Cinsel isteksizlik parasizliktandir. Vobda para kaybedince işerken bile zor buluyorum yerini:)
Kulak çınlaması içinse çok doktor gezdim. En sonunda birisi kafaya takmayacaksın dedi. Ben de zaten takmıyorum dedim.
Printable View
Cinsel isteksizlik parasizliktandir. Vobda para kaybedince işerken bile zor buluyorum yerini:)
Kulak çınlaması içinse çok doktor gezdim. En sonunda birisi kafaya takmayacaksın dedi. Ben de zaten takmıyorum dedim.
https://m.youtube.com/watch?v=74b1sh...bnRlcnZpZXc%3D
0:34 sn ye dikkat :ok:
yalancı yalan söylerken süreç içinde mutlaka gözlerinl kaçırır :)
çocukkar anne babasına yalan söylerken tavana yada yere :)
yetişkinler sağa sola bakar :)
bu aşıların yan etkisi ne olur bilemem ama millet tepkisiz ve hırçın oldu :)
İsraille hamas anlaşmış. Şimdi diyorlar mıdır acaba biz bu boku neden yedik diye.
Temel Bilgiler
TOKATYILDIZI470 Hakkında
Biyografi:
HACCETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Yaşadığı Yer:
TOKAT
İlgi Alanları:
NÜKLER TIP, BİYO KİMYA DİN
Meslek:
DOKTOR,EKONOMİST,İNSAN KRAKTERİ
hergün araba kullanıyorum çalışıyorum diyordu.
benim kafamda var durum özelden bazı kişiler bana ulaştı.
biraz bekleyelim
40 yaşında arkadaşımı kalp krizinden kaybettik, gömeli 1 ay olmadı. Konuştuğum ailesine doktorlar kalp krizi vakalarından genç ölenlerinin sayısının çok arttığını söylemiş.
Ortalıkta bir hastalık var bir de aşı var.. iki done var. Bir de bunlardan birisinin kalp krizini artırdığına dair veri var.. hicbirsey bilmesek bile kalp krizi nedeninin aşıdan olması ile hastalık olması arasında seçimi neye göre yaparız?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim mahallede 2 ay içinde 40-50 yaş arası 3 kişi kalpten gitti
aşıyla bağlantısı varsa bu tablo korkutucu boyuta ulaşabilir
covid'ten çok önce Türkiye'nin en zengin ailelerinden koç ve sabancılarda genç yaşta kalp krizi ölümleri var
mehmet sabancı 41 yaşında, mustafa koç 56 yaşında kalp krizinden vefat etti, her türlü imkanları vardı
olayı tek bir nedene bağlamak kolaycılık, yediğimiz şeylere ve de yapılan gıda sahteciliklere bir bakın
hastanesi ve maddi imkanları sınırsız olan insanların aşıdan çok önce genç yaşlarda kalpten gitmesi olayın tek bir unsura bağlanamayacak kadar çok boyutlu olduğunu gösteriyor..