Gaza gelselerde pek satis olmaz, yine reklama hiz verirler.
1.5 Milyon konut, 17.000 satis, 2016'nin verileri.
Bu kadar satis hangi birini kurtaracak, sonlari kotu.
Printable View
Ayrica 1 Milyon getirip ev alan yabanciya vatandaslik veriyormus.
Akli beyni 1 Milyon dolari olan neden Turkiye'ye gelsin ?
500.000 dolara Kanada Vatandaslik satiyor.
Kanada'da durum farklı olabilir gerçi. Orası da teroristlerin fink atıp emlak fiyatlarını uzaya götürdüğü bir yer oldu çıktı.
Hollanda'daki programa başvuran bir kişiyi para kaynağı şüpheli olduğu için reddettiklerini biliyorum ama.
Borsa hareketleri eveti fiyatliyor mus. Bakalim sonuc ne olacak hic bir secim sonucunu bu kadar merak etmemistim. Tam tersi hayir cikarsa piyasalarda oynaklik buyuk olur.
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
referandumdan ne çıkarsa çıksın ülke tarihinin en büyük belirsizlik süreçlerinden birine girecek.
sadece emlak değil birçok konuda dibi görmek süpriz olmayacaktır.
yalancı bahar dediğin Yellen teyze nin yellenmesine bağlı.
dunyadan haberin yok
Kanada sanki cok matah bir yermi? Yilin 365 gunu gunes goremeyeceksin.
Nufusun %97 si ABD sinirina 50km icinde yasiyor cunku gerisi buz colu
Hastaneler ve okullar dokuluyor son yillarda petrol fiyatlari cokunce ekonomi durdu
Turkiyeye bir Arap neden geliyor?
Kendi ulkesine yakin. Gunde 5 vakit ezan sesi duyuyor
Tayyip e ve Osmanliya psikolojik olarak hayranlar. Turk kizlarina hayranlar. Cocuklari Turklerle evlensinler diye ugrasip duruyorlar cunku onlara gore biz daha moderniz. Turk vatandasi olmak icin yirtinan cok var. Yatirim icin mukemmel bir yer olarak goruyorlar. Doga deniz tarih ekonomi hersey onlara gore daha ileride
Ben Arap olsam bende TR ye para getirirdim. Kanada ya gitmek salaklik resmen
Daha coooook Arap gelecek Turkiye ye . Bu daha hicbir sey. Bak ben Amerikadayim buradaki Araplar bile Turkiyeden hayranlikla bahsediyorlar. Inanmadigini biliyorum ama gercek bu.