Cuma full tl ye geçmiştim. Ptesi inşallah kozalakları toplamaya başlayacağım. Stoplu. Mahkeme günü satarım. Sonra Petkime geçmeyi düşünüyorum. Plase krdemir veya iyi temettü verecek bist30 şirketi.
Sent from my iPhone
Printable View
Aslinda genel kani kozaayla ilgili 6.5 görebileceği. Sizin n dediginiz strateji mantikli ama asagidaki gap kafami karistiriyor. Kozalar gaplari cok uzun zaman gecmeden kapatıyor bildigim kadariyla ama belli de olmaz tabiiki. Pztesi iyi takip yapmak lazim. Eger gapa giderse ya da Deniz beyin dedigi 6.10 asagisinda kapatmazsa bir kiktar alinabilir bence de. Ama ben Yunsa gibi eregli gibi yolun basinda bir kagit var mi diye onq dalsam diye dusunuyorum.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yunsa gibi eregli gibi derken bu son hareketlerini yapmadan onceki hallerini kastediyorum.
Benim kadar gapı önemsediğini düşünmüyorum ortak. O kadar ki bir dönem tavhl gaplarına inemsini bekleyip güzel kazançlar sağlamıştım. Aselsana hiç incelemeden 24-25 lerden dalacağıma 23.14 teki son gapına iner diyip yüklü girseydim yüzde 10 dan fazla kazanıyordum.
Çok kişi açılış gapını önemsemer hatta yüksek hacim gapı ezer diye düşünür. Ben önemsiyorum. Kesin kapatıyorlar.
Kozaa zaten tepkiye gider diyoruz. Yabancı toplamamışken dönmeme ihtimali yok.
Parçalı alım yapılması gerekeceği için ben planımı cuma günü yazmıştım sanırım. Ptesi bence gapı kapatıp dönerse ki sadece 25 kademe sorun değil kozaa için ve yabancı alımı ve baskı kalkması için iyi olur. Ha dönmezse 6.10 üzeri kalması durumunda alırım. Aldıktan sonra kırarsa muhtemelen gapa gelir ben de yüklü alırım. Beklemeye geçerim. Almadan dönerse direkt gapa gelir ve oradan yüklü alırım. Tabii stoplu. Her halükarda en az yüzde 10-15 ne ise artık ,ben mahkemeyi fiyatlar diyorum. Bunu da kacirmak istemiyorum.
Sent from my iPhone
Eyvallah teşekkür ederim hocam. Benim de aslinda bu kozalaklardan baska kagit gozumu almıyor. 0.6 lardan beri iyi ekmegini yedik hic zarar etmedim. Bekledigim cok oldu ama mutlaka karla satabiliyorsun huyunu suyunu öğrendik iyice bir de buradaki ustadlar da sağolsunlar bizim gormedigimiz farkli acilari paylasiyorlar. Hepsine tesekkur ederim. Hafta iç bu yazdigin senaryoya bakacagim ben de ama bur gözüm de yunsa da olacak. Kagit gozumun onunde uctu gitti ben kozanin 6 uzeri atmasini beklerken nerdeyse 80 kademe gitti yunsa namussuzu :)
Mahkeme hangi gün dostlar ???
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlari ekde ettiginiz linki verebilirmisiniz
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.