vadeli 11233 üzerinde roketler diyor bendeki graf ama.. bakalm.
Printable View
vadeli garan. 5 dklık graf ikili tepe var.
boşluğun olduğu yere denk geliyor :oleyo:
EMLAK yaptığın işlemleri ara sıra ekstre atarak süsle, bizleride gururlandır , teşvik et, kaç lot işlem yapıyosun, ne kadar kazanıyosun hiçbirşey belli değil , boyuna kuru kuru halay çekiyosun hergün...
8...22...50..200 günlük ortalamalar 9925-9940 arasında sıkışmış. Orası çok zor kırılır...
9920 de ise düşen trend kanal direnci, 9906 da da %50 fibo düzeltmesi var ayrıca..
Buranın kırılması cidden boğa oğlu boğa olur ama zor...
Sanmam kırabileceğini.. ilk etapta aşağıda 9600 seviyesi tepki olabilecek beklenti alanım..Orada izlemek lazım..
Üç gün üç beş hissem allavi kâr yazdı üç kişinin portföy yönetiyorum. Yakında fon kuracam
bu yılki şubat ayında haftanın tüm günleri ay içinde 4 kez yaşanacak
bu olay 823 yılda bir gerçekleşiyor, Emlak kıymetini bil bir dahakine hayatta olamayabilirsin..
bu zıpzıp kozalaklar hareketli bugün ..yazanı çizenide vardı burada .. genel olarak kamusal hisselerde bir hareketlilik var gibi sanki .. ytd .. kısmet ..
Ofiste sabah bloomberg seyrederken bir aracı kurum çalışanının konuşmasına denk geldim.
tahtaları anlatıyor borsayı yorumluyor o ara programı yöneten bayan bir soru sordu borsa ile ilgili olumsuz tarafa kaçacak .
yorumcu ben tarafım dedi kaçamak konuştu.
Şuanda tv lere çıkan aracı kurum çalışanlarıda şaşırmış durumda çünkü müşteriler hep arayıp sorguluyorlardır hergün aynı hikayeleri anlatıyor gördüğüm kadarıyla onlarda zor durumda içerde kısıtlı bir para var dönen.
hani avaytar gelmemiş hala :oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=R-q9go-xi1M
ilave olarak, ALPER'inki gibi olsun... yanıma bir hatun ekleyelim (addını özelden yazıyorum ):drunk:
çıstak harbi çatlaksın :he:
Dip neresi bunu piyasa yapıcı dahi bilemez...Onlar nereden bilecek :) Dediğiniz kişiyi tanıımıyorum ama fikirlerinden uzak durmak lazım
Hopp gece biri ölür, hopp Trump bir tweet atar.... Kimse dibi bilemez...Anlamazsın ne olduğunu yeni dip neresi diye bakarız :"
Aracı kurumlar parayı kazandıkları yeri zaten övmek zorunda. O elemanda maaşını böyle kazanıyor.
Ama temel-teknik birleştirip yorum yapan insan çok az. Onları sa zaten TV ye çıkarmıyorlar.
Endeks ucuz mu konusu artık çok göreceli..
Endeks Fk sı olarak bakınca tamam pahalı değil ama endeksi götüren hisseler artık pahalı .Sorun orada.. Ama pala da sadece bu hisseleri alıyor.
bütün aracı kurumlar boyna hedef yükseltiyor :)neymiş borsalar beklentiyi satın alırmış peki Trump ın çıkıp bize sallamayacağının garantisi varmı o zaman hangi beklentiyi almış oluruz bu ekonomik şartlarda.:)hikaye bulamadıkları zaman çok saçmalayan insanlar çıkıyor.
dün son saatlikte boğa barı oluşmuştu. onu da saatlikte boşluklu açıp piyasaya yavaş yavaş yedirdi.
haftalıkta da boğa çekici gösterdi ama bu böyle bir şey değil ki.
netice-i kelam: bu testere kolayına bitmez.
çok ucuz kalmış kağıtlar da çok var.
her an bi haber gelebilir..Ekrem imamoğlu hakkında..PALA shortları hazırlamış gibi duruyor..
Celal Şengör: “En büyük milli güvenlik sorunumuz, deprem değil.
Milletçe, doğruyu söyleme alışkanlığımızın olmaması.â€
Avrupa Trumpı bekliyor bize ceza kesicek mi diye ama borsaları saçını tarıyor:)
global bir düzeltme gelecek ama nerede tuşa basacaklar.
2 haftadır hisselere giriş görünüyor...
......
TCMB:
Yurt dışı yerleşiklerin hisse stoku haftalık net değişimi (piyasa fiyatı ve kur/parite hareketinden arındırılmış) 31 Ocak itibarıyla: +89.1 milyon USD
Yurt dışı yerleşiklerin DİBS stoku haftalık net değişimi (piyasa fiyatı ve kur/parite hareketinden arındırılmış) 31 Ocak itibarıyla: -682.8 milyon USD
Merkez başkanı yarın sene sonu enflasyon rakamını revize edermi normal şartlarda etmesi gerek ama aloooo denileceği için bu konuya yarın girmez:)
Bosporos ,
siz yurt dışındamı yaşıyorsunuz
Bosporos her halde telefon siparişi vericem sandı kaçtı:kahkah:
yabancı basın takip edenler varsa ben bulamadım dışarda yaşayanlar belki oranın gazetelerinde yayınlanmıştır.
İmamoğlu ile ilgili iddianame ile ilgili dış basında haber gördünüz mü.
eskiden en küçük dava açımında manşetleri tv de gösterirlerdi şimdi sanki dışarısı ile anlaşmalar olmuş iç siyaset ikna edilmeye çalışıyor havası geliyor burnuma bu yüzden araştırıyorum
Bunlar siyaset değil pazıl birleştirip hikaye arama 2-3 eksik parça var.:)
Piyasa niye gevşedi haber mi var?
Citi, “Ticaret savaşları ve jeopolitik gerilimlerin rezerv çeşitlendirme veya dolarsızlaştırma trendini güçlendirmesi ve gelişmekte olan piyasaların resmi sektör altın talebini desteklemesiyle altın boğa piyasası Trump 2.0 altında devam edecek gibi görünüyor†dedi.........
ALTIN ONS çıkacak diyor.......hadi yine iyisiniz.......yersen tabiiiii
sal pala sal sal..
:halay:
badem bofası aldıklarından biraz sattı hemen aşağı pıst 100 :)
tezgah rot balanstan geçmesi gerek çok titriyor direksiyon