arkadaşlar işbirde ayrıcalıklı hisse yoktur.bütün hisseler aynıdır.şirketin veb sayfasına girip sıkça sorulan sorular kısmında bu husus cevaplanmıştır.
Printable View
Sayın Mamamiya bende KAP ta yayınlanan şirket esas sözleşmesini okuyarak üstte ilgili kısımda yayınladım.Eskiden olan bazı metinler zamanla genel kurulda yeniden değiştirilmiş ve şu anda İŞBİR HOLDİNG de İMTİYAZLI SENET YOK,KARDA HERKESE EŞİT DAĞITILIYOR.BU YÜZDEN sizden ve herkesten isteğim gücümüzü görmek,hatta İŞBİR senedi olanlarla iletişim kurabilen varsa genel kurula katılarak sadece BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI VE ULUSAL PAZARA GEÇME isteği belirtilirse ve genel kurulda önümüzdeki dönemde yapılabileceği söylenirse ve tüm bunlar genel kurul tutanaklarına işlenmesi durumunda ve bunu herkesin öğrenmesi durumunda bile senedi birkaç kat artabileceğine inanıyorum.Son örnek YONGA senedi bedelsiz kararından sonra yaklaşık 10 kat artmasıdır.Lütfen bundan sonra burda bol bol önemli bilgileri paylaşalım,ne kadar çok kişi olursa genel kurulda o kadar sesimiz çıkar,bol kazançlar.
Bütün hisseler eşitse işbir yönetim kuruluna nasıl giriliyor bu şirketi kim yönetiyor? Diyelim ki borsadan 5000 lot satın alan biri nasıl bir pozisyonda olacak yönetim kuruluna falan girebilir mi?
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Bilancoyu yeni inceledim oyun olduğu o kadar belli ki ciro geçen yıla göre yakkasık 130milyon artmış buna karşın satislarin maliyeti 98milyon artmış faaliyet karı mükemmel ama Ali Cengiz oyunu gibi geldi diğer giderler deki artışlar 380den sattiklarimi 251den yerine koydum 7adet ile her ay alım yaparak 20tane yapmayı düşünüyorum ve eğer basarabilirsem unutucam bu hisseyi