hayırlı cumalar
Printable View
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
2s
Fatih Altaylı, Diyanet’in 40 kişilik özel umre ziyaretini yorumladı: “İnsan 50 kere hacca gider mi? Üstelik benim içtiğim içkinin vergisi ile gidiyorsun oraya, utanmıyor musun? Haram olsun.â€
sert bir cuma msj olmuş diyanet başkanına:)
11413...................tekrar şortttttt
Pegout 206 risk ihtiva etmeseydi yeni araba almayaydım senin yanındaki tarlayı almışdım.
Araba dediğin zamanla 0(sıfır) a doğru yakınsarken,toprak azalan kıt bişii olduğu için yukarı.
Evi alan da yok. yoksa direk kiraya geçip tarlayı alırdım.(bence kelepirdi tabi sana komşu olmak istediğim için duygusal subjektif bir değerleme yapmış olabilirim).
ALPER çocuklar(ikizler) bugün ilk defa uçağabinip izmir e uzay mekiği kullanmaya gittiler.
Ayakkabı bağlamayı bilmiyorlar ama uzay mekiği kullanacaklar :) ( öyle bir simulasyon mu ne varmış gittikleri yerde )
Saygılar ALPER dostum
not:Artık yolu biliyoruz.İstanbul'a gidersem uğrarım yanına kısmetse .
tarla nerde alper abi. bir de sulak mı
Sulak arazi kıt. Sulak arazi çok önemli.
Şu sıcaklara bak. Tarla ne kadar verimli olursa olsun dibine su vermezsen mahsül bu sıcağa ne kadar dayanabilir kine.
internette denk geldi...
dilek güngör yazısı...
troller bile rahatsız...
Son bir notum da birkaç gündür tartışılan borsa işlemlerinden vergi alınması konusunda… Bu iddialar ortaya atıldıktan sonra yatırımcıların epey kafası karıştı. Panik satışlarıyla endeks düştü. Açıkçası, Maliye burada iletişimi iyi yapamadı. Bakan Şimşek bir gün sonra çıkıp, borsa ve kripto paralarda kazanca dayalı gelir vergisi öngörmediklerini belirtirken "Çok sınırlı bir işlem vergisi gündemimizde" dedi. Yatırımcılar bu kez de 'cüzzi' denilen verginin ne olacağını merak etmeye başladı. Fakat ne olursa olsun bu vergi piyasadaki hacmi düşürüp, likiditeyi azaltacaktır.
Üstelik, bir taraftan 'insanlar dolarize olmadan tasarruflarını TL cinsi varlıklara yatırsın, şirketler halka arzlar yoluyla sermaye piyasalarından fon bulsun' denilirken, işlem vergisiyle kafa bulandırmak neye hizmet edecek? Nasıl bir formül bulunacağını merak ediyorum.
O lavuk milletin parasıyla EKREM, 73 kişilik malum tayfa gazeceleriyle ROMAYA gittiğinde eleştirdi mi?
https://www.indyturk.com/node/723431...afileyle-gitti
Ha..hacca kamu imkanlarıyla gitmesi yanlış..Ama bu ülkede müslüman veya dindarlar yanlış yaparak kamu imkanını kullanınca kıyamet kopar.Çünkü onlara ancak yıllar önce olduğu gibi HİZMETÇİ İKEN ÖRTÜ yakışır.
Onlar hala YKS birincisi tesettürlüleri,kendi kaderlerine yön veren örtülü hakimleri ,YKS DE en elit bölüm olan tıp mezunu kızları vs..hazmedemedi..kudurun ...
Ama leş tayfa kamu kaynaklarını kullanınca AMALAR-FAKATLAR BAŞLAR...
Adınu andığınız o gazeteci ...28 şubatta ''Ben artık muhbirim,artık kim tesettürlü ise kolundan tutup, polise vereceğim diyen'' adamdır.
O adam katıksız olarak islamla arası iyi değil..bunu görmemek için aptal olmak lazım..Bakın son 100 demecine..Ve bu adamın diyanete saldırmasından daha doğal ne var.
Ha..ben de AUDİ ARABA-kızının araba için yazdığı şiiri eleştirdim.TEK KELİMEYLE HAFİFLİKTİR.Onun kızı araba için değil FİLİSTİN İÇİN ŞİİR YAZMALIYDI...Benim eleştirmem İNSANLARA ÖRNEK OLMADIĞINDAN DOLAYI ,israf vs den dir..
Ama o gazetecininki düşmanlığındandır.
Yetiş BOSSPOROS yetiş, endeks elden gidiyoorr!!
20-25 puana döndük döndük. Yoksa eşhedü....
Burası OYUN TEORİSİ üzerine döner.%95 çogunluğun tersi yönde olunca kazanırsın.
Sosyal medyayı takip etmemin asıl amacı budur.Yoksa şu alemde 2 kişi dışında dikkate almam.
sentimentİ bilmek için burası ve özellikle X ALEMİ güzel bir örnek.Bakıyorum sürekli buradan dönecek-burada formasyon-burada mum-şurada maliyet vs..diye diye 11.088 den buraya kadar geldik...
Harunundan-Tanerinden -Kadirine kadar 400-600 k takipçiler böyle düşünüyor...
Bunlara ters olunca KESİNLİKLE DAHA rahat oluyorum.
Elbette bir yerden dönecek ve o zaman onlar bilmiş olacak..:)
Her zaman doğru çalışan sistem devrede...
3 saatlik kapanış yaptı...
Eğer bir,iki veya 3 saatlik kapanış esas ise short yapılmalı...
Ama 4 saatlik veya günlük-2 günlük kapanış esas ise long devam edilmeli..
Aradan epey zaman geçsin GEÇMİŞE BAKARAK size en doğrusunu söyleyeceğim.:bravo:
Bu alemde 26 yıldır sadece İSMAİLİ gördüm..Çok net 2 gün kapanırsa ,iş biter diyor.Yanılmak-isabet ettirmek önemli değil..Önemli olan adamın kuralı çok net..
bozkurt çok sık çalı arkasında kalıyorsun:)
İris Cibre
@iriscibre
·
26d
Çin Merkez Bankası, Ekim 2022 den beri ilk defa Mayısta rezervine altın alımı yapmadı
Nisanda ise altın ithalatı 30% düşüş gösterdi
Altın data sonrası 1.6% aşağıda
akçay bakarsın
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
11d
Mehmet Şimşek açıkladı: 'Zorunlu afet sigortası' geliyor, herkes mecbur olarak yaptıracak
https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...084601874.html
yapıştır
bu borsaya haziran ayında long açmak intihar su an k borsaya kimse girmez ayrıca yabancı da 2017 öncesi tarzı asla gelmez su ortamda ... shortcular köse olur bu ay
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
5s
CHP'li Üsküdar Belediyesi, TÜRGEV ve Ensar gibi iktidara yakın vakıflara 49 ve 25 yıllığına ücretsiz verilen, üstelik kirası da ödenen 30 taşınmazı geri aldı.
Allah bizi affetsin acaba öbür tarafta bunun cezası varmı
Şimşek nerede bugun Twite veya konuşma gelmedi iklim finans muhabbetinde konuşma yapacakdı.
Karahan,Cevdet bey.şimşek manif bu konuşmalar birşey çıkıp bofa geri alırsa bir tepki gelebilir yoksa bu eleman benim bantlara doğru yol alıyor
Dünya Gazetesi
@dunyagazetesii
·
1 sa
DÜNYA’nın öncülüğündeki 'İklim Ekonomisi Sürdürülebilirlik Finansmanı Zirvesi' başladı
2 gün önce buraya katılacak diye bilgi vardı konuşma sırası ona gelmedimi :)
Bozkurtun bi arkadaşı vardı
Cafermiydi neydi
Buralarda galiba
dayı baya uzun sallamışın adama da yukarıdaki sorunun cevabı evet.
Yani evet eleştirdi.
Ben yutupta denk geldim Bursadaki akraba atamasını bu Roma gezisini falan baya genişçe eleştirdi.
Üşenmesem videosunu bulurum da her gün video atıyor hangisindeydi bilmem.
acık boş yapmışın yane.
bu havada tcell alana ne derler acaba :kahkah:
hemde 98.50 den :he:
13 gündür sadece tek yeşil bar var..gerisi düşüş barları..
Hayır, vergi olayı çıkınca hemen de hacim kurudu.Daha alınmadan böyle oldu.
Dünkü ve bugünkü hacim çok az.
Gülben Ergen'den 'hisse senedi' vergisine tepki:
"Kârımızdan vergi istemek zararımızda bize ödeme yapılacak anlamında mı?"
heeehhhh bende nerde diyordum...
ataistler bunuda açıklasın diyor...
Bu arada yeni halka arzdan ilk defa zarar yazdım, horuz gagaladı