Printable View
Alıntı: Originally Posted by lemur endeks bıcak sırtı ya herro ya merro timee Hangisinin olacağını biliyorum ama kelimelerin anlamlarını bilmediğim için söyleyemiyorum :)
Alıntı: Originally Posted by ALPER Fed faiz artırmayacaksa neden bankaların batıklarını ustlensin ki? Bir şey yüklenmiyor. Aslında batık da yok. Bank run var, gereksiz panik. Yatıştırırlar, faizi pas geçerler, tatlıya bağlanır. Bugün için de ABD açılışı sonrası ters köşe yapıp sert alabilir.
Alıntı: Originally Posted by cash_is_king Bir şey yüklenmiyor. Aslında batık da yok. Bank run var, gereksiz panik. Yatıştırırlar, faizi pas geçerler, tatlıya bağlanır. Bugün için de ABD açılışı sonrası ters köşe yapıp sert alabilir. Borsacı dediğin iyimser olmadır tabi... Ama daha da önemlisi objektif bakabilmektir... Fazla iyimser gördüm sizi...
Alıntı: Originally Posted by Ohac Hangisinin olacağını biliyorum ama kelimelerin anlamlarını bilmediğim için söyleyemiyorum :) bize açılabilirsin :))
kuş bayadır sakin niye almıyorsalar
Alıntı: Originally Posted by Ohac Borsacı dediğin iyimser olmadır tabi... Ama daha da önemlisi objektif bakabilmektir... Fazla iyimser gördüm sizi... İyimser bakışımın sebebi borsacı olmam değil de neyse :)
Alıntı: Originally Posted by lemur kuş bayadır sakin niye almıyorsalar Havacılıkta ilk çeyrek kötü gelebilir deprem etkisiyle.. Ama sonrasında yapışmak lazım.
https://i.hizliresim.com/bjageoc.png