoruz değil mi
Alt limit var mı ?
Normal mevduatın stopaj uzatımı işinden haber yok henüz sanırsam.
Ama uzatılacağına çok eminim.
Toyota da, araç satışları için online satıs kararı almış....
https://www.sondakika.com/haber/habe...na-k-16070807/
Haber bu şekilde.
Uzatılmış galiba.
TL mevduat hesaplarıyla yine TL cinsinden açılmış katılım hesaplarından elde edilen gelirler ile bazı menkul kıymetlere uygulanan indirimli tevkifat oranı uygulamasının süresi 31 Aralık 2023'e kadar uzatıldı.