Hisselerde operasyon yapılmasından dolayı böyle bir düzenlemeye gidildi.
Printable View
Emeklilik Fonu oranı yüksek kağıtlar da, asıl hareket Emeklilik Fonu'nun elindeki alındıktan sonra başlar. Deva da mesela 3 - 5 lira arası sattırdılar sonra kağıt kendine geldi. Bu son gelişmeler olmasaydı zaten muhterem fon yöneticileri böyle extra sahipli mümkünse hareketsiz, az kar eden hatta zarar etmesi üzerine kurulu stratejileri gereği, bu kağıdı satmazlardı. Allah bilir bu çıkış sırasında fonu yöneten kar ettirdi diye fırça bile yemiştir! Ytd.
2018 yıl sonu faaliyet raporundan ;
Şirket’in toplam ihraç edilmiş sermayesinin %95,69’unu
temsil eden hisse ile Tuborg Pazarlama’nın toplam
sermayesinin %0,067’sini temsil eden hisse Carlsberg
Breweries A/S tarafından International Beer Breweries
Ltd’ye 23 Ekim 2008 tarihi itibariyle devredilmiştir. Türk
Tuborg Yönetim Kurulu halka açıklık oranını arttırma
yoluyla hisse senedi likiditesini destekleyecek fırsatları
takip etmeye devam edecektir
Yalnızca bu kadar herşeyi bildiğini iddia eden ve senelerdir de beklediğini iddia eden çok bilmiş şahsa bir Kaç lafım var naçizane:
- hiçbir kağıda aşık olacak derecede bağlanmayın. ( tuborg tamam iyi kağıt da aynı sektörde okan Aefes bu kağıttan çok daha ucuz. Yanında bir de coca cola iştirak var aefesin. Bir de yurt dışındaki iştirakleri vs gırla.)
- senelerdir 200 milyarlık malı taşıdığını söyleyen kişi halka açıklık oranı bu kadar düşük olan bir hissede bu kadar yüksek alım yapmışsa daha çok bekler. Çünkü hiçbir spek hisseyi yükseltirken kafasına bu kadar yüklü bir mal yeme riskini alamaz. O yüzden de hareketler hep tedirgin olur. 2 gün yükseltirse üçüncü gün geri verir ki mal gelip gelmediğine bakar.
-hiçbir forumda edepli kişiler büyük harf kullanmazlar. Büyük harfle yazı yazmak kötü anlama gelir ve ben 20 senelik bir hisse net i takip eden biri olarak bilirim ki bu forumda kötü söz söyleyen kişilere yer yoktur. Bu nedenle birçok kuşlu yerlerde yorum yapanlar olmasına rağmen hala herkesin tek değer verdiği gerçek forum kanalı hisse net tir.
Bana atfettiğiniz cümleleri aynen size gönderiyorum. Ve Allaha havale ediyorum. Sizin ilettelerinize katkı olarak yaptığım basit bir hesaplama işlemini çalıntı olarak adlediyırsanız bu forumun gerçek anlamını anlamamışsınız demektir. Bilgilerin paylaşıldığı yerdir forumlar. Ben de sizin verdiğiniz değer üzerinden basit bir hesap yaptım hepsi bu.
Başka da size cevap vermeye değmez.
Uzun olduğu için herkesten ayrıca özür diler herkese güzel pazarlar dilerim
İyi ki Bana cevap vermeye değmiyor .... Değse ne olacak onu cok merak ediyorum , orhun yazıtları bir bu iki ...
şimdi gelelim İNTİHALCİ beyin carpıtmalarına
Tam tarihini bilmiyorum ancak İlk tborg hissemi Eylül ayı gibi aldım Forumda yazılı Hatta Bes'imi Bozup Öyle Girdim Bakabilirsiniz sizin söylediğiniz gibi senelerdir burada Değilim ....
İkinci Konu yaptıgınızın ismi Bal gibi İntihal size iftira vs atan yok Burada yazılan Herşey burada kalıyor ispatını aşağıda paylaşırım Son olarak bir İNTİHALCİDEN EDEP dersi alacak falanda değilim ....
üçüncü konu olarak
atıyorsunuz tek bir veri yok ancak aefes tborg ile karşılaştırabiliyorsunuz birde hangisi ucuz hangisi pahalı bir tane veri yok utanmadan yazabiliyorsunuz
ben size bir ara aefes ile tborg karşılaştırmasını aşağıda yaparım siz yine bir yerlede kendinizinmiş gibi paylaşır sayemde havanızı atarsınız
hangisi daha ucuz hangisi daha pahalı birde görürsünüz
02-10-2020, 14:03
saat 14.03'te paylaşmışım .....
------------------------------------------------------------------------------
Alıntı Originally Posted by Erryan Yazıyı Oku
Bi arkadas 54 rakkamı buldu. 750.000.000 ile lot sayısını böldü. Dakat sirketin sermayesi 320.000.000. Beni aydınlatırsa cok müteşekkir olurum
BU Sayın Erryan'ın 12 / 10 / 2020 saat 10.34 paylaşımı
--------------------------------------------------------------------------------------
aşağıda 13 / 10 / 2020 12.28 sizin cevabınız
Bu rakamı yıldız pazarda olma koşulundan çıkardım ve resmi açıklamaya da uygun. Halka açık kısmının piyasa değeri 750 milyon üzeri olursa % 5 kriteri ortadan kalkıyor. Direkt yıldız pazara giriyor. Ancak 54 lira için bayağı yol alması lazım.
9 aylıklar konusuna gelince evet turizm yok denecek kadar azdı bu sene. Ancak evde veya deniz kenarında sıcaklar sebebiyle tüketimin oldukça fazla okduğunu düşünüyorum. Turizmin eksisini yazın uzaması ne kadar örtecek bunu 1 ay içerisinde göreceğiz.
Not: yazılanlar alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
-------------------------------------------------------------------------------------------
BUNA AKADEMİK ÇEVREDE İNTİHAL DENİYOR , YANLIZ SİZİ TAKDİR ETTİM 30 SENE OLMUŞ BU KAFA İLE HALA KÜÇÜK YATIRIMCI KALMANIZA ŞAŞIRMAMALI .....
KAFANIZ ÇOK GÜZELMİŞ SİZE EFES'TE TBORGTA FAYDA ETMEZ YİNEDE GÜLE GÜLE KULLANIN ...