tedavüldeki adedi sadece 708 lot, günlük ortalama işlem hacmi ise 5 lot, normalin dışında 3 lotluk ek alım geldi mi %50 çıkış yapıyor işte, bunun hakkında ne söylenebilir ki?
Printable View
Borsa Kodu - Fiili Dolaşımdaki Pay Tutarı (lot) - Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı
ISATR - 240 lot - %24
ISKUR - 708 lot - % 28,8
ISBTR - 7.474 lot - %25,77
ISCTR - 1.390.585.069 lot - %30,9
ISATR ISKUR ISBTR'un durumu ortada, tedavüldeki lotlara bakıp nasıl bir tahta olduklarını anlayın, ISCTR hariç diğer 3 tahta tamamen spekülatiftir ve onlardan her türlü afaki hareket beklenebilir. Mesela ISKUR'un %50 çıktığı dün işlem hacmi 10 lot idi.
Peki bankanın yeniden yapılandırılması laflarinin hiç mi anlamı yok bu haliyle tabi ki diğer bankaları geçmesi sacmaydi ancak beklenti vardı ve kısa dönemde hisseye para akması muhtemeldi. Bütün bu yaygara boşuna mıydı yani? Durup dururken yükselen bir banka hissesi değil ki bu. Bir de adedi diğerlerinin çok altindaydi bu da değerli yapmış olamaz mı?
Taban bozulmayacak galiba
[emoji2] doğru haklısınız Hisseyi on küsur TL civarıydı herhalde oradan alıp otuz küsur TL'den sattım. Karımın yarısı ile de 38 TL iken tekrar aldım. 60 olduğu gün perşembe çıkma düşüncem vardı ama bir gün daha risk edeyim dedim ve patladı. İşin özü şu anda kardan zarardayım. Ama o bile insanı üzüyor.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Tabanda ne kadar var
Tabandaki emirlerin yarısı silinmiş düne göre sanırım