Bence alınır hatta ora bile beklenmez.
280 altından kademeli alınır diye gördüm.
Printable View
ya dostum orası öyle ama endeksi ipleyen yok afedersin.
bugün bir arkadaşla konuştuk akguv bakıyom.
2.83 o an kağıt hmmm dedim iyiymiş buralardan alınabilir ama sıg mıg derken. arkadaş dedi benim alarm öttü bi baktım 3.20 tabi baya bi sövdüm sonra bi baktım tavan dedim a....... :D :D :D
takasa bak yfas 300 bin lot almış 3 den ula 400 bin işlem olmayan tahtaya bak.
misal sabah kuyas dünkü hacim 200 bin mi neydi bide bugün bak.
yani sıçam endekse.
deli altın vuruşlar var sadece malda ve tepede yakalanmayın gerisi hikaye.
Havacılık sektoru malum bugun genel bir dusus yasadi ama bence bu sektordeki iki senettede sıkıntı yok (TAVHL CLEBI)
YAZIC
TATGD
MGROS
boyle bir gunde guclu durup yesil kapatarak renklerini belli ettiler....
bence hersey yolunda ...
bu arada AFYON konusundaki uyariyi dikkate almayan varsa gec degil ...
zararin neresinden donulse kardir...
stop hayat kurtarir ( tabiiki dogru zamanda ... genelde ky nin stop noktasi hissenin dondugu yerdir maalesed )
Sacro herkez doğru hamle yapamaz ,bırak onu stoploss un ne olduğunu bilmeyen adamlar var tek amacı sallıyorum 1.000 lirayı 10000 lira yapacam hayali ile borsaya dalan çok.Olayın senin üzerinden anlatayım :)sen al sat yapabilirsin endeksi dipten yakalamış olabilirsin , maliyetin düşük olabilir.Şuanda kaç kişi takip ediyor burayı 60 kişi sorsak kaç kişi seninle aynı konumda benim anlatmak istediğim buydu .
Aynen öyle.
Valla şöyle diyim. Artık o kişilerde yaşayıp öğrenecek. Bizde anamızın karnında trade ederek doğmadık. Buralara kolay gelmedik.
Kendi kendimizi eğittik çok şükür onlarda alışır zamanlan. :D
Yapacak bişey yok.
Bu arada şu yaşadığımız ortam tam benim imzamın son cümlesi olabilir. Bazı boyunlar kesilir. bazıları yırtar kurtarır.
72 bin endekste mal almayanlar gidip 5.30 dan vakfn alıyorsa ben o kişilere engel olamam.
Sinerjimide bozamam.
borsanın kesdirme yolu
pirimli hisse alma
mala yüklü girme