Şimdilik harekete bakılırsa haber, kısada hafif olumsuz algılanmış gibi duruyor. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şimdilik harekete bakılırsa haber, kısada hafif olumsuz algılanmış gibi duruyor. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yüzde 26 hissesini satacak patron...bu fiyattan satarsa bir daha geri nasıl alacak atıyorum 2 sene sonra 8 tl oldu hisse...aradaki farkı şirketten isteyemez herhalde..yuzde 26 yı kurumsal bir ortağa satacak desem bunu normal olarak hisse devri şeklinde yapardı...şuan çok cevapsız sorular var
Benim tahminim birkaç hafta 3-4 arasi git gel yapacak. Kaldırıp kaldırıp indirecek. Daha sonra gk spk epdk haberlerine bağlı olarak sürecekler yukarıya. Banka en iyi %17 veriyor. Hisse şuan da 3,35 var sayım yaparsak en kötü yıl sonu 6 Tl görmesi muhtemel olduğuna göre ekranı kapatıp gezmek en doğrusu bence. Çünkü hareket başlayınca tutamayacaklardır.
Daha önceki 0,80-4 hareketine kac günde geldiğini görebilirsiniz. Ayrıca endeks 1080 iken bu hisse 3,70-3,80 de dolanıyordu. Endeks olmuş 1550 hisse 3,35 ve patron 65ml lot satacam diyor. Daha fazla yorum yok.
SADECE DÜŞÜNÜN SEN OLSAN PARAYA İHTİYAÇ VAR NE YAPARDIN. FARKLI BİRŞEY Mİ. YOKSA TÜM SPEKLERİN YAPTIĞINI MI...
Erken davranmışsın sn hocam, belirsiz ortamda beklemekte fayda vardı diye düşünüyorum YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzelim grafikli hisseyi patron olacak zebani tek kelime ile p.. etti. Umarım fiyatı çok düşürmeden karşılayacak güçte birileri vardır.
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi ayakta tutacak, olumlu algılanacak haber gelmediği sürece endeksi de bahane ederek düşmeye devam eder.
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.