seninki gole maya calmak olmus ya tutarsa hesabı ama tutmaz 800 000 lot hacim yapar 1.89 da kapatır
Printable View
1.93 e sattıkca sattı 1.83 den aldıgı malları elinden cıkardı simdi kaldıgı yerden dususe devam taki 1.50 seviyesine kadar iner bence cunku bunun spegi benim tahminim hala sonme snpam da buraya da gelmeye niyeti yok cunku zararda sirket o bakımdan ne kadar yazarsanız cizerseniz bosuna yorulursunuz endeks 110 000 geldi tekrar 2 ay once 110 000 ken 2.20 ustundeydi soktas simdi nerelerde bilanco duzelmeden bu daha cok duser hisse de toplanmıyor aksine dagıtılıyor tıpkı bugun yaptıkları gibi snpam sonmedeki spek buna gelmeden yukselis falan olmaz bos bir hisse
soylmesitim dimi ne yazarsanız yazın bos gecen ayki hareketin aynısı bos hacim aynı yerden kapanıs bi halta yaramaz hisse
sonucta 1.94-95 veya yukarı kademeler nedirki zaten %80-90 ı kendi lotu kademelerdeki hissede kucuk yatırımcı kalmadı kalandada olsa olsa toplasan 100-150 000 lot anca cıkar ...100- 150 000 lot icin yukseltmiyorsa zaten borsada durmasının anlamı yok bu sirketin ..yukseltmek istese ne bilanco zararı takar ne baska bisey sayın luikang de dedigi gibi sırf sut fiyatları arttı diye 2 tl ustunde atardı eee atmadıgına gore geri dusecektir ..
ne dedik 800 000 lot ve aynı yerden kapanıs ben yanılmam 24 yıldır borsadayım artık hangi hisse nasıl hareket eder herbokunu ogrenmisim izmir sirketlleri asla KAZANDIRMAZZZZZZ ancak soyarlar istediginiz izmir sirketini borsada inceleyebilirsiniz o yuzden kendiniz sayflarca bosa yazıpta yormayın