Oyak soytarisi,
Madem tasimiycan alma,
Ama emeklilik fonlarinin alimi guzel buhunde aldilar,
Sali virmanlanirhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4f1e67ceb9.jpg
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Oyak soytarisi,
Madem tasimiycan alma,
Ama emeklilik fonlarinin alimi guzel buhunde aldilar,
Sali virmanlanirhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4f1e67ceb9.jpg
Simdi siler satislari
Senin satıp satmaman konusunda yorum yapmadım kardeş sadece uzun çizgiler tehlikeli dedim bana ne kim satmış kim almış ben hep yazdım 3.20 ve 5 hedefim var bilançolara diğer hisseleri çıksam burdanda alınır 3 tende ucuz olduğunu kendimce beyan ettim... Beni borsanın milleti gaza getiren soytarılarıyla karıştırma burada herkes fikrini beyan eden ki ben kimseyi alma ve satma konusunda yanıltmadım... Net söylüyorum hiçbir malımı çıkmadım hedeflere kadarda bekleri ama bence bu performası devam ettirsin buralar bile ucuz BANA göre.. YTD
2.61 de 250 k vardı neden gitmesini istemezler acaba be virman yapacaklar diye düşünmüştüm anlamadım zaten güniçi hareketleri de garipti yukarı 20 k ile devre kesti sonra 2.49 kadar 15. K verdiler yorumu olan var mi
Bugünkü durumu olağanastüydü inşallah yukarıya delinin biri çizmiştir bi telaş hakim iki gün içinde yukarı 2.70 üzeri atmalı bence yoksa hiç olmasını istemediğim yukarıda dile getirdiğim senaryoya gidebilir.. Yoksa bir yıldaha günahkar eder adamı..
Nen geçen seneki gibi olacağını zannetmiyorum bu sefer mal daha toplu. Sanırım tahtanın hakimi benim demek istedi alıcılara eğer alıcılar kurumsalsa takaslarda görmek istemiş olabilir. Ayrıca dünkü 100 k alış kimin bilmiyorum onunda takası varsa sevinirm
Evet Geçen yıla göre tahtanın bir sahibinin olduğu aşikar bu konuda haklısın içimden bir histe bu malın gelecekte çok çok iyi yerlerde olacağnı söylüyo ama inan çook zor bir hisse bir anda bütün umutları terse çevirebiliyo....
Bikaç gün içinde yukarı atmalı... Kötü yerde duruyo
Gelecek haftayı bu seviye ve üstünde geçirebilirsek beklediğimiz yerlere doğru hareket olacaktır. Dünkü kapanış seansı hareketi umudumu korumama sebep oluyor.
Ytd.
Bilançoya 2 hafta kaldı. Ekim sonu kasım başı açıklarlar.
Adamın bir bildiği var gibi bi ters hareket çekse düzeltecek ama sanki mal bekliyo gibi
Alacak mal mı kaldı piyasada hacim yok hepsi ellerinde 20 k ile aşağı yukarı devre kesiyor kağıt top çeviriyorlar
Orası öle ama bunlar yam yam senin benim gibi 8_10 kişinin malı bile batar bunlara valla riske girip bir lot bile satmadım bakalım tutacakmı hayırlısı
Sıkışma para kazandırmıyor , kötü piyasada gidemiyor , en azından aşağı bıraksınlar da alım yapalım.
arkadaşlar bu gün aranıza katıldım
uzun vadede egeen olma potansiyeli olduğu için hisse aldım
umarım hep birlikte kazanırız
Eggeen mi yok ISKUR olur:) ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işkur kalbim dayanmaz :) egeen yeter :)
gün sonu ve dünkü takası paylaşan olursa sevinirim
Burası borsa egeli cooo bile olur... 😁😁
ülkede sıkıntı var bilici bilançosu iyi ama şu durumda fiyatlanır mı soru işareti hissede benim gördüğüm en büyük sıkıntı kredili işleme kapalı olduğundan hacim çok düşük
bu sebeple hiçbir yatırım şirketi böyle temiz bilançoya sahip şirkete hedef fiyat vermiyor
firmanın analist toplantısı düzenleyip yaptıklarını yapacağı yatırımları hedeflerini bu analistlere anlatmaları gerekir
bu olursa temel fiyatlaması çok hızlı şekilde geleceği inancım var
borsada olup bu hisseden haberdar olanların sayısı malesefki bir elin parmaklarını geçmiyor
yani iş yönetimde bitiyor
diğer sıkıntıda otelde otel malesef kar eldeedemiyor yüksek finansman gideri zarar etmesine buda konsolidasyonla bilicinin finansal tablosunun kötüleşmesine, otel nakit elde edemediği için hisse değerlemelerine alınmamasına neden olmakta yaklaşık 14 milyon zarar var bu zararın yok edilmesi finansman yükünün azaltılması için 14 milyon tl bir kaynak otelin nakit ve kar elde etmesine yeterli olacak
bu kaynağın 7 milyonu bilici diğer 7 milyonu tskb koyacak bilici nakit gücü var
buda yapılırsa hisse ve değerleme için çok olumlu olur
Yıl sonunda 2,61 * 11.500.000 adet in üstünde kapanış yani halka kısmın 30.000.000 TL nin üstünde olması halinde A grubu olacaktır. Ayrıca firmanın şirket ederi uygun hale geldiğinde geri alım yaptığı 3.5 milyon hisseyi kurumsal yatırımcılara satma niyeti var. Son olarak bğnyede geçmiş dönem karları var bedelsiz yapabilir böylece piyasadaki kağıt miktarı artar.
Ytd.
Geçenki düşüşte boş kademelere bssıyodun şimdide yukarı bassana
Bu da buraya benim notum olsun . Her zamanki gibi bilançodan 2 gün önce hareketlenecek bunun spekinin huyudur. Geçen sene 1 kasımda gelmiş bakalım ne yapacak huylu huyundan vazgeçecek mi
Ytd
Bu arada aylık takaslarda Oyak çıkışı görünür son aldığı 500bin lotu emeklilik ve yatırım fonlarına yedirmiş görünüyor.
Ytd.
emeklilik fonu uzun vadeli yatırımcıdır aldılarsa bu çok iyi haber
normalde beklenti satınalınır
bilançoya 10 iş günü var inş 3 üstüne atarız
bilici finansal tabloda sıkıntı var
net döviz pozisyonu euro da 2.7 milyon euro borç dolarda 746.000 dolar fazla var yani kur düşmesi kur farkı karı yapmamıza neden olmaktayken
yabancı para değer kazanırsa %10 11943.000 kar düşerse 11.943.000 zarar edecek diyor
tamamen amiyane sabunlamışlar finansal tablonun kur bölümü yanlış;
nette 2 milyon euro döviz borcun var; kur düşerse karın
kur artarsa zarar oluşur
ben bu dönem düşen faizlerle 9 milyon kar bekliyorum
firma 2019-2022 yüksek yatırım yapacak bu yatırım döneminde faizlerin azalması lehimize durum
dostum finansal tablo tarafına fazla takılma artık Bilici'nin kendisinin döviz kredisi borcu kalmadı hepsini kapattı otel için kullandığı dahil.. Varsa ortağı olduğu Biteks'in var onuda b bilançoda göreceğiz. Firmanın önü açık uzun vadede bekleyene para kazandıracak gibi. Fonların ilgisinin çekmesinin sebebi de bu.
Ytd.
Fon falan fasa fiso...yabancı gelmeli adam gibi silip süpürmeli
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıcı satıcı paylaşabilirmisiniz.
Teşekkürler
Birileri satmak için yırtınıyo acaba kim... 2.72 den 15 kademe basacak kadar istekli satıcı durup dururken...