Bu hafta Perşembe günü
Printable View
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥
Yalan söylüyorsun uleeeennnnnnnn....!!!
Seversiiiiiinnnnn işiniz bu....😂😂
Ytd...
Genel Kurul
Tire
gk: 23-05-2019 10:00
İmkanı olan fşziksel veya internetten mutlaka katılsın
şerh düşsün
buradaki dalaveraları yazsın
ağlak olmanın faydası yok.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Şampiyon Cimbombom
Ben boşuna demiyorum değil mi? #HerŞeyÇokGüzelOlacak
Şişman Kadında Çıkacak...Katolik Nikahı bunun için var....
Ramazan ayı bereketi ile gelir...
Karton kutu kullanımında büyük bir artış var. İnşallah bu dönem bilançoya olumlu yansır...Seçim sürecinin bitmesi ile Yeni Hal Yasası olumlu sonuçlanırsa inşallah güzel günlere doğru adım atarız...
Kâğıt 2.20 lerden 1.47 lere gelmiş hala teselli.Karton kullanımı, hâl yasası vs vs. Büyük bir operasyon yedi.Belini doğrultamıyor.Her gün alım satıma yüzbin yüzbin lot girip geleni kovalıyorlar.Ünlü kedi fare oyununda.Büyük bir hesapları var ve iyi bastılar.Spek oyunu olsa buralarda çok takılmaz en azından 1.70 1.80 lere geri gelirdi.
Sn: ENTRİKA
Güzel şeyler yazıyorsunuz da dası var işte , siz yazdıkça tersi oluyor nedense, Yani bu Tire sanki sizi takip ediyor. Size şans vermiyor. Belki de ben yanılıyorumdur. 2,70 den beri sizi dinlemiyor. Maalesef yine de yanılan siz olacağınızdan emin olabilirsiniz. Şevkinizi kırmak istemezdim özür dilerim.
YTD.
Tire bu her zaman ky yanıltır ve ters köşe yapar.dünya yanıyor piyasalar yanıyor tire benim gördüğüm kadarıyla tepkisini piyasadan 10 gün önce verdi şayet piyasalar düzelecekse ki er veya geç düzelecektir tire buna piyasadan önce tepki verecektir klasik ky beklentisi :)
al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.