Vakıf 500 k yeni paraya cuma günü 18 oran vermisti. Pazartesi para hazırlanıp oran tehtiti isteyince 17,50 verebiliriz dediler. Var bir alicengiz yine.
Vakıf 500 k yeni paraya cuma günü 18 oran vermisti. Pazartesi para hazırlanıp oran tehtiti isteyince 17,50 verebiliriz dediler. Var bir alicengiz yine.
dovizde de gevseme var ,2013 yıllarına mı donuyoruz ?
Nkolayda en uzun ne veriyor alan varmi son zamanlarda
250 k için 400 gün toplamda 46.575 tl faiz geliri alacağım internet şube hesap detayında yazan rakam bu..Aylik faiz ödemesi bazen 30 gün bazen 31-32 gün olarak değişebiliyormuş.Sanirim hafta sonları nedeniyle.Hayırlısı kardeşim.Faizlerin ne olacağı belli olmaz güvenilmez.
Önümüzdeki 3 ay enflasyon biraz daha yükselecektir dolayısı ile faizin bir miktar daha artacağını düşünüyorum, stopaj indirimide bir 3 ay daha uzama ihtimalinide ön görüyorum.Uzun bağlamayı severim ama bence daha erken.
Artık uzun vade vermiyorlar. Eskiden çıkardıkları bononun 1 buçuk yıllık vadesi olurdu, bir cazibesi olurdu, faizler inse bile o vadede devam edebiliyorduk hatta benim %25 li faizi bir buçuk yıl tutmuşluğum vardı ama şuan bu cazibesini tamamen kaybettiği için bir daha n kolay kullanmama kararı aldım.
Geçen yazdım enpara gibi güzel başladı ama sonu da enpara gibi oldu.. Benim için hiçbir cazibesi kalmadı.