-
la mor fetüs şimdi uğraştırma beni kendinle. benim daha önemli işlerim var. sen git eski sataşmalarına veriğim cevapları oku.. niye yükselmio biliomuş. git arşivi oku aydınlan ben gelip yazında yükseliodu hep. yükseldikten sonra yazarsam düşer o ayrı şans. ama düşükken yazınca yükselir YTD
-
zaten tchol un ilhan ı özelden ayar vermiş bana :D ne devire geldik arkadaş millet şakadan anlamıo. Dartvader yapıo totem yapıo de geç demiş :D demek bilio beni. demek meşhurum :D genele yazmıo büyü bozulcak die. genele sadece hadibe güzelim yazcam ben de bundan sonra. bu 4. deyişim. yazdırtmayın beni. büyü bozuluo...
-
Başvuru yaptıklarını açıkladılar
-
Başvuru var zaten burada sorun spk napar, bugün feto operasyonu yedi spk 30 kişi açığa alındı tam bunun üzerine bu aksam bimer ve cimere yazmamiz lazım ki iyice korksunlar belki direk onay çıkar :)
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Başvuru yok diyorlar ben onun için dedim
-
5 gunde 80 bin adim yol yaptim. uğrasamam seninle
-
Hala anlamayanlar var baķ tek tek yaziom tekrar. 3 asama var. 1.si sirket kapa haber dusurup spk ya basvurduk dio. Bu ok trnsk bunu yapti
-
2.si basvurunun spk tarafindan kabul edildiginin bultende cikmasi. Yani basvuru kabul onayi. Bunu sermaye artim azaltim onayiyla yani nihai onayla karistirmayin